Apple Store shopping

De beste iPhone aanbiedingen van week 3-2022

Vergelijk de beste iPhone aanbiedingen! Wekelijks zoeken we voor jou de goedkoopste iPhone-aanbiedingen (ook refurbished)! In dit overzicht vind je een iPhone met korting en zie je welke acties er bij providers zijn. Met deze tips vind jij de goedkoopste iPhone!

Refurbished

De beste iPhone-aanbiedingen van deze week

Waar is de iPhone met korting te krijgen? Wekelijks zoeken we de beste iPhone-aanbiedingen en abonnementen voor je op. Het aanbod is groot, waardoor je wel wat hulp kunt gebruiken bij het zoeken naar een goedkoop iPhone-abonnement of een scherpe deal voor een los toestel.

We houden daarbij rekening met jouw wensen: wil je het allernieuwste, heb je een beperkt budget of zoek je meer iets in de middenklasse? Denk ook eens na over een refurbished iPhone, zodat je een topmodel van voorgaande jaren in huis kunt halen.

Lees ook ons artikel over de prijsdaling bij oudere iPhones.

iPhone 13 launch, Fifth Avenue

Kies jouw favoriete iPhone-aanbieding

Dit zijn de meest populaire modellen van dit moment:


De nieuwste iPhone aanbiedingen

Zoek je de nieuwste iPhone, dan heb je keuze uit de iPhone 13-serie en de iPhone SE 2020. Hiermee kun je in elke prijsklasse terecht, want het loopt van het instapmodel iPhone SE tot en met de meest luxe iPhone 13 Pro Max.

De iPhone 13-serie is nu verkrijgbaar bij deze winkels en providers:
T-Mobile | Tele2 | Mobiel.nl | KPN | Vodafone | Belsimpel.nl

Verder kun je terecht bij deze aanbieders:
Amac | Coolblue | YourMacStore | BCC | Bol.com | Belsimpel.nl | Mobiel.nl | MediaMarkt

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.

Goedkoopste iPhone 13 deals

iPhone 13 kleuren in stapel.De iPhone 13 is het meest recente toestel van Apple. De iPhone 13 heeft het nieuwe vlakke design, beschikt over 5G en heeft een verbeterde camera. Hiermee kun je ook de nieuwe filmmodus en de fotografische stijlen gebruiken. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren, van de nieuwe kleuren Sterrenlicht en Middernacht tot rood, blauw en roze. De nieuwste A15-chip is razendsnel en het werkt met MagSafe voor sneller en gemakkelijker draadloos opladen. Lees er meer over op onze pagina iPhone 13.

Je vindt een scherpe deal voor een losse iPhone 13 of een iPhone 13 abonnement via onze prijsvergelijker.


Goedkoopste iPhone 13 Pro deals

iPhone 13 Pro kleuren in stapel.De iPhone 13 Pro is er voor iedereen die een krachtig toestel zoekt voor professioneel gebruik. De iPhone 13 Pro heeft wederom drie camera’s en een LiDAR Scanner en is geschikt voor ProRAW foto’s en ProRes video’s. Je kunt kiezen uit vier kleuren, waaronder de nieuwe kleur Sierra Blue. Het instapmodel heeft 128GB opslag, dus daar kun je goed mee uit de voeten. Lees meer op onze pagina over de iPhone 13 Pro.

Je vindt een scherpe deal voor een losse iPhone 13 Pro of een iPhone 13 Pro abonnement via onze prijsvergelijker.


Goedkoopste iPhone 13 Pro Max deals

iPhone 13 Pro Max displayWil je echt het maximale? Dan is de extra grote iPhone 13 Pro Max iets voor jou. Deze is technisch gezien gelijk aan de iPhone 13 Pro, maar met een veel groter 6,7-inch scherm. Dit is de grootste iPhone die Apple momenteel in het assortiment heeft. Ook hier is de camera sterk verbeterd. Zoek je een iPhone die tevens dienst kan doen als mini-tablet, dan is de iPhone 13 Pro jouw nieuwe toestel. Door het grote formaat past dit model wel iets moeilijker in je broekzak. Je kunt kiezen uit vier kleuren.

Je vindt een scherpe deal voor een losse iPhone 13 Pro Max of een iPhone 13 Pro Max abonnement via onze prijsvergelijker.


Goedkoopste iPhone 13 mini deals

iPhone 13 en iPhone 13 miniDe iPhone 13 mini is de kleinste iPhone in het huidige assortiment. Hij is qua specificaties vrijwel gelijk aan de gewone iPhone 13, maar dan in een kleiner formaat. Dat betekent ook een kleiner scherm en een kleinere batterij, dus hou daar rekening mee. Toch is er op materiaalkeuze niet bezuinigd: dit toestel heeft een 5,4-inch OLED-display en een aluminium behuizing die erg compact is. Binnenin vind je de nieuwste A15-chip, een dubbele camera met groothoek- en ultra-groothoeklens en je kunt kiezen uit allerlei kleuren.

