Reacties voor: Overzicht: Deze Apple-producten heeft Apple in 2020 uitgebracht

Het einde van 2020 is in zicht en Apple heeft alle producten van dit jaar uitgebracht. In dit artikel vind je het vernieuwde overzicht van Apple-producten die dit jaar verschenen zijn.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. Waar is de nieuwe iMac in dit overzicht? Daar kijk ik wel naar uit :):)

  2. Als dat een grote update is voor de applewatch serie 6… Ik verwacht geen nieuwe applewatch. De Homepod die nog steeds niet op een normale manier in Nederland te krijgen is, daardoor is mijn interesse daar helemaal voor verdwenen. Ik weet niet wie er verantwoordelijk voor is, maar echt een blunder eerste klas! De nieuwe Iphone, ik hoop dat het wat is, anders blijf ik lekker bijn mijn Iphone XS Max. De prijzen die ze durven te vragen zorgen ervoor dat ik een stuk kritischer ga kijken voor ik update…

  3. Ik ben benieuwd, ik blijf wachten om een nieuwe iPhone te kopen tot de notch kleiner is zodat ik het percentage kan zien zonder te moeten swipen. Eens dit terug komt sta ik zowiezo in de rij voor een 12 😉

  4. Zou de nieuwe HomePod niet een concurrent van de nest home hub gaan worden?

  5. Hoevaak roepen jullie nu al dat er een nieuwe HomePod uit komt en dat de airtag er nu echt aan komt? Uit betrouwbare bronnen vaak ook nog. De rest zijn aardige inkoppertjes…

  6. iPhones met kleinere schermen alsjeblieft. Ik word zo krankjorem van het idee dat het allemaal beter is als het groter wordt. Een toestel dat groter is dan de iPhone 8 ligt niet goed in de hand, is niet goed te gebruiken met één hand én zit niet comfortabel in je broekzak. Sterker nog, de iPhone 8 is eigenlijk al over het randje wat mij betreft.

  7. De gebruikelijke Apple devices zoals de opvolger van de iPhone 11 series en de Apple Watch Series 5 is logisch, maar die zijn naast de AirPods ook het meest geliefd, en domineren ook het straatbeeld. De opvolger van de iPhone SE is een mooie welkome telg, en is een geschikt devices voor mensen met een minder dikke beurs, gecombineerd met het oude vertrouwde en recente gepresenteerde hardware. En een doelgroep die niet veeleisend zijn is de SE 2 (of iPhone 9) een betere stap dan te kiezen voor de iPhone 8. Vergeet niet dat de iPhone 8 al uit 2017 stamt en nog 2 sercurity parches krijgt.

    Wat de HomePod zie ik het niet zo zitten, en inmiddels ook al achterhaald, omdat de meeste huishoudens Google home hebben. Ook Sonos heeft met de Move al een Google assistent inbegrepen. En mocht hij komen is het maar de vraag voor welke doelgroep dit gericht zal zijn. Apple heeft in het verleden al eens een spelcomputer (Voor de Japanse en Amerikaanse markt) uit gebracht maar die release viel precies tussen de concurrentie in. Dit was de Apple Bandai Pippin.

    Wat de AirTag betreft, zie ik weinig 🤏 kans. Het is onder de klunzen onder ons een handige toevoeging, maar dan kun je ook net zo goed voor Tile kiezen. Daar komt bij dat dit ook weer nonchalant gedrag oproept. Lesje beter op je spullen letten.

    Wat beter zal zijn dat de Apple Watch met Cellulair naar Nederland en België komt, niet zozeer dat men perse hoeft te bellen met de Apple Watch, maar eerder als nood systeem kan gebruiken. Laatst was nog een zeiler gered omdat hij over boord sloeg door de giek, en dankzij zijn Apple Watch (hoe kan het ook anders) de hulpdiensten kon inschakelen en vervolgens is gered, door zijn Apple Watch. Dit soort incidenten gebeuren vaker wereldwijd maar laat zien dat de Apple Watch stand-alone geen overbodige luxe is. Hiermee creëer je je eigen electronisch vangnet.

