Spring naar inhoud

Colofon

Door wie wordt iCulture gemaakt? Hieronder stellen de mensen achter de website zich voor.

Hoofdredacteur

Gonny van der Zwaag

Gonny van der ZwaagGonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden. Ze schreef er zelfs een boek over: Fit met apps en wearables. Als ze niet bezig is om alle redactionele activiteiten in goede banen te leiden, is ze aan het sporten of bezig met haar andere website, Fithacking.nl.

Uitgever

Jean-Paul Horn

Jean-Paul HornJean-Paul Horn studeerde journalistiek en communicatie en werkte daarna een aantal jaren als webdeveloper en consultant. Jean-Paul schreef voor diverse tijdschriften en schreef een aantal boeken, onder andere over Windows Media Center, open source-software en pda’s en smartphones. Jean-Paul zorgt op iCulture voornamelijk voor techniek, forum en sales.

Redacteuren

Benjamin Kuijten

Benjamin KuijtenBenjamin maakt vanaf september 2015 deel uit van de iCulture-redactie. Zijn nieuwste aanwinst is zijn Apple Watch Sport, maar hij is ook erg trots op zijn CarPlay-radio. Naast Apple is Benjamin ook een liefhebber van Nintendo-games.

Development

Alex Bouma

Alex BoumaAlex is de resident code monkey. Alex buigt ons cms WordPress in de meest onmogelijke vormen en weet voor elk probleem de juiste oplossing. Alex is een ware PHP-ninja en gespecialiseerd in Laravel. Met zijn eigen bedrijf Simulise verovert hij de educatieve wereld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!