Apple Store shopping

iPhone aanbiedingen: hier vind je de scherpste korting op jouw iPhone

Vergelijk de beste iPhone aanbiedingen: in dit overzicht zie je waar de iPhone met korting wordt aangeboden en welke acties er bij providers zijn.

Waar is de iPhone met korting te krijgen? Wekelijks zoeken we de scherpste iPhone-aanbiedingen en abonnementen voor je op. Het aanbod is groot, waardoor je wel wat hulp kunt gebruiken bij het zoeken naar jouw ideale iPhone-abonnement. We houden daarbij rekening met verschillende soorten gebruikers: mensen met een beperkt budget, beginners, mensen die een midrange toestel zoeken en mensen die een toptoestel willen. En denk ook eens na over een refurbished iPhone!

iPhone aanbiedingen en acties

Spring meteen naar het onderwerp waar je meer over wilt weten:

iPhone 2019 line-up

De nieuwste iPhone aanbiedingen

Dit zijn de nieuwe iPhones van 2019:

Aanbiedingen voor eerdere iPhones

Heb je niet het nieuwste van het nieuwste nodig? Kijk dan eens naar deze toestellen! Ze zijn bij de meeste providers nog in ruime mate verkrijgbaar:

iPhone-aanbiedingen: de top van het moment!

Wil je een toptoestel, dan kun je natuurlijk een iPhone 11 Pro Max met abonnement nemen of los kopen met een sim only. Maar voor veel mensen valt dit paradepaardje buiten het budget. Wil je gebruik maken van de echt nuttige functies die erin zitten zoals draadloos opladen, de snelle A13-processor en portretfuncties, dan kun je ook kiezen voor een iPhone 11, met abonnement of als los toestel. Die is ook gloednieuw, is net zo snel en is een stuk betaalbaarder.

Hieronder zie je de beste deals voor de toptoestellen van dit moment!


Aanbiedingen voor midrange iPhones

Zoek je een goede iPhone aanbieding, dan kun je het beste de iPhone XR kopen. Maar je kunt ook een iPhone 8 kopen, als je nog meer op koopjes uit bent. Het verschil is dat je bij de iPhone XR vernieuwingen krijgt als Face ID en draadloos opladen, terwijl er bij de iPhone 8 nog sprake is van klassieke eigenschappen zoals Touch ID en iets bredere schermranden.


Instapmodel iPhone met scherpe kortingen

Zoek je een iPhone instapmodel en wil je toch niet te veel geld kwijt zijn, dan kun je het beste een iPhone 7 kopen. Voor mensen die graag fotograferen is er de iPhone 7 Plus. Dit model krijgt nog steeds updates en kan qua hardware nog een behoorlijke tijd mee. Je kunt kiezen uit twee schermformaten en meerdere kleuren. Het mooie is dat de iPhone 7 met abonnement nog bij diverse providers en webwinkels te koop is, dus je hebt alle keuze en er zijn genoeg goede aanbiedingen te vinden.


Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!