    Ik hoop dat en dat denk ik ook dat 2020 een mooi jaar gaat worden.

    Wat 2019 echt een gamechacher is, is Apple Pay, het liet lang op zich wachten of eerlijk gezegd het kwam betrekkelijk laat in Nederland maar is een explosie voor degene die er met smart op zaten te wachten.

  8. Origineel geplaatst door Rick
    Waar is de nieuwe iMac in dit overzicht? Daar kijk ik wel naar uit :):)

    Dat was ook mijn eerste reactie toen ik dit lijstje zag.

  9. Of een Apple Watch 6 dit jaar komt, weet ik niet. Aan de ene kant geeft het wellicht een nieuwe boost aan de verkoop, maar aan de andere kant is het wel een teleurstelling als er niet voldoende belangrijke nieuwe functies aan worden toegevoegd. De slaapfunctie lijkt me helemaal niet meer nodig. Ik zou niet weten wat Apple nog kan verbeteren aan prima slaapfunctie-apps die er zijn, zoals Autosleep. Nodig zijn échte verbeteringen: belangrijke nieuwe meetfuncties zoals bloedzuurstofgehalte, bloedsuikergehalte, die al in 2014 werden verwacht voor de allereerste Apple Watch ‘series 0’..! Na jaren kwam er in de Series 4 eindelijk de ECG functie, maar de rest laat nog steeds op zich wachten.

    De speaker is een dramaverhaal. Apple zou geen producten meer moeten uitbrengen als die niet direct wereldwijd verkrijgbaar kunnen zijn.

    Vervolgens hoop ik nóg altijd dat er een échte baanbrekende Apple Smart Televisie komt, want aan de televisie is nog een hoop te verbeteren. Direct toegankelijk voor ál je Apple devices. Ik weet het: ik herhaal mezelf elk jaar, maar het is toch te gek voor woorden dat je een Samsung televisie moet kopen met Apple AirPlay erin, terwijl Apple zelf alleen zo’n zielig Apple TV kastje heeft…
    Een nieuwe iPhone SE2 zou goed zijn als instap met kleinere schermmaat, omdat er nog altijd vraag naar is. Die gaat Apple natuurlijk niet iPhone 9 noemen als er al een iPhone 11 is en de iPhone 12 komend jaar komt.

  10. Aub Apple update de buitenkant vd nieuwe Ipad ook eens zodat je echt het nieuwe gevoel hebt.
    Ik ben geen designer maar daar is vast wel iets op te vinden.

  11. @Lemco Luehof: Ik ken werkelijk echt niemand die google home heeft…dus, laat maar een nieuwe homepod komen. Kan ik er ook eentje kopen

  12. @Patrik: Misschien niet in je kennissenkring, maar landelijk gezien hebben aardig wat mensen Google Home, laat staan de Google Home Mini, Home Hub. Ook Amazon Echo Alexa is over orde van grote aardig bezaaid. Het min punt daar van is dat dat alleen Engels is. Dus wat de HomePod betreft niets meer dan een speaker die niet veel meer toevoegt voor de massa.

  13. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd na alle nieuwe geruchten en aankondigingen.

  14. Heb 2 HomePod”s en ben daar meer als tevreden mee Nederlandse ondersteuning zou een welkome toevoeging zijn maar dat is het dan wel. Een paar kleintjes zal leuk zijn en als het geluid dan net zo goed is zie ik dat wel zitten

  15. Komt apple dit jaar met macbook pro 14inch of blijft het op de 13 inch? Het liefst hoop ik dat het op de 13inch blijft, maar er gaan geruchten rond dat dit jaar als verandering 14 inch is dat ook zo?

