Uitgelicht
WWDC 2023: alle highlights
Toon of verberg de lijst met posts

iPhone vergelijken: dit is jouw iPhone-keuzehulp! Welke iPhone past bij mij?

Van de iPhone 14 Pro Max tot de iPhone SE 2022

Welke iPhone kiezen? In deze keuzehulp gaan we iPhones vergelijken: je ziet welke iPhones momenteel verkrijgbaar zijn en helpen je bij de keuze welke iPhone kopen. En we vergelijken de specs van de verkrijgbare modellen, van de iPhone 14 Pro tot de iPhone SE. Zodat jij precies weet welke iPhone bij jou past!

Wil je de iPhone vergelijken of wil je weten wat de verschillen zijn tussen de modellen? De iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zijn de nieuwste iPhone-modellen, maar wat zijn de verschillen met hun voorgangers? En is de iPhone 12 nog steeds een goede keuze? Wil je een iPhone kopen, dan vind je in deze keuzehulp ‘iPhone vergelijken’ alle informatie en vergelijken we de iPhones die momenteel verkrijgbaar zijn, zodat jij in deze iPhone-vergelijking het toestel kan kiezen dat het beste bij jou past.

Dit zijn de nieuwste vergelijkingen:

Deze vergelijkingen schreven we eerder:


Twijfel je welke iPhone je moet kopen? Dan hebben we daarvoor onze pagina iPhone kopen. Heb je al een iPhone en wil je weten welk model het is? Dan vind je daarover meer op de pagina iPhone-modellen. Je ziet daar ook de verschillende specs, die je onderling kunt vergelijken.

Bekijk ook

iPhone kopen in Nederland: prijzen, abonnementen en simlockvrij

Alles over de Apple iPhone kopen in Nederland. Van voordelige iPhone-abonnementen tot leuke deals met sim only: als je een nieuwe iPhone zoekt vind je hier alle tips.

Keuzehulp iPhone vergelijken: Welke iPhone moet ik kopen?

Als je van plan bent om een nieuwe iPhone te kopen, dan is de keuze gevarieerder dan ooit. Met in totaal zeven iPhone-modellen in het assortiment verlies je al snel het overzicht.

In dit artikel daarom een iPhone-vergelijking van de toestellen van dit moment en de modellen van voorgaande jaren.

Dit zijn de modellen die momenteel in de winkel liggen en die de meeste mensen in hun koopoverweging zullen meenemen. Daarnaast kun je bij veel providers ook nog steeds een iPhone 13 Pro met abonnement of iPhone 13 Pro Max met abonnement vinden. In deze keuzehulp iPhone vergelijken bekijken we natuurlijk ook alle iPhone-specs en kijken we wat de iPhone-verschillen zijn.

iPhone 2022 line-up familie met alle toestellen in verschillende kleuren
In volgorde van links naar rechts: iPhone 14 Pro Max | iPhone 14 Pro | iPhone 14 Plus | iPhone 14 | iPhone 13 | iPhone 13 mini | iPhone 12 | iPhone SE 2022

Ben je nog aan het twijfelen tussen de beschikbare iPhone-kleuren, dan hebben we daar een apart artikel over. Ook helpen je op weg bij het kiezen van de juiste hoeveelheid iPhone-opslagruimte. In deze keuzehulp iPhone vergelijken zie je ook de verschillen tussen alle huidige modellen.

Specificaties iPhone vergelijken

In onderstaande iPhone-vergelijking zijn alle specificaties van de huidige iPhone-modellen opgesomd. Bovenaan de tabel vind je de iPhone-prijzen, kleuren en opslag, in het midden de informatie over de schermen en de camera’s en onderaan overige functies als Touch ID, Face ID en info over de batterij. Zo kun je meteen jouw gewenste iPhone vergelijken met eventueel andere kandidaten op basis van iPhone afmetingen, gewicht, megapixels iPhone camera, enzovoorts.

Toon de vergelijkingstabel ↓

Of bekijk deze tabel via de directe link

Vergelijken iPhone 14 vs iPhone 14 Pro verschillen
Twijfel je of je moet kiezen tussen de iPhone 14 of iPhone 14 Pro? De keuze zal vooral afhankelijk zijn van je voorkeuren wat betreft de camera en het scherm:

 • Scherm: De iPhone 14 Pro heeft een beter scherm met always-on, Dynamic Island en ProMotion.
 • Camera: In de gewone iPhone 14-modellen vind je een dubbele camera aan de achterkant. De Pro-modellen hebben drie camera's, waarvan de belangrijkste camera een 48-megapixel lens heeft.
 • Batterij: De iPhone 14 Pro-modellen hebben over het algemeen een iets langere batterijduur, hoewel de iPhone 14 Plus ook niet verkeerd is.
 • Prijs: De iPhone 14 Pro-modellen zijn flink duurder: het prijsverschil is zo'n €300,-

Lees verder in onze vergelijking tussen de iPhone 14 of iPhone 14 Pro.