Je vindt een scherpe deal voor een losse iPhone 13 mini of een iPhone 13 mini abonnement via onze prijsvergelijker.


Goedkoopste iPhone 12 deals

iPhone 12 in blauw.De iPhone 12 is inmiddels opgevolgd door de iPhone 13, maar is nog steeds aantrekkelijk voor mensen die niet het allernieuwste nodig hebben. Je krijgt het nieuwe design met platte zijkanten, waardoor hij nauwelijks te onderscheiden is van zijn opvolger. Maar de prijs ligt een stuk lager. Ook krijg je 5G, een verbeterde camera met nachtmodus en een ultra-groothoeklens om complete gebouwen en landschappen in beeld te brengen. Je kan kiezen uit zes kleuren, van blauw tot paars. De nieuwste A14-chip is razendsnel en de iPhone 12 ondersteunt MagSafe voor makkelijker draadloos opladen. Lees meer op onze pagina over de iPhone 12.

Je vindt een scherpe deal voor een losse iPhone 12 of een iPhone 12 abonnement via onze prijsvergelijker.


Goedkoopste iPhone 12 mini deals

iPhone 12 mini groen.De iPhone 12 mini is de voorganger van de iPhone 13 mini, maar zit nog steeds in het assortiment. Hij is in specificaties vrijwel gelijk aan de gewone iPhone 12, maar heeft uiteraard een kleiner scherm en een batterij met een lagere capaciteit. De behuizing is compacter dan die van de huidige iPhone SE. Binnenin vind je een snelle A14-chip en fotograferen doe je met een dubbele camera met groothoek- en ultra-groothoeklens. Hij is beschikbaar in zes verschillende kleuren.

Je vindt een scherpe deal voor een losse iPhone 12 mini of een iPhone 12 mini abonnement via onze prijsvergelijker.


Goedkoopste iPhone SE 2020 deals

iPhone SE 2020 aanbiedingenDe iPhone SE 2020 is echt het toestel voor de slimme iPhone-koper. Je krijgt het vertrouwde uiterlijk met Touch ID-knop onder het scherm, maar binnenin vind je nieuwe onderdelen zoals de A13-processor die je ook in de iPhone 11-serie vindt. Dit is een wat compactere iPhone voor mensen die een no-nonsense toestel zoeken. Je zult hier jarenlang plezier van hebben en dit is dan ook vooral een toestel voor mensen die een goede iPhone willen kopen waar ze de komende jaren geen omkijken naar hebben. Omdat dit toestel nog steeds in het assortiment zit kun je de komende 5 jaar nog updates verwachten. Maar ook daarna brengt Apple nog beveiligingsupdates uit. In plaats van Face ID krijg je een fysieke homeknop met Touch ID, waardoor Apple dit toestel veel goedkoper kan produceren. Bewezen technologie dus.

In onze vergelijker vind je de iPhone SE 2020 abonnementen en kun je filteren op kleur, opslag, provider en meer. Ook kun je kiezen voor een losse iPhone SE 2020.


Goedkoopste iPhone 11 deals

iPhone 11 aanbiedingenZoek je een iPhone die nog jaren mee kan, maar wil je niet te veel betalen? Dan zou de iPhone 11 ook iets voor jou kunnen zijn. Je hebt de keuze uit meerdere kleuren, de accuduur is prima en de hardware is net zo snel als bij de duurdere iPhone 11 Pro-modellen die in hetzelfde jaar zijn verschenen. Ook over de camera zijn we erg te spreken, zo kun je lezen in onze iPhone 11 review. Dit toestel zit nog steeds in het assortiment en is daardoor een interessante aankoop. Ook refurbished is deze iPhone erg gewild, ook in de uitvoering iPhone 11 Pro (Max). Deze wordt niet meer door Apple geproduceerd, de gewone 11 nog wel.

Je vindt een scherpe deal voor een losse iPhone 11 of een iPhone 11 abonnement via onze prijsvergelijker.


Goedkoopste iPhone XR deals

iPhone XR aanbiedingenKun je niet helemaal vinden wat je zoekt qua budget en specificaties, dan zou de iPhone XR een mooie tussenoplossing kunnen zijn. Deze heeft een 6,1-inch scherm en beschikt over Face ID. Bovendien kun je kiezen uit meerdere kleuren. Bekijk onze iPhone XR review voor alle ervaringen. Apple heeft de iPhone XR niet meer in het assortiment, maar bij diverse winkelketens kun je nog wel exemplaren aantreffen. Ook is dit toestel refurbished erg populair.

Een losse iPhone XR koop je bij je favoriete winkelketen of rechtstreeks bij Apple. Je kunt ook nog bij vrijwel alle providers een iPhone XR abonnement afsluiten. Check onze prijsvergelijker!


Nog steeds niet kunnen vinden wat je zoekt? Kijk dan eens op onze pagina iPhone kopen, want daar bespreken we de modellen dit op dit moment het meest geliefd zijn.

Informatie

Laatst bijgewerkt
januari 2022