iPhone 13 roze

iPhone 13 mini los kopen: dit zijn de beste aanbiedingen

Wil je de iPhone 13 mini als los toestel bestellen? Lees hier alles over de prijzen van de iPhone 13 mini bij Apple en webwinkels en ontdek wat de voordelen zijn van een losse iPhone 13 mini ten opzichte van een langlopend contract. Sluit er een goedkope sim only en je hebt de perfecte combinatie!

iPhone 13 mini review Prijs los toestel (vanaf €699,-) ⦁ Met abonnementRefurbished

iPhone 13 mini los kopen in Nederland

De iPhone 13 mini is Apple’s kleinste iPhone van 2021. Het is een premium model in klein formaat. Met een 5,4-inch scherm is dit een compacte oplossing waarbij je toch de nieuwste techniek hebt.


De iPhone 13 mini is Apple’s kleinste iPhone van 2021. Het is een premium model in klein formaat. Met een 5,4-inch scherm is dit een compacte oplossing waarbij je toch de nieuwste techniek hebt. Apple hanteert voor de iPhone 13 mini dezelfde prijzen als de voorganger, maar je krijgt nu dubbel zoveel opslag voor je geld. Reden genoeg dus om voor de iPhone 13 mini te kiezen:

Bij afsluiting van een iPhone 13 mini abonnement betaal je vaak een lagere toestelprijs:

  • Bij KPN: toestelprijs €696,-
  • Bij T-Mobile: toestelprijs €696,-
  • Bij Tele2: toestelprijs €696,-
  • Bij Vodafone: toestelprijs €672,-

iPhone 13 mini prijsvergelijker

Hieronder zie je de prijzen voor de 128GB iPhone 13 mini en de andere opslagvarianten. Wil je een iPhone 13 mini met abonnement afsluiten, dan kun je bij alle providers terecht.

Behalve dit model van 5,4-inch heeft Apple ook een standaard formaat iPhone 13 uitgebracht met een scherm van 6,1-inch. Beide modellen hebben een OLED-scherm, 5G en een dubbele camera. De iPhone 13 mini heeft echter een compacter formaat, voor mensen die dit willen.

iPhone 13 mini kopen: hier moet je op letten

De iPhone 13 mini is het instapmodel van de huidige line-up. Deze smartphone is bedoeld voor mensen die het liefst een wat kleiner scherm hebben. Er zit een 5,4-inch OLED-scherm in, maar je krijgt wel alle vernieuwingen die je ook in de grotere toestellen vindt. Denk daarbij aan de nieuwste processor, 5G en een uitstekende camera. De iPhone 13 mini is de slimste keuze als je het allernieuwste toestel wilt, maar tegelijk een goedkope iPhone zoekt. Wat dit toestel ook aantrekkelijk maakt is dat je uit vijf verschillende kleuren kunt kiezen.

Bij het kopen van een losse iPhone 13 mini kun je het beste op deze punten letten:

  • Kleur: de iPhone 13 mini is in vijf kleuren verkrijgbaar. Je hebt vast al een favoriet, maar het is handig om een extra keuze achter de hand te hebben, voor als jouw favoriete kleur een langere levertijd heeft of als de andere kleuren goedkoper zijn.
  • Opslag: het instapmodel heeft 128GB, maar als je nog wat ruimte in je budget hebt zou je ook voor 256GB opslag kunnen kiezen. Dat kost maakt je iPhone wat toekomstbestendiger en bovendien kun je ‘m in de toekomst weer gemakkelijker verkopen als er meer opslag in zit. Lees ook onze tip over opslag kiezen en ons artikel over iPhone 13 opslag.
  • Verkrijgbaarheid: de iPhone 13 mini is gemakkelijk verkrijgbaar bij alle aanbieders. Je kunt dus precies kiezen wat je zelf wilt. Er zijn dit toestel geen lange levertijden. De voorraden zijn ook zodanig, dat je geen overhaaste keuzes hoeft te maken. Dat laatste is sowieso een slecht idee, want je koopt iets wat je dagelijks gaat gebruiken en dat nog best prijzig is.

Wil je de iPhone 13 mini los kopen, dan is het van belang of je het toestel later weer wilt doorverkopen. Ben je alweer snel aan een nieuwe iPhone toe, dan is het handig als je je huidige toestel weer gemakkelijk kunt doorverkopen op de tweedehands markt. Veel mensen hebben het liefst de gemiddelde opslag in een neutrale kleur zoals zwart of blauw.