Bekijk ook

iPhone 14 vs iPhone 14 Pro: hoeveel verschillen de nieuwste modellen nu echt?

Hoeveel verschillen de iPhone 14 en iPhone 14 Pro nu echt van elkaar? We vergelijken de iPhone 14 met de iPhone 14 Pro en vertellen je welk model het beste bij jou past. Spoiler: de verschillen zijn erg groot!

Vergelijken iPhone 14 Pro vs iPhone 13 Pro verschillen
De iPhone 14 Pro en iPhone 13 Pro zijn allebei interessante toestellen als je op zoek bent naar een high-end iPhone met de beste camera. Het prijsverschil is groot, maar er zijn ook wat verschillen waar je rekening mee moet houden:

 • Camera: De iPhone 14 Pro heeft een 48-megapixel groothoeklens voor betere foto's en ondersteunt de nieuwe Photonic Engine, waarmee foto's er mooier uit zien. Ook kun je met 48-megapixel foto's beter croppen zonder kwaliteitsverlies.
 • Scherm: In de iPhone 14 Pro vind je een always-on display met nieuw Dynamic Island. Deze twee vernieuwingen vind je niet in de iPhone 13 Pro, die nog een kleinere notch heeft.
 • Functies: De iPhone 14 Pro heeft ondersteuning voor Crashdetectie en kan communiceren met satellieten. Die laatste functie is nog niet in Nederland beschikbaar.
 • Prijs: Het prijsverschil tussen de twee modellen is zo'n €250,-. Hou er wel rekening mee dat de iPhone 13 Pro alleen nog verkrijgbaar is bij bepaalde resellers en niet meer bij Apple.

Lees verder in onze vergelijking tussen de iPhone 14 Pro en iPhone 13 Pro.

Bekijk ook

iPhone 14 Pro vs iPhone 13 Pro: welke iPhone voor pro's past bij jou?

Op zoek naar een iPhone Pro? Dan kan je terecht bij diverse uitvoeringen, maar de iPhone 14 Pro of de iPhone 13 Pro zijn dan de meest logische keuzes. Maar welke iPhone Pro moet je kiezen? We kijken naar de verschillen tussen de iPhone 14 Pro en iPhone 13 Pro en geven je koopadvies.

Vergelijken iPhone SE 2022 vs iPhone SE 2020 verschillen
Benieuwd of je moet kiezen voor de iPhone SE 2022 of iPhone SE 2020? Afhankelijk van wat je wil uitgeven aan een nieuwe iPhone, zijn dit de belangrijkste verschillen waar je rekening mee moet houden:

 • Chip: De iPhone SE 2022 heeft een snellere chip die ook toekomstbestendiger is en dus langer mee gaat.
 • Batterij: De batterijduur op het 2022-model is een aantal uur langer, waardoor je gemakkelijker de dag door komt.
 • 5G: Heb je een 5G-abonnement, dan profiteer je op het nieuwe 2022-model van een snellere dataverbinding.
 • Camera: Met de iPhone SE 2022 maak je iets mooiere foto's dankzij Deep Fusion, Smart HDR 4, de fotografische stijlen en meer, mogelijk gemaakt door de A15-chip.
 • Prijs: De adviesprijs van het nieuwste model ligt €40,- hoger. Het verschil is mogelijk nog groter als je een goede aanbieding vindt voor het 2020-model.

Lees verder in onze vergelijking tussen de iPhone SE 2022 en iPhone SE 2020.

Bekijk ook

iPhone SE 2022 vs iPhone SE 2020: dit zijn de 6 belangrijkste verschillen

Wat zijn de verschillen tussen de iPhone SE 2022 en iPhone SE 2020? In dit artikel lees je de belangrijkste verschillen en overeenkomsten tussen de nieuwe iPhone SE 3 en iPhone SE 2.

Vergelijken iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max verschillen
De iPhone 13 Pro vs iPhone 13 Pro Max verschillen niet zo gek veel van elkaar. De belangrijkste verschillen zitten in de prijs, het scherm, het formaat en de afmetingen.

