Apple Store shopping

iPhone los toestel kopen: aanbiedingen en actuele prijzen

Je wilt een iPhone als los toestel kopen? Gebruik onze tool voor prijzen vergelijken, de beste deals te vinden en te checken hoe het zit met levertijden en beschikbare modellen. Zo betaal je nooit te veel.

Refurbished

Alles over een losse iPhone kopen lees je hier!

Je wilt een losse iPhone aanschaffen? Dan vind je in dit artikel prijzen en aanbiedingen van iPhone als los toestel, met informatie over modellen, levertijden en verkooppunten. Zoek je daarnaast een sim-only abonnement, dan hebben we daarvoor een aparte iPhone sim-only prijsvergelijker met de beste deals. Wij zorgen dat je nooit te veel betaalt!

iPhone los: dit zijn de beste deals

We hebben in onze prijsvergelijker de beste prijzen voor een losse iPhone 12 en alle andere populaire iPhone-modellen bij elkaar verzameld. Zo hoef je niet meer te zoeken naar jouw ideale losse toestel. We werken dit overzicht regelmatig bij met de nieuwste acties.

iPhone als los toestel aanschaffen in Nederland en buitenland

In Nederland kun je de iPhone los kopen bij de Apple Store (meer info) en diverse andere aanbieders. In de prijsvergelijker hierboven zie je waar je de beste prijs kunt vinden. Tegenwoordig loont het niet meer de moeite om je iPhone in andere Europese landen te gaan halen, tenzij het om een gloednieuw model gaat dat nog niet in Nederland wordt verkocht. Wil je je iPhone in het buitenland gaan halen, dan moet je rekening houden met een aantal zaken die we in een apart artikel bespreken.

Naast de hierboven genoemde iPhone 12 kun je ook kiezen voor de betaalbare iPhone SE. De 2020-versie van de SE heeft een relatief nieuwe processor en zal nog jaren updates krijgen. Dit is een prima keuze voor mensen die een compact en betrouwbaar toestel willen, maar niet over de nieuwste snufjes hoeven te beschikken.

Welke losse iPhone kies je?

Voordat je een iPhone als los toestel koopt, is het belangrijk dat je goed nadenkt over het model dat het beste bij jou past. Let daarbij niet alleen op de kleur, maar ook op de hoeveelheid opslag. Hieronder geven we enkele tips.

iPhone los toestel

#1 Welke iPhone past bij jou?

iCulture-lezers kiezen vaak voor zwart of grijs, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Zo zijn er toestellen in zilver, goud, rosegoud en rood. Kun je niet kiezen? Met een hoesje kun je je iPhone elke gewenste kleur geven. Ons artikel over de iPhone-kleuren helpt je bij de keuze.

Bekijk onze uitgebreide iPhone-vergelijking voor een overzicht van de huidige iPhone-modellen.

Of kijk voor meer filteropties in onze iPhone prijsvergelijker.


#2 Hoeveel iPhone opslag heb je nodig?

De instapmodellen van de iPhone hebben vaak 64GB opslag. Wil je meer omdat je je smartphone intensief gebruikt, dan is 128GB of 256GB een betere keuze. Voor de echt zware gebruikers is er ook 512GB, maar dat is voor de meeste mensen helemaal niet nodig. Twijfel je hoeveel iPhone-opslag je nodig hebt, dan hebben we ook daarover een gids waarmee we je helpen bij de keuze. Voor veel mensen is 128GB ideaal. Als je foto’s en muziek voornamelijk opslaag bij Google, Dropbox of iCloud kan 64GB ook prima zijn.

#3 Vergelijk de losse toestelprijzen en levertijden

Er zijn soms grote verschillen in de losse toestelprijzen. Ook de levertijd kan per aanbieder verschillen. Check daarom onze prijsvergelijker, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt en niet eindeloos hoeft te wachten.

Bovenaan dit artikel zie je de beste deals voor een losse iPhone 12 (Pro Max). Wil je liever een van de eerdere modellen, dan vind je hieronder de prijzen voor losse toestellen:


Waarom een losse iPhone met sim-only abonnement?

Er zijn een aantal redenen waarom je een iPhone als los toestel zou willen kopen:

  • Je hebt een abonnement waar je nog steeds happy mee bent, maar je bent wel aan een nieuwe iPhone toe.
  • Je wilt de BKR-registratie voorkomen en koopt daarom je toestel zelf in plaats van een ‘afbetalingsregeling’ via je provider.
  • Je kunt geld besparen door een losse iPhone met sim only af te sluiten.
  • Je wilt de nieuwste iPhone hebben, ook al is je contract nog niet afgelopen.

iPhone los met sim only, wat zijn de opties?

Ga je een iPhone als los toestel kopen en heb je nog geen abonnement, dan kun je hieronder in onze prijsvergelijker terecht voor de beste deals. Kies je voor een iPhone met sim only, dan ben je het meest flexibel qua aanbieders en kun je elk moment overstappen naar een nieuwe iPhone.

Informatie

Laatst bijgewerkt
oktober 2020