iPhone SE 2022

iPhone SE 2022 als los toestel: dit zijn de beste deals

Wil je de iPhone SE 2022 als los toestel kopen? Lees hier alles over dit nieuwste instapmodel iPhone bij Apple. Je kunt ook terecht bij webwinkels, waar je een losse iPhone SE 2022 vaak nog iets goedkoper kunt krijgen. Bekijk wat je opties zijn en waar je de beste deal vindt!

iPhone SE 2022 review Prijs los toestel (vanaf €449,-) ⦁ Met abonnement

Waar is de iPhone SE het goedkoopst?

De iPhone SE 2022 is een recent instapmodel van Apple en is een prima keuze als je de andere modellen te duur vindt. Je krijgt een supersnelle processor, in een toestel met een vertrouwd uiterlijk en dezelfde stevige behuizing van aluminium met glas. Ben je fan van de Touch ID-knop, dan is dit het toestel dat je wilt hebben. De derde generatie iPhone SE houdt vast aan de vingerafdrukscanner en dat is een prima idee, want er zijn nog genoeg mensen die het liefst Touch ID gebruiken in een vertrouwd design. De iPhone SE 2022 is een compact toestel met 4,7-inch scherm en een prijs rond de 500 euro. Daarmee ben je honderden euro’s goedkoper uit in vergelijking met de flagship-modellen van Apple. Bovendien heb je keuze uit net iets andere kleuren.

Welke kiezen? | Prijs | Waarop letten? | Betaalbaar | Los toestel of contract? | Sim only

De iPhone SE 2022 is interessant voor mensen die voor het eerst een iPhone aanschaffen. Voor een redelijke prijs kun je proberen of een iPhone iets voor jou is. Dit geldt bijvoorbeeld voor mensen die willen overstappen van Android naar iPhone.

Ook is de iPhone SE 2022 ideaal voor mensen die een wat ouder toestel hebben en toe zijn aan iets nieuws. Op een gegeven moment kun je je oude toestel niet meer updaten of heeft het geen zin meer om te laten repareren. De iPhone SE is in dat geval altijd een veilige keuze: je hebt er lang plezier van en hij ziet er goed uit.

iPhone SE 2022

Er zijn inmiddels drie generaties verschenen: 2016, 2020 en 2022. Op deze pagina bespreken we het allernieuwste model uit 2022, die het langste mee zal gaan en nog jarenlang updates zal krijgen. Wie wat meer geld wil besparen kan ook kiezen voor een losse iPhone SE van eerdere jaren.

De iPhone SE 2022 is op alle punten vlot: apps starten snel op, geavanceerde toepassingen zoals Augmented Reality zijn gewoon mogelijk en er zit ook 5G en WiFi 6 in om supersnel te kunnen internetten. Nog een ander pluspunt: er zit dualsim in, zodat je twee telefoonnummers naast elkaar kunt gebruiken.

iPhone SE 2022 prijs los toestel

Dit zijn de adviesprijzen van de iPhone SE 2022 in Nederland:

De iPhone SE 2022 is voor een lagere prijs ook hier verkrijgbaar:

Je kunt de iPhone SE 2022 kopen bij alle providers, telecomwinkels en bij Apple zelf. Check ook bij welke andere winkels je terecht kan. Lees meer in ons artikel over de iPhone SE 2022 prijzen.

iPhone SE 2022 met abonnement

Odido | Vodafone | KPN |

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen

iPhone SE 2022 los bestellen

Je kunt ook terecht bij deze winkels en aanbieders:

Bol.com | Mobiel.nl | Belsimpel | Coolblue | Mediamarkt | Amazon.nl

iPhone SE 2022 review

Koop je via één van bovenstaande linkjes, dan steun je daarmee iCulture zonder dat het jou iets extra kost. Alvast bedankt!

Prijzen iPhone SE 2022

Vroeger was het niet zo aantrekkelijk om je iPhone via de provider aan te schaffen, maar tegenwoordig valt dat erg mee. De toestelprijs ligt zelfs een stuk lager dan bij Apple. Voor de 64GB iPhone SE 2022 betaal je bijvoorbeeld maar €504,- bij Vodafone (in plaats van €556,-) en je kunt dit bedrag ook nog over een langere periode uitsmeren, zonder dat je rente of iets dergelijks betaalt. Alles over de iPhone SE 2022 abonnementen lees je op een aparte pagina.

Bekijk ook

Een iPhone SE 2022 met abonnement is goedkoper dan los

Vind de beste deals bij providers voor je iPhone SE 2022 abonnement! Vergelijk de databundels en levertijden en lees ons koopadvies bij het uitzoeken van een iPhone SE 2022 met abonnement!

Toch liever een iPhone met abonnement? Dan moet je rekenen op deze prijzen:

Losse iPhone SE 2022: dit moet je weten

De iPhone SE 2022 is de enige nieuwe smartphone die Apple in het voorjaar van 2022 heeft uitgebracht. Zit je aan te hikken tegen de prijs van de iPhone 14 of een van de andere toestellen, dan komt de iPhone SE als geroepen. Het bevat namelijk dezelfde snelle processor als de iPhone 13, maar de prijs ligt veel lager. Je kunt instappen vanaf zo’n 500 euro en er zijn regelmatig aanbiedingen waarbij de prijs lager ligt.