 • Scherm: De iPhone 13 Pro Max dankt zijn naam aan het grotere display. De iPhone 13 Pro Max heeft het grootste scherm van alle iPhones.
 • Batterij: De iPhone 13 Pro Max gaat dankzij de grotere batterij een stuk langer mee. De exacte verschillen bespreken we hieronder.
 • Afmetingen: De iPhone 13 Pro Max is aanzienlijk groter, dus dat is zeker iets om rekening mee te houden.
 • Prijs: Deze verschillen komen tegen een prijs: de iPhone 13 Pro Max is daarmee ook meteen de duurste iPhone van de line-up.

Bekijk ook

iPhone 13 Pro vs iPhone 13 Pro Max: de twee nieuwste Pro's vergeleken

De iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max zijn de twee meest geavanceerde nieuwe iPhones. Maar welke past het beste bij jou? In dit artikel lees je de verschillen tussen de iPhone 13 Pro vs iPhone 13 Pro Max en bespreken we de overeenkomsten.

Vergelijken iPhone 13 vs iPhone 13 mini verschillen
De iPhone 13 en iPhone 13 mini verschillen erg weinig van elkaar. De verschillen zitten alleen in de prijs, het schermformaat en de afmetingen, het gewicht en de batterijduur. Alle andere functies zijn hetzelfde:

 • Scherm: De iPhone 13 mini heeft nog steeds het kleinste scherm van de gehele nieuwe line-up.
 • Batterij: De iPhone 13 gaat zo'n twee uur langer mee dan de iPhone 13 mini, voordat de batterij helemaal leeg is.
 • Afmetingen: Zoek je een zo'n compact mogelijke iPhone? Dan is de iPhone 13 mini het toestel dat je moet hebben.
 • Prijs: Door het kleinere scherm en compactere batterij is de iPhone 13 mini een stukje goedkoper.

Bekijk ook

iPhone 13 vs iPhone 13 mini: hoeveel verschillen deze toestellen nog?

Hoeveel verschillen de iPhone 13 en iPhone 13 mini nu van elkaar? Zijn er dit jaar meer verschillen dan alleen het formaat of overheersen nog steeds de overeenkomsten?

Vergelijken iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max verschillen
Los van het verschil in scherm, verschillen de twee nieuwste pro-modellen ook in de camera. De iPhone 12 Pro Max heeft een iets betere sensor en verbeterde sensorstabiliteit, waardoor de foto's met dit toestel wat mooier zijn. De iPhone 12 Pro Max heeft een 6,7-inch display en is daardoor een stuk groter dan de 6,1-inch van de iPhone 12 Pro. Dat zie je ook terug in de prijs, want het verschil is zo'n €100.

In het kort de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max:

 • Camera: De iPhone 12 Pro Max heeft een betere camera met verbeterde sensorstabiliteit.
 • Formaat: De iPhone 12 Pro Max is iets groter, met een 6,7-inch display.
 • Prijs: De iPhone 12 Pro Max is €100 duurder dan de gewone iPhone 12 Pro.
 • Batterij: De batterijduur is beter van de grote versie, waardoor hij langer mee gaat zonder bijladen.

Bekijk ook

De Pro's vergeleken: de verschillen tussen de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max

Dit jaar zijn er meer verschillen tussen de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max dan voorgaande jaren het geval was. In dit artikel zetten we de verschillen op een rij, die vooral in de camera en het formaat zitten.

Vergelijken iPhone 12 en iPhone 12 mini verschillen
Tussen de iPhone 12 en iPhone 12 mini zitten minder verschillen dan bij de pro-modellen het geval is. Het enige verschil zit hem eigenlijk in de afmetingen, het schermformaat en de batterijduur. De iPhone 12 mini is de kleinste iPhone in het assortiment. Het scherm is 5,4-inch, ten opzichte van 6,1-inch op de iPhone 12. Je levert dan wel in op batterijduur, want hij gaat minder lang mee.

Dit zijn in het kort de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 12 en iPhone 12 mini:

 • Formaat: De iPhone 12 mini is ruim vijftien millimeter korter en bijna acht millimeter smaller.
 • Scherm: Het schermformaat van de iPhone 12 mini meet 5,4-inch, ten opzichte van 6,1-inch.
 • Batterij: De accuduur is bij de iPhone 12 mini 15 uur video's kijken. Bij de iPhone 12 is dit 17 uur.