Kijk ook of even of een iPhone-verzekering nodig is. Je kunt je iPhone verzekeren bij:

Een andere mogelijkheid is AppleCare+. Dit is een soort schadeverzekering waarbij elk jaar twee schadegevallen gedekt zijn, ook als het je eigen schuld is. Laat je je toestel regelmatig vallen en gebruik je geen hoesje, dan kan de extra dekking een gerust gevoel geven.

iPhone 13 mini als los toestel of met contract

De iPhone 13 mini is zowel als los toestel als met abonnement leverbaar. Welke keuze voor jou het beste is, is afhankelijk van je voorkeuren. Voordeel van een abonnement via een provider is dat je de kosten wat meer over de looptijd van het contract kunt uitsmeren.

Bij een iPhone 13 mini abonnement krijg je al snel te maken met een BKR-registratie omdat deze smartphone meer dan 250 euro kost. Dit kan problemen opleveren als je binnenkort een lening wilt aanvragen. Eventueel zou je een deel van de toestelprijs kunnen voorschieten, zodat je onder de 250 euro blijft.

Een los toestel kan voor sommige mensen prettiger zijn. Bij een losse iPhone 13 mini betaal je het complete bedrag in één keer. Je weet dan in één keer waar je aan toe bent en hoeft vanaf dat moment geen rekening meer te houden met afbetalingen.

In de iCulture prijsvergelijker kun je kijken waar je het beste terecht kunt. De losse prijzen kunnen per aanbieder variëren. Wil je snel een iPhone 13 mini hebben voor een scherpe prijs, dan zul je goed moeten vergelijken. In onze prijsvergelijker kun je filteren op model, kleur, opslag en uiteraard ook op prijs bij betrouwbare webwinkels en aanbieders.

Daarnaast kun je ook terecht bij alle bekende providers die de iPhone 13 mini abonnementen in het assortiment gaan opnemen.

Bekijk ook

iPhone 13 mini met abonnement? Deze providers hebben de beste deals!

De iPhone 13 mini is de kleinste nieuwkomer in het assortiment van Apple. Bekijk hier de iPhone 13 mini abonnementen van providers in Nederland en vergelijk de abonnementsprijzen. Check de databundels, levertijden en meer.

Losse iPhone 13 mini: iets voor jou?

De iPhone 13 mini is een van de vier toestellen die Apple in het najaar van 2021 heeft uitgebracht. Je hebt daardoor heel veel keuze en er zit altijd wel iets van je gading bij.

Het aantrekkelijke van de iPhone 13 mini is dat het een nieuw en compact toestel is met de allernieuwste processor, maar dat je een veel lagere prijs betaalt dan voor de Pro-modellen. Het kan wel een paar honderd euro schelen. Je bent dan ook geen duizend euro kwijt.

Deze modellen zijn ook in de iPhone 13-serie verschenen:

  • iPhone 13: technisch hetzelfde als dit model, maar met een groter 6,1-inch scherm.
  • iPhone 13 Pro: het high-end model met geavanceerdere camera en andere extra’s.
  • iPhone 13 Pro Max: idem, maar met een nog groter scherm van 6,7-inch.

De Pro-modellen bevatten net wat meer extra functies voor de mensen die hogere eisen stellen aan hun toestel. In alle gevallen krijg je de nieuwste processor en het nieuwe design.

iPhone 13 mini of liever een goedkopere iPhone?
De iPhone 13 mini is sinds najaar 2021 in Nederland verkrijgbaar via Apple, diverse providers en webwinkels. Heb je toch liever een nog goedkopere iPhone, dan zou je ook kunnen kiezen voor een losse iPhone 12 mini, de voorganger van dit model. Deze is gaat ook nog vele jaren mee en is sinds najaar 2021 flink afgeprijsd. Je hebt dan wel te maken met een iets kortere batterijduur.

iPhone 13 mini met sim only

Een iPhone 13 mini als los toestel is prima te combineren met een sim only abonnement. Dat is een slimme optie voor mensen die zicht willen houden op hun maandlasten. Je hebt meer flexibiliteit en de prijzen liggen bij sim only vaak wat lager.

Kies een sim only met een looptijd van 1, 12 of 24 maanden. Sommige zijn maandelijks opzegbaar, wat erg handig is als je maar korte tijd een abonnement nodig hebt om een periode te overbruggen. Wil je weten waar je de beste sim only-deals kunt vinden? Bekijk dan onze sim only prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen!

Bekijk ook

iPhone sim only: bekijk sim-only abonnementen voor je iPhone

Waar vind je de beste iPhone sim only-aanbiedingen? Bekijk tips hoe je nog meer geld bespaart op een sim-only iPhone. In dit artikel helder en onafhankelijk advies waar je op moet letten als je een iPhone met sim-only abonnement overweegt. Steeds meer mensen kiezen ervoor!

Informatie

Laatst bijgewerkt
juli 2022