Spring naar inhoud

Colofon

Door wie wordt iCulture gemaakt? Hieronder stellen de mensen achter de website zich voor.

Hoofdredacteur

Gonny van der Zwaag

Gonny van der ZwaagGonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en als hoofdredacteur de drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden. Ze schreef er zelfs een boek over: Fit met apps en wearables. Als ze niet bezig is om alle redactionele activiteiten in goede banen te leiden, is ze aan het sporten of bezig met haar andere website, Eetblog.

Uitgever

Jean-Paul Horn

Jean-Paul HornJean-Paul Horn studeerde journalistiek en communicatie en werkte daarna een aantal jaren als webdeveloper en consultant. Jean-Paul schreef voor diverse tijdschriften en schreef een aantal boeken, onder andere over Windows Media Center, open source-software en pda’s en smartphones. Jean-Paul zorgt op iCulture voornamelijk voor alle niet-redactionele coördinatie, techniek en sales.

Redacteuren

Benjamin Kuijten

Benjamin KuijtenBenjamin maakt sinds september 2015 deel uit van de iCulture-redactie. Zijn favoriete Apple-product is de Apple Watch, hij weet alles over Apple Pay en kan niet zonder CarPlay. Naast Apple is Benjamin ook een liefhebber van Nintendo-games.

Development

Alex Bouma

Alex BoumaAlex is de resident code monkey. Alex buigt onze back-end in de meest onmogelijke vormen en weet voor elk probleem de juiste oplossing. Alex is een ware PHP-ninja en gespecialiseerd in Laravel. Momenteel werkt hij aan een geweldige collectie tools via Chief Tools.

Mark Jansen

Mark JansenMark is onze vaste freelance WordPress-developer en samen met Alex verantwoordelijk voor de complete front-end van iCulture. Mark is zeer actief in de Fronteers community en helpt vanuit zijn bedrijf YourMark klanten met hun online aanwezigheid. In zijn vrije tijd kun je hem achter een drumstel vinden als drummer van de knallendste coverband Headline..