Bekijk ook

iPhone 12 vs iPhone 12 mini: de verschillen op een rij

Wat zijn de verschillen tussen de iPhone 12 en de iPhone 12 mini, de kleinste van alle nieuwe modellen? We zetten de twee modellen naast elkaar en vergelijken de specificaties. Is er meer verschillend dan alleen het formaat?

Vergelijken iPhone 11 en iPhone XR verschillen

De iPhone 11 is de directe opvolger van de iPhone XR. Beide modellen zijn inmiddels niet meer bij Apple verkrijgbaar, maar je vindt ze nog wel bij andere verkopers. Zie je één van beide toestellen wel zitten, welke moet je dan kiezen? De verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone XR zijn groter dan op het eerste gezicht lijkt. De iPhone 11 heeft een nieuw camerasysteem met een dubbele camera die bestaat uit een groothoek- en ultragroothoeklens. Je kan daarmee verder uitzoomen. De waterbestendigheid is verder verbeterd en er zit een verbeterde Face ID op.

Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone XR:

 • Camera: de iPhone 11 heeft een extra ultragroothoeklens voor optisch uitzoomen. Ook ondersteunt deze meer videofuncties en de Nachtmodus.
 • Processor: de iPhone 11 heeft een snellere A13-processor en nieuwe U1-chip.
 • Betere audio: de iPhone 11 ondersteunt ruimtelijke audio voor surround-sound. Ook heeft dit model Dolby Atmos aan boort.
 • Accuduur: de accu gaat tot 1 uur langer mee dan de iPhone XR.

Bekijk ons artikel over verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone XR

Bekijk ook

iPhone 11 vs iPhone XR: deze verschillen helpen je met kiezen

Op zoek naar een betaalbare iPhone met Face ID? Dan twijfel je misschien tussen de iPhone 11 en iPhone XR. Weet je niet welke je van deze twee moet kiezen? In dit artikel zetten we de verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone XR op een rij. Welke heeft de beste specs en welke is het voordeligst?

Vergelijken iPhone 11 en iPhone SE 2022 verschillen

Als je een nieuw iPhone wil, maar iets zoekt uit de laagste prijsklasse, heb je drie keuzes: de iPhone 11, iPhone SE 2022 en de iPhone SE 2020. De iPhone SE 2022 heeft de snelste chip (A15), terwijl de iPhone 11 en iPhone SE 2020 beide een A13-chip hebben. De vergelijking tussen de iPhone 11 en iPhone SE houdt daar verder eigenlijk ook wel op. De iPhone 11 heeft Face ID en geen thuisknop en is met 6,1-inch een stuk groter dan de iPhone SE. De nieuwe iPhone SE heeft een homeknop, Touch ID en 4,7-inch scherm. Daarnaast zit er een enkele camera op, terwijl de iPhone 11 een dubbele camera met ultra-groothoeklens heeft. Ook de frontcamera is bij de iPhone 11 een stuk beter. Bovendien is de iPhone 11 ook iets waterbestendiger. Als je graag filmpjes of Netflix kijkt, kun je beter voor de iPhone 11 gaan. Dat model heeft veel betere speakers en het grotere scherm kijkt ook wat prettiger.

iPhone 11 ingezoomd met meerdere kleuren.

Bekijk deze korte opsomming van de belangrijkste verschillen:

 • Ontwerp: de iPhone 11 heeft Face ID, een 6,1-inch scherm en geen thuisknop. De iPhone SE is nog een traditioneel model met homeknop met Touch ID en 4,7-inch scherm.
 • Camera: de iPhone 11 heeft een dubbele camera. Op de iPhone SE vind je een enkele camera.
 • Formaat: de iPhone 11 is een stuk groter dan de relatief compacte iPhone SE.
 • Prijs: de iPhone 11 is zo'n €60 duurder dan de iPhone SE 2022.

Bekijk ook

iPhone SE 2022: dit is het instapmodel van dit moment

De iPhone SE van 2022 is het betaalbare instapmodel, waar je jarenlang plezier ban hebt. Dit is de beste keuze voor mensen die een goedkope en betrouwbare iPhone zoeken. Op deze pagina vertellen we je alles over wat er nieuw en verbeterd is bij de iPhone SE 3!

Conclusie verschillen iPhone 14 Pro, iPhone 14, iPhone 13, iPhone 12 en iPhone SE 2022 vergelijken

Maar welke iPhone past nou het beste bij jou? Hieronder hebben we de belangrijkste redenen onder elkaar gezet waarom je voor een specifieke iPhone zou moeten kiezen.

