Apple Store shopping

iPhone los toestel kopen: aanbiedingen en actuele prijzen

Je wilt een iPhone als los toestel kopen? Gebruik onze tool voor prijzen vergelijken, de beste deals te vinden en te checken hoe het zit met levertijden en beschikbare modellen. Zo betaal je nooit te veel.

Je wilt een losse iPhone aanschaffen? Dan vind je in dit artikel prijzen en aanbiedingen van iPhone als los toestel, met informatie over kleuren, levertijden en verkooppunten. Zoek je daarnaast nog een sim-only abonnement, dan hebben we daarvoor een aparte iPhone sim-only prijsvergelijker met de beste deals. Wij zorgen dat je nooit te veel betaalt.

iPhone los: dit zijn de beste deals

We hebben in onze prijsvergelijker de beste prijzen voor een losse iPhone XS en alle andere populaire iPhone-modellen bij elkaar verzameld. Zo hoef je niet meer te zoeken naar jouw ideale losse toestel. We werken dit overzicht regelmatig bij met de nieuwste acties.


Of kijk voor meer filteropties in onze iPhone prijsvergelijker.

iPhone als los toestel aanschaffen in Nederland en buitenland

In Nederland kun je de iPhone los kopen bij de Apple Store (meer info) en diverse andere aanbieders. In de prijsvergelijker hierboven zie je waar je de beste prijs kunt vinden. Tegenwoordig loont het niet meer de moeite om je iPhone in andere Europese landen te gaan halen, tenzij het om een gloednieuw model gaat dat nog niet in Nederland wordt verkocht. Wil je je iPhone in het buitenland gaan halen, dan moet je rekening houden met een aantal zaken die we in een apart artikel bespreken.

Welke losse iPhone kies je?

Voordat je een iPhone als los toestel, is het belangrijk dat je goed nadenkt over het model dat het beste bij jou past. Let daarbij niet alleen op de kleur, maar ook op de hoeveelheid opslag. Hieronder geven we enkele tips.

#1 Welke iPhone past bij jou?

iCulture-lezers kiezen vaak voor zwart of grijs, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Zo zijn er toestellen in zilver, goud, rosegoud en rood. Kun je niet kiezen? Met een hoesje kun je je iPhone elke gewenste kleur geven. Zeker als je voor de kleur gitzwart kiest is het aan te raden om je toestel te beschermen met een hoesje, omdat Apple zelf toegeeft dat de coating wat krasgevoeliger is. Bekijk onze uitgebreide iPhone-vergelijking voor een overzicht van de huidige iPhone-modellen.

#2 Hoeveel iPhone opslag heb je nodig?

De instapmodellen van de iPhone hebben vaak 16GB of 32GB opslag. Wil je meer omdat je je smartphone intensief gebruikt, dan is 128GB of 256GB een betere keuze. Daar tussenin zit 64GB, dat voor veel mensen wel voldoende is, zeker als je foto’s en muziek opslaat bij Google, Dropbox of iCloud. Door muziek voortaan te streamen heb je minder GB’s lokaal nodig.

#3 Vergelijk de losse toestelprijzen en levertijden

Er zijn soms grote verschillen in de losse toestelprijzen. Ook de levertijd kan per aanbieder verschillen. Check daarom onze prijsvergelijker, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt en niet eindeloos hoeft te wachten.

Waarom een losse iPhone met sim-only abonnement?

Er zijn een aantal redenen waarom je een iPhone als los toestel zou willen kopen:

  • Je hebt een abonnement waar je nog steeds happy mee bent, maar je bent wel aan een nieuwe iPhone toe.
  • Je wilt de BKR-registratie voorkomen en koopt daarom je toestel zelf in plaats van een ‘afbetalingsregeling’ via je provider.
  • Je kunt geld besparen door een losse iPhone met sim only af te sluiten.
  • Je wilt de nieuwste iPhone hebben, ook al is je contract nog niet afgelopen.

iPhone los met sim only, wat zijn de opties?

Ga je een iPhone als los toestel kopen en heb je nog geen abonnement, dan kun je hieronder in onze prijsvergelijker terecht voor de beste deals. Kies je voor een iPhone met sim only, dan ben je het meest flexibel qua aanbieders en kun je elk moment overstappen naar een nieuwe iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!