Wil je echt goedkoop uit zijn, dan hebben we deze truc bij KPN. Daarmee haal je een iPhone SE voor nog geen 500 euro in huis, zonder dat je vastzit aan een lang contract. Je kunt namelijk na één maand al opzeggen.

Bekijk ook

Bespaar fors op de iPhone 15 (Pro) met deze KPN-truc

Via KPN kun je de nieuwste iPhones met een leuke korting aanschaffen. Je betaalt minder dan de adviesprijs bij Apple en het is ook nog volkomen legaal! Bovendien krijg je 3 maanden Apple TV+ gratis.

iPhone SE 2022 los kopen: welke moet ik kiezen?

Je hebt keuze uit drie kleuren, namelijk zwart, wit en rood. Zwart is een prima kleur als je je toestel later weer wilt doorverkopen, maar ook wit doet het prima in het tweedehands circuit. Wil je een opvallender toestel, kies dan rood. Twijfel je of zo’n felle kleur na verloop van tijd nog steeds bevalt, dan kun je beter kiezen voor een felgekleurd hoesje, die je op elk moment weer kunt verwisselen.

Wat opslag betreft kun je kiezen uit 64GB, 128GB en 256GB. Er komt geen 512GB opslag, omdat dit de prijs onnodig zou opdrijven voor dit instapmodel. Heb je nog moeite om de juiste hoeveelheid opslag te kiezen, dan helpen we je verder met onderstaand artikel.

Bekijk ook

Tips voor iPhone opslag kiezen: 128GB, 256GB, 512GB of misschien zelfs 1TB?

Hoeveel iPhone-opslagruimte heb jij nodig? Is 128GB genoeg of heb je 256GB, 512GB of zelfs 1TB opslag nodig? Je leest het allemaal in dit artikel!

iPhone SE prijsvergelijker

Er is goed nieuws voor mensen die geen zin hebben om meer dan duizend euro voor een nieuw toestel te betalen. De prijs van de iPhone SE 2022 is namelijk heel redelijk. Je bent iets meer dan 500 euro kwijt voor dit toestel en als je wacht op goede deals kun je zelfs nog een paar tientjes goedkoper uit zijn.

In de iCulture prijsvergelijker kun je kijken waar je het beste terecht kunt. De losse prijzen kunnen per aanbieder variëren. Wil je snel een iPhone SE hebben voor de juiste prijs, dan zul je goed moeten vergelijken. In onze prijsvergelijker kun je filteren op model, kleur, opslag en uiteraard ook op prijs bij betrouwbare webwinkels en aanbieders.

Prijzen 64GB iPhone SE 2022

Kijk ook of een iPhone-verzekering nodig is en of je AppleCare+ wilt afsluiten. Dit lijkt misschien een verlengde garantieregeling, maar is eigenlijk meer een schadeverzekering waarbij twee schadegevallen gedekt zijn. Laat je je toestel regelmatig vallen en weiger je een hoesje te gebruiken, dan kan de extra dekking prettig zijn. Je zou ook kunnen kijken naar toestelverzekeringen van aanbieders als:

En natuurlijk kun je ook je toestel verzekeren bij je provider (KPN, Odido of Vodafone) of bij erkende webshops als Coolblue en Mediamarkt.

iPhone SE los kopen of met contract?

De iPhone SE is zowel als los toestel als met abonnement leverbaar. Welke keuze voor jou het beste is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Bij een iPhone SE 2022 abonnement krijg je soms te maken met een BKR-registratie omdat deze smartphone meer dan 250 euro kost. Je kunt dit voorkomen door een deel van de toestelprijs vooraf zelf te betalen. De rest van het bedrag smeer je dan uit over de looptijd van het contract.

Bij een losse iPhone betaal je het complete bedrag in één keer. Ook dat kan prettig zijn, omdat je weet waar je aan toe bent en vanaf dat moment geen rekening meer hoeft te houden met afbetalingen.

iPhone SE 2022 met sim only

Een iPhone SE 2022 los kopen met apart sim only abonnement is een slimme keuze voor mensen die hun maandlasten zo laag mogelijk willen houden. Je betaalt minder voor je abonnement en je hebt meer flexibiliteit bij providers. Kies een sim only met een looptijd van 1, 12 of 24 maanden. Sommige zijn maandelijks opzegbaar, wat erg handig kan zijn als je maar korte tijd een abonnement nodig hebt om een periode te overbruggen. Wil je weten waar je de beste sim only-deals kunt vinden? Bekijk dan onze sim only prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen!

Bekijk ook

iPhone sim only: bekijk sim-only abonnementen voor je iPhone

Waar vind je de beste iPhone sim only-aanbiedingen? Bekijk tips hoe je nog meer geld bespaart op een sim-only iPhone. In dit artikel helder en onafhankelijk advies waar je op moet letten als je een iPhone met sim-only abonnement overweegt. Steeds meer mensen kiezen ervoor!

Informatie

Laatst bijgewerkt
april 2024