Apple Store shopping

iPhone met Simyo sim-only: hier vind je de beste deals

Zoek je een nieuwe iPhone met Simyo abonnement? Check de prijzen en aanbiedingen voor Simyo sim only en abonnementen met iPhone, zodat je nooit te veel betaalt.

Refurbished

Met een sim only-abonnement van Simyo heb je keuze genoeg: van helemaal geen data tot 15GB data. Simyo maakt gebruik van het KPN-netwerk, maar je betaalt een stuk minder dan bij KPN zelf terwijl je wel dezelfde kwaliteit van het netwerk krijgt. Simyo is bovendien de enige budgetprovider die een eSIM aanbiedt, zodat je niet afhankelijk bent van een fysiek simkaartje. En heb je internet van KPN op hetzelfde adres, dan krijg je ook nog eens dubbel zoveel GB’s in je bundel!

iPhone met Simyo abonnement

Wil je een iPhone met Simyo abonnement afsluiten? Dat kan! Simyo biedt zelf niet de allernieuwste toestellen aan, maar alleen de iPhone SE en modellen uit voorgaande generaties. Je kunt op die manier een betaalbare iPhone met eSIM in huis halen.

Zoek je de allernieuwste iPhone met Simyo, dan kan dat op twee manieren:

  • Je koopt een losse iPhone en regelt zelf je een sim only van Simyo. Er zijn regelmatig leuke kortingen op Simyo sim-only en dat is ook ideaal als je zelf al over een iPhone beschikt.
  • Je sluit je Simyo-abonnement af bij Belsimpel of Mobiel.nl, want zij kunnen wel de nieuwste toestellen met Simyo leveren.

In onze prijsvergelijker hebben we alle interessante aanbiedingen voor je verzameld. Verwacht je in de loop van de tijd meer of minder data te verbruiken, dan kun je eenvoudig je bundel aanpassen.

Simyo abonnement verlengen

Heb je al een Simyo abonnement en ben je tevreden? Dan kan het handig zijn om te kijken of je kunt verlengen. Je hebt daarbij twee opties: stilzwijgend laten doorlopen of zelf verlengen. Als je niets doet loopt je huidige abonnement gewoon door. Maar wellicht kun je nu een beter of goedkoper abonnement krijgen, dat veel beter bij je past. Kijk daarom op de Simyo verlengpagina welke opties jij hebt.

iPhone met Simyo: abonnementen vergelijken

Met onze handige abonnementenvergelijker kun je iPhone Simyo abonnementen gemakkelijk vergelijken.

Simyo Vriendendeal voor extra korting

Ook leuk: profiteer van de Vriendendeal. Daarbij kun je vrienden aandragen als Simyo-klant en daarbij krijgen zowel jij als de andere persoon korting. Er valt nog veel meer korting te halen, want als je Simyo Compleet neemt krijgen sim only-klanten die ook KPN Internet hebben gratis dubbele bundels.

Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht ⬇️

Zelf je Simyo abonnement samenstellen

Deze prijsvechter verkoopt niet de nieuwste iPhones, maar heeft wel heel flexibele sim-only abonnementen. Het mooie is dat je profiteert van het uitstekende KPN-netwerk, maar dat de abonnementen veel goedkoper zijn. Simyo heeft flexibele sim only-abonnementen, waardoor het nog makkelijker is geworden om je bundel samen te stellen. Kies voor gratis 4G internet, grotere internetbundels en goedkoper onbeperkt bellen en sms’en.

Je hebt bij deze provider altijd direct inzicht in je kosten: je ziet via de app of de website precies hoeveel minuten, sms’jes en MB’s je nog over hebt. Als je wilt kun je elke maand gratis je bundels aanpassen, naar beneden of naar boven. En: je Simyo abonnement is geldig in de hele EU! Dus ook op vakantie geen gezeur.

Simyo abonnement regelen via de app

Een Simyo abonnement afsluiten gaat het snelst via de webshop. Geef aan of je een contractduur van 1 jaar wilt of een flexibel abonnement, waarbij je maandelijks kunt opzeggen. Kies hoeveel je wilt bellen en sms’en en vervolgens is het nog een kwestie van aantal MB’s kiezen. Dit loopt op tot 15GB.

Voor meer prijzen kijk je in de webshop van Simyo.

Verder lezen:

Andere aanbieders op het KPN-netwerk

Simyo is een goedkope aanbieder en biedt bij alle abonnementen 4G-snelheid. Zoek je een andere sim only-aanbieder op het netwerk van KPN? Dan kun je eens kijken naar Budget Mobiel, voorheen Robin Mobile. Ook Lebara en Youfone zitten op het KPN-netwerk.

Simyo 4g abonnement

Simyo als sim only aanbieder

Simyo is gevestigd in Amsterdam en biedt behalve iPhone sim only ook prepaid aan. De provider is door de Consumentenbond meermaals uitgeroepen tot de beste mobiele provider van Nederland. Daarnaast is het bedrijf regelmatig verkozen tot het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland.

Het aanbod wordt steeds weer verbeterd. Zo is 4G internet gratis voor alle klanten beschikbaar. Bovendien kun je de bundels elke maand naar boven of naar beneden aanpassen. Alles regel je zelf via de app.

Is Simyo niet helemaal je ding? Kijk ook eens bij de andere providers of bekijk ons overzicht iPhone met sim-only.

Bekijk ook

Zo kies je het goedkoopste iPhone abonnement

Hoe vind ik het goedkoopste iPhone-abonnement dat aansluit op mijn wensen? Welke goedkope iPhone past bij mij? En wat wil ik per maand betalen voor mijn abonnement? iCulture helpt je op weg om het goedkoopste iPhone-abonnement te vinden dat bij jou past.

Informatie

Laatst bijgewerkt
maart 2024