Bekijk ook

iPhone kopen in Nederland: prijzen, abonnementen en simlockvrij

Alles over de Apple iPhone kopen in Nederland. Van voordelige iPhone-abonnementen tot leuke deals met sim only: als je een nieuwe iPhone zoekt vind je hier alle tips.

Ga de iPhone 14 Pro Max kopen als...

 • ...je het allernieuwste toestel met de beste functies wil.
 • ...je het mooiste en grootste OLED-scherm wil hebben dat altijd aan staat.
 • ...je de allerbeste camera wil.
 • ...je niet of minder aanhikt tegen de hogere prijs.
 • ...je de langste batterijduur wil hebben.
 • ...je hele grote handen hebt.

Bekijk ook

iPhone 14 Pro Max als los toestel: vergelijk de prijzen!

Wil je de iPhone 14 Pro Max als los toestel kopen? We verzamelen hier alle prijzen, zowel bij de Apple Store als bij webwinkels. Een losse iPhone 14 Pro Max kan een slimme keuze zijn als je het combineert met een goedkope sim only!

Ga de iPhone 14 Pro kopen als...

 • ...je het allernieuwste toestel met de beste functies wil.
 • ...je het mooiste OLED-scherm wil hebben.
 • ...je de allerbeste camera wil.
 • ...je niet of minder aanhikt tegen de hogere prijs.
 • ...je het allernieuwste toestel wil, maar niet met een te groot formaat.

Bekijk ook

iPhone 14 Pro kopen: dit zijn de prijzen van een los toestel

Wil je de iPhone 14 Pro kopen als los toestel? Lees hier alles over bestellen bij Apple en webwinkels en wat de voordelen zijn van een losse iPhone 14 Pro ten opzichte van een langer lopend contract via een provider. Combineer met een goedkope sim only en je zit voor de komende tijd helemaal goed!

Ga de iPhone 14 kopen als...

 • ...je het allernieuwste en snelste toestel wil, zonder de hoofdprijs te betalen.
 • ...je niet hoeft in te zoomen met de camera in de hoogste kwaliteit.
 • ...6,1-inch voor jou het perfecte formaat is.
 • ...je een frisse nieuwe kleur wil.
 • ...je nog minstens 4 jaar met je iPhone wil doen en het niet erg vindt om rond de €1000 te betalen.

Bekijk ook

iPhone 14 los toestel kopen: prijzen vergelijken en de beste deals

Wil je de iPhone 14 als los toestel kopen? Lees hier alles over bestellen bij Apple en webwinkels en wat de voordelen zijn van een losse iPhone 14 ten opzichte van een langer contract. Combineer met een goedkope sim only en je zit helemaal goed!

Ga de iPhone 14 Plus kopen als...

 • ...je het allernieuwste en snelste toestel wil, zonder de hoofdprijs te betalen.
 • ...je niet hoeft in te zoomen met de camera in de hoogste kwaliteit.
 • ...je een grotere iPhone wil, zonder dat je de Pro-functies nodig hebt
 • ...je een frisse nieuwe kleur wil.
 • ...je nog minstens 4 jaar met je iPhone wil doen en het niet erg vindt om rond de €1100 te betalen.

Bekijk ook

iPhone 14 Plus los kopen: dit zijn de beste aanbiedingen

Wil je de iPhone 14 Plus als los toestel bestellen? Lees hier alles over de prijzen van de iPhone 14 Plus bij Apple en webwinkels en ontdek wat de voordelen zijn van een losse iPhone 14 Plus ten opzichte van een langlopend contract. Sluit er een goedkope sim only en je hebt de perfecte combinatie!

Ga de iPhone 13 Pro Max kopen als...

 • ...je niet of minder aanhikt tegen de hogere prijs.
 • ...je de grootste iPhone met het grootste scherm wil.
 • ...je hele grote handen hebt.
 • ...je een grote moderne Pro iPhone wil met een goede camera, maar niets geeft om het always-on scherm of het Dynamic Island.
 • ...je een goede deal kunt vinden (rond de €1200,-).

Bekijk ook

iPhone 13 Pro Max kopen als los toestel: prijzen vergelijken en de beste deals

Wil je de iPhone 13 Pro Max als los toestel kopen? We verzamelen hier alle iPhone 13 Pro Max prijzen van de diverse webwinkels. Een losse iPhone 13 Pro Max kan een slimme keuze zijn als je het combineert met een goedkope sim only. Check de beste deals voor iPhone 13 Pro Max hier!