  16. Origineel geplaatst door David
    Ik ben benieuwd, ik blijf wachten om een nieuwe iPhone te kopen tot de notch kleiner is zodat ik het percentage kan zien zonder te moeten swipen. Eens dit terug komt sta ik zowiezo in de rij voor een 12 😉

    Ik was er ook een beetje op tegen dat dat er niet opstond, maar nu heb ik sinds september de 11pro en ik moet eerlijk bekennen dat ik er absoluut geen problemen mee heb

  17. Origineel geplaatst door Wah
    Komt apple dit jaar met macbook pro 14inch of blijft het op de 13 inch? Het liefst hoop ik dat het op de 13inch blijft, maar er gaan geruchten rond dat dit jaar als verandering 14 inch is dat ook zo?

    Er zijn inderdaad geruchten die rondgaan en beweren dat Apple een 14-inch MacBook Pro maakt. Die geruchten zijn gebaseerd op de 16-inch MacBook Pro. Apple vervangt daarmee de MacBook Pro 15”, ze maakten de schermranden iets dunner waardoor je 16” hebt. De geruchten denken dat Apple echter hetzelfde zal doen met de MacBook Pro 13”.

  18. De levertijden van de iPad air zijn nu opgelopen tot ná de WWDC…?

  19. Origineel geplaatst door Coen
    De levertijden van de iPad air zijn nu opgelopen tot ná de WWDC…?

    Goed gespot!

    De Huidige Air is al 451 dagen beschikbaar. Goede hint dat de nieuwe er aankomt.

    Ik wacht nog even met de ipad upgrades voor mijn ouders en schoonouders.

  20. Ik word zo moe van dat “groter, groter, groter” bij smartphones. Laat de kleinste Pro gewoon op 5,8”. Wat is dat toch voor flauwekul dat beter automatisch groter moet zijn? Als ik zou mogen kiezen zou ik zelfs een 5,4” 12 Pro kopen. 6,1” laat ik maar aan me voorbij gaan.

  21. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd met de nieuwste geruchten en producten.

  22. (Red.) Artikel volledig bijgewerkt nav september- en oktober-event.

  23. Ik schrik er toch wel van dat de Magic Keyboard voor de Mac nergens in dit rijtje staat. Ik zie hem wel staan voor de iPad, maar mac users, zoals de iMac en MacMini hebben we degelijk belangstelling.

  24. Origineel geplaatst door Oude sok
    iPhones met kleinere schermen alsjeblieft. Ik word zo krankjorem van het idee dat het allemaal beter is als het groter wordt. Een toestel dat groter is dan de iPhone 8 ligt niet goed in de hand, is niet goed te gebruiken met één hand én zit niet comfortabel in je broekzak. Sterker nog, de iPhone 8 is eigenlijk al over het randje wat mij betreft.

    De 12 mini is fysiek kleiner dan de 8

  25. Origineel geplaatst door Oude sok
    iPhones met kleinere schermen alsjeblieft. Ik word zo krankjorem van het idee dat het allemaal beter is als het groter wordt. Een toestel dat groter is dan de iPhone 8 ligt niet goed in de hand, is niet goed te gebruiken met één hand én zit niet comfortabel in je broekzak. Sterker nog, de iPhone 8 is eigenlijk al over het randje wat mij betreft.

    Check de iPhone 12 mini; formaat 8 , groter scherm.. (ik zit met hetzelfde als jij).

  26. @Jacques: ja , hier werd door velen op gewacht, die nieuwe SE kent ook een markt , maar dat zijn meer de mensen vd 6/7/8 komen , mensen die als ik nog vasthielden aan de eerste SE hebben de nieuwe 12 liever, al moet de prijs wel wennen , maar de prijs gaat wel zakken. Wanneer je deze gebruikt koopt of als het oudere model volgend jaar dan zit je op een beetje meer dan een nieuwe SE nu. Wat dat betreft komt deze nieuwe 12 mini op het juiste moment, want de oude SE heeft genoeg leven over om nog 1-2 jaar door te stomen! In die tijd kun je mooi een 12 mini scoren voor een meer aantrekkelijke prijs.

  27. (Red.) Artikel bijgewerkt met het definitieve overzicht van 2020.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.