Archief voor 'apple watch series 6'

Apple Watch met Touch ID

Gerucht: 'Toch geen Touch ID in aanstaande Apple Watch'

Apple zou mogelijk een Touch ID Touch ID vingerafdruksensor in de Apple Watch Series 7 willen inbouwen, maar volgens andere bronnen is dat helemaal niet het geval. Ook is er slecht nieuws voor de Apple Watch Series 2 en eerder.

iCulture.nl afbeelding met logo

Lagedrukgebied verstoort hoogtemeter in Apple Watch

De hoogtemeter van de Apple Watch Series 6 en SE is flink in de war geraakt door een extreem lagedrukgebied. Heb jij ook last van onrealistische waarden? Dan lees je hier wat je eraan kunt doen.

iCulture.nl afbeelding met logo

Nu officieel: niet hele Apple Watch omruilen bij slecht passend bandje

Sommige Apple Watch Series 6-eigenaren met een niet goed passend Solobandje, bleken hun complete horloge te moeten terugsturen naar Apple. Dat was in tegenspraak met wat iCulture in Nederland te horen kreeg. Apple blijkt het beleid nu overal te hebben aangepast - ook als je online hebt gekocht.

iCulture.nl afbeelding met logo

Verwachtingen Apple september 2020-event: onze vooruitblik

Apple houdt vandaag een event waar nieuwe producten aangekondigd gaan worden. Wat zijn de verwachtingen voor Apple's september-event van vandaag, 15 september? Welke aankondigingen kun je verwachten? In deze grote vooruitblik lees je alles.

iCulture.nl afbeelding met logo

Gerucht: 'Apple Watch Series 6 in nieuwe kleur'

Een redelijk betrouwbare geruchtenlekker beweert dat Apple komende week een nieuwe kleur gaat aankondigen voor de Apple Watch Series 6. Ook zou de iPad Air 4 iets duurder uitpakken dan voorheen.

iCulture.nl afbeelding met logo

Sommige Apple Watch Series 5-modellen uitverkocht

Momenteel zijn diverse modellen van de Apple Watch Series 5 uitverkocht in de online Apple Store. Er zijn geruchten dat Apple vandaag een nieuw model aankondigt. Geruchtenlekker Jon Prosser blijft erbij dat de Apple Watch Series 6 vandaag komt, samen met een nieuwe iPad.