Ga de iPhone 13 Pro kopen als...

 • ...je niet of minder aanhikt tegen de hogere prijs.
 • ...je een recent Pro-model wil, maar niet met een te groot formaat.
 • ...je een moderne Pro iPhone wil met een goede camera, maar niets geeft om het always-on scherm of het Dynamic Island.
 • ...je een goede deal kunt vinden (rond de €1100,-).

Bekijk ook

iPhone 13 Pro nu fors goedkoper: dit zijn de prijzen voor een los toestel

Wil je de iPhone 13 Pro kopen als los toestel? Lees hier wat de voordelen zijn van een losse iPhone 13 Pro ten opzichte van een langer lopend contract via een provider. Combineer met een goedkope sim only en je zit voor de komende tijd helemaal goed!

Ga de iPhone 13 kopen als...

 • ...je één van de nieuwere en snellere toestellen wil, zonder de hoofdprijs te betalen.
 • ...je niet hoeft in te zoomen met de camera in de hoogste kwaliteit.
 • ...6,1-inch voor jou het perfecte formaat is.
 • ...de verbeteringen in de iPhone 14 voor jou niet nuttig zijn (Crashdetectie en iets verbeterde camera).
 • ...je nog minstens 4 jaar met je iPhone wil doen en minder dan €1000 wil betalen.

Bekijk ook

iPhone 13 los toestel kopen: prijzen vergelijken en de beste deals

Wil je de iPhone 13 als los toestel kopen? Lees hier alles over bestellen bij Apple en webwinkels en wat de voordelen zijn van een losse iPhone 13 ten opzichte van een langer contract. Combineer met een goedkope sim only en je zit helemaal goed!

Ga de iPhone 13 mini kopen als...

 • ...je de beste en kleinste iPhone in het assortiment wil.
 • ...je één van de nieuwere en snellere toestellen wil, zonder de hoofdprijs te betalen.
 • ...je niet hoeft in te zoomen met de camera in de hoogste kwaliteit.
 • ...je nog minstens 4 jaar met je iPhone wil doen, maar niet meer dan €900 wil betalen.

Bekijk ook

iPhone 13 mini los kopen: dit zijn de beste aanbiedingen

Wil je de iPhone 13 mini als los toestel bestellen? Lees hier alles over de prijzen van de iPhone 13 mini bij Apple en webwinkels en ontdek wat de voordelen zijn van een losse iPhone 13 mini ten opzichte van een langlopend contract. Sluit er een goedkope sim only en je hebt de perfecte combinatie!

Ga de iPhone SE 2022 kopen als...

 • ...je de beste iPhone met homeknop en Touch ID wil.
 • ...je een snelle chip wil in een compact model.
 • ...je een betrouwbaar toestel wilt, zonder de hoogste prijs te betalen.
 • ...je wel een supersnelle iPhone wil, maar geen groot scherm nodig hebt.
 • ...je klaar wil zijn voor de komende jaren.
 • ...je niet meer dan €550,- wil uitgeven aan een nieuwe iPhone.

Bekijk ook

iPhone SE 2022 als los toestel: dit zijn de beste deals

Wil je de iPhone SE 2022 als los toestel kopen? Lees hier alles over dit nieuwste instapmodel iPhone bij Apple. Je kunt ook terecht bij webwinkels, waar je een losse iPhone SE 2022 vaak nog iets goedkoper kunt krijgen. Bekijk wat je opties zijn en waar je de beste deal vindt!

Ga de iPhone 12 kopen als...

 • ...je voor een goede prijs een moderne 5G-iPhone wil.
 • ...je niet hoeft in te zoomen met de hoogste kwaliteit.
 • ...6,1-inch voor jou het perfecte formaat is.
 • ...je van donkerblauw houdt of een andere frisse kleur wil.
 • ...je nog minstens 4 jaar met je iPhone wil doen en €800,- ongeveer jouw maximum is.

Bekijk ook

iPhone 12 is nu veel goedkoper: vergelijk de prijzen!

Wil je de iPhone 12 als los toestel kopen? Lees hier alles over bestellen bij Apple en webwinkels en wat de voordelen zijn van een losse iPhone 12 ten opzichte van een langer contract. Combineer met een goedkope sim only en je hebt de perfecte combinatie!

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
september 2022