iPad Pro 2017 familie

iPad kopen? Check de beste prijzen, aanbiedingen en deals

Wil je een iPad kopen? Dan vind je in dit artikel alle informatie over modellen, aanbiedingen en prijzen. Met actuele prijzen van de iPad Pro, iPad en iPad mini.

Prijs vanaf €409,-

Wil je een iPad kopen? Dan vind je op deze pagina alles over de iPad, iPad Pro, iPad mini en de andere modellen. Bij een iPad kopen kun je op allerlei zaken letten, zoals schermformaat, functies en accessoires. We helpen je in dit artikel met het vinden van de iPad die voor jou het meest geschikt is.

iPad Pro met hoes

iPad kopen

Wil je een iPad kopen, dan heb je keuze uit verschillende modellen. Het standaardmodel van 9,7-inch is ideaal voor de meeste gebruikers. Ben je een veeleisende gebruiker of zoek je iets voor zwaardere grafische toepassingen, dan is er de iPad Pro in twee formaten. Voor mensen die een compacter model zoeken is er de iPad mini.

Het iPad-assortiment ziet er in 2017 zo uit:

iPad familie 2017

Spring meteen naar het onderwerp waar je meer over wilt lezen:

iPad Pro kopen: check hier de aanbiedingen

Heb je moeite met kiezen? Dan helpen we je met iPad vergelijken in onze keuzehulp. Daarin bespreken we alle modellen: de iPad Pro, iPad mini en het standaardmodel van 9,7-inch. Daarnaast zou je ook een tweedehands iPad kunnen overwegen, of een afgeprijsd model van vorig jaar.

Ik wil een iPad Pro kopen

De iPad Pro is gericht op professionele gebruikers zoals fotografen en creatieve professionals. Je kunt kiezen uit twee formaten: 10,5-inch en 12,9-inch. Het bijzondere van deze modellen is dat ze voorzien zijn van een Smart Connector waarop je accessoires zoals toetsenborden kunt aansluiten. Ook kun je bij de iPad Pro de Apple Pencil gebruiken om extra nauwkeurig op het scherm te kunnen tekenen en schrijven. Dit zijn extra krachtige modellen waarin de nieuwste technische snufjes zitten. De iPad Pro prijzen liggen dan ook wat hoger.

Dit zijn de iPad Pro prijzen:

iPad kopen: ook handig voor op reis

Ik wil een standaard iPad kopen (9,7-inch)

De 9,7-inch iPad is het standaardmodel van de iPad, gericht op gewone gebruikers. Dit model is dan ook een stuk goedkoper dan de iPad Pro en is bedoeld voor niet-intensieve taken zoals video kijken en internetten. Het nieuwste model van de 9,7-inch iPad verscheen in het voorjaar van 2017 en is net als alle andere verkrijgbaar bij de Apple Store. Lees ook het iPad 2017 review waarin we onze ervaringen met deze tablet delen. Daarin leggen we uit dat deze iPad eigenlijk voor iedereen geschikt is.

Ik wil een iPad mini kopen

De iPad mini is het kleinste formaat iPad, maar is toch heel krachtig. Dankzij het 7,9-inch past deze tablet gemakkelijk je binnenzak of handtas. Lees er alles over in ons overzicht iPad mini. In de Apple Store is de iPad mini 4 alleen verkrijgbaar met 128GB opslag:

iPad mini 4

Waar vind ik goede iPad deals?

Apple hanteert vaste prijzen voor de iPads. Dat geldt ook voor de meeste Apple Premium Resellers (APR’s) en andere winkelketens. Voor leuke deals kun je op verschillende plekken terecht, zoals in onze dagelijkse rubriek iCulture Deals en bij Media Markt. Voor een refurbished iPad kun je prima terecht bij onze partner mResell: zij hebben iPads die grondig zijn nagekeken en als nieuw functioneren.

Naast de hierboven genoemde modellen kun je in sommige winkels ook nog eerdere modellen tegenkomen zoals de iPad Air 2. Dit kan een uitstekende keuze zijn voor mensen die niet het nieuwste nodig hebben. Let op dat oudere modellen zoals de iPad 3 en iPad mini 1 niet te updaten zijn naar iOS 10. Deze raden we alleen aan voor heel lichte toepassingen en als je een belachelijk goede deal kunt vinden. Je kunt soms ook een goedkope iPad krijgen bij lidmaatschap op een krant, cursus of vereniging.

Hoe kan ik een iPad zakelijk kopen?

Zakelijke gebruikers kunnen onder andere terecht bij bij Centralpoint.nl, een winkel die zich richt op zakelijke verkoop. Centralpoint heeft nieuwe Apple-producten meestal snel op voorraad en je kunt er meteen nieuwe printercartridges en andere kantoorspullen bij bestellen. Ook heeft CentralPoint soms refurbished iPads in het assortiment. Deze iPads zijn zo goed als nieuw, maar wel gebruikt.

Ik wil een iPad in België kopen

Alle iPad-modellen zijn in België te koop via de Apple Store en via de vertrouwde verkooppunten, te weten:

  • Apple Store Brussel en de online Apple Store in België
  • APR’s zoals easy-m en Switch
  • Saturn
  • FNAC
  • Media Markt
  • Mobistar Centers

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons!