iPhone vergelijken: dit is jouw iPhone-keuzehulp! Welke iPhone past bij mij?

Van de iPhone 13 Pro Max tot de iPhone SE 2022

Welke iPhone kiezen? In deze keuzehulp gaan we iPhones vergelijken: je ziet welke iPhones momenteel verkrijgbaar zijn en helpen je bij de keuze welke iPhone kopen. En we vergelijken de specs van de verkrijgbare modellen, van de iPhone 13 Pro tot de iPhone 11. Zodat jij precies weet welke iPhone bij jou past!

Wil je de iPhone vergelijken of wil je weten wat de verschillen zijn tussen de modellen? De iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zijn de nieuwste iPhone-modellen, maar wat zijn de verschillen met hun voorgangers? En is de iPhone 11 nog steeds een goede keuze? Wil je een iPhone kopen, dan vind je in deze keuzehulp ‘iPhone vergelijken’ alle informatie en vergelijken we de iPhones die momenteel verkrijgbaar zijn, zodat jij in deze iPhone-vergelijking het toestel kan kiezen dat het beste bij jou past.

Dit zijn de nieuwste vergelijkingen:

Deze vergelijkingen schreven we eerder:


Twijfel je welke iPhone je moet kopen? Dan hebben we daarvoor onze pagina iPhone kopen. Heb je al een iPhone en wil je weten welk model het is? Dan vind je daarover meer op de pagina iPhone-modellen. Je ziet daar ook de verschillende specs, die je onderling kunt vergelijken.

Bekijk ook

iPhone kopen in Nederland: prijzen, abonnementen en simlockvrij

Alles over de Apple iPhone kopen in Nederland. Van voordelige iPhone-abonnementen tot leuke deals met sim only: als je een nieuwe iPhone zoekt vind je hier alle tips.

Keuzehulp iPhone vergelijken: Welke iPhone moet ik kopen?

Als je van plan bent om een nieuwe iPhone te kopen, dan is de keuze gevarieerder dan ooit. Met in totaal zeven iPhone-modellen in het assortiment verlies je al snel het overzicht.

In dit artikel daarom een iPhone-vergelijking van de toestellen van dit moment en de modellen van voorgaande jaren.

Dit zijn de modellen die momenteel in de winkel liggen en die de meeste mensen in hun koopoverweging zullen meenemen. Daarnaast kun je bij veel providers ook nog steeds een iPhone 12 Pro met abonnement of iPhone 11 Pro met abonnement vinden. In deze keuzehulp iPhone vergelijken bekijken we natuurlijk ook alle iPhone-specs en kijken we wat de iPhone-verschillen zijn.

iPhone 2021 line-up.

Ben je nog aan het twijfelen tussen de beschikbare iPhone-kleuren, dan hebben we daar een apart artikel over. Ook helpen je op weg bij het kiezen van de juiste hoeveelheid iPhone-opslagruimte. In deze keuzehulp iPhone vergelijken zie je ook de verschillen tussen alle huidige modellen.

Specificaties iPhone vergelijken

In onderstaande iPhone-vergelijking zijn alle specificaties van de huidige iPhone-modellen opgesomd. Bovenaan de tabel vind je de iPhone-prijzen, kleuren en opslag, in het midden de informatie over de schermen en de camera’s en onderaan overige functies als Touch ID, Face ID en info over de batterij. Zo kun je meteen jouw gewenste iPhone vergelijken met eventueel andere kandidaten op basis van iPhone afmetingen, gewicht, megapixels iPhone camera, enzovoorts.

Toon de vergelijkingstabel ↓

Of bekijk deze tabel via de directe link

Vergelijken iPhone SE 2022 vs iPhone SE 2020 verschillen
Benieuwd of je moet kiezen voor de iPhone SE 2022 of iPhone SE 2020? Afhankelijk van wat je wil uitgeven aan een nieuwe iPhone, zijn dit de belangrijkste verschillen waar je rekening mee moet houden:

 • Chip: De iPhone SE 2022 heeft een snellere chip die ook toekomstbestendiger is en dus langer mee gaat.
 • Batterij: De batterijduur op het 2022-model is een aantal uur langer, waardoor je gemakkelijker de dag door komt.
 • 5G: Heb je een 5G-abonnement, dan profiteer je op het nieuwe 2022-model van een snellere dataverbinding.
 • Camera: Met de iPhone SE 2022 maak je iets mooiere foto's dankzij Deep Fusion, Smart HDR 4, de fotografische stijlen en meer, mogelijk gemaakt door de A15-chip.
 • Prijs: De adviesprijs van het nieuwste model ligt €40,- hoger. Het verschil is mogelijk nog groter als je een goede aanbieding vindt voor het 2020-model.

Lees verder in onze vergelijking tussen de iPhone SE 2022 en iPhone SE 2020.

Bekijk ook

iPhone SE 2022 vs iPhone SE 2020: dit zijn de 6 belangrijkste verschillen

Wat zijn de verschillen tussen de iPhone SE 2022 en iPhone SE 2020? In dit artikel lees je de belangrijkste verschillen en overeenkomsten tussen de nieuwe iPhone SE 3 en iPhone SE 2.

Vergelijken iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max verschillen
De iPhone 13 Pro vs iPhone 13 Pro Max verschillen niet zo gek veel van elkaar. De belangrijkste verschillen zitten in de prijs, het scherm, het formaat en de afmetingen.

 • Scherm: De iPhone 13 Pro Max dankt zijn naam aan het grotere display. De iPhone 13 Pro Max heeft het grootste scherm van alle iPhones.
 • Batterij: De iPhone 13 Pro Max gaat dankzij de grotere batterij een stuk langer mee. De exacte verschillen bespreken we hieronder.
 • Afmetingen: De iPhone 13 Pro Max is aanzienlijk groter, dus dat is zeker iets om rekening mee te houden.
 • Prijs: Deze verschillen komen tegen een prijs: de iPhone 13 Pro Max is daarmee ook meteen de duurste iPhone van de line-up.

Bekijk ook

iPhone 13 Pro vs iPhone 13 Pro Max: de twee nieuwste Pro's vergeleken

De iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max zijn de twee meest geavanceerde nieuwe iPhones. Maar welke past het beste bij jou? In dit artikel lees je de verschillen tussen de iPhone 13 Pro vs iPhone 13 Pro Max en bespreken we de overeenkomsten.

Vergelijken iPhone 13 vs iPhone 13 mini verschillen
De iPhone 13 en iPhone 13 mini verschillen erg weinig van elkaar. De verschillen zitten alleen in de prijs, het schermformaat en de afmetingen, het gewicht en de batterijduur. Alle andere functies zijn hetzelfde:

 • Scherm: De iPhone 13 mini heeft nog steeds het kleinste scherm van de gehele nieuwe line-up.
 • Batterij: De iPhone 13 gaat zo'n twee uur langer mee dan de iPhone 13 mini, voordat de batterij helemaal leeg is.
 • Afmetingen: Zoek je een zo'n compact mogelijke iPhone? Dan is de iPhone 13 mini het toestel dat je moet hebben.
 • Prijs: Door het kleinere scherm en compactere batterij is de iPhone 13 mini een stukje goedkoper.

Bekijk ook

iPhone 13 vs iPhone 13 mini: hoeveel verschillen deze toestellen nog?

Hoeveel verschillen de iPhone 13 en iPhone 13 mini nu van elkaar? Zijn er dit jaar meer verschillen dan alleen het formaat of overheersen nog steeds de overeenkomsten?

Vergelijken iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max verschillen
Los van het verschil in scherm, verschillen de twee nieuwste pro-modellen ook in de camera. De iPhone 12 Pro Max heeft een iets betere sensor en verbeterde sensorstabiliteit, waardoor de foto's met dit toestel wat mooier zijn. De iPhone 12 Pro Max heeft een 6,7-inch display en is daardoor een stuk groter dan de 6,1-inch van de iPhone 12 Pro. Dat zie je ook terug in de prijs, want het verschil is zo'n €100.

In het kort de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max:

 • Camera: De iPhone 12 Pro Max heeft een betere camera met verbeterde sensorstabiliteit.
 • Formaat: De iPhone 12 Pro Max is iets groter, met een 6,7-inch display.
 • Prijs: De iPhone 12 Pro Max is €100 duurder dan de gewone iPhone 12 Pro.
 • Batterij: De batterijduur is beter van de grote versie, waardoor hij langer mee gaat zonder bijladen.

Bekijk ook

De Pro's vergeleken: de verschillen tussen de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max

Dit jaar zijn er meer verschillen tussen de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max dan voorgaande jaren het geval was. In dit artikel zetten we de verschillen op een rij, die vooral in de camera en het formaat zitten.

Vergelijken iPhone 12 en iPhone 12 mini verschillen
Tussen de iPhone 12 en iPhone 12 mini zitten minder verschillen dan bij de pro-modellen het geval is. Het enige verschil zit hem eigenlijk in de afmetingen, het schermformaat en de batterijduur. De iPhone 12 mini is de kleinste iPhone in het assortiment. Het scherm is 5,4-inch, ten opzichte van 6,1-inch op de iPhone 12. Je levert dan wel in op batterijduur, want hij gaat minder lang mee.

Dit zijn in het kort de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 12 en iPhone 12 mini:

 • Formaat: De iPhone 12 mini is ruim vijftien millimeter korter en bijna acht millimeter smaller.
 • Scherm: Het schermformaat van de iPhone 12 mini meet 5,4-inch, ten opzichte van 6,1-inch.
 • Batterij: De accuduur is bij de iPhone 12 mini 15 uur video's kijken. Bij de iPhone 12 is dit 17 uur.

Bekijk ook

iPhone 12 vs iPhone 12 mini: de verschillen op een rij

Wat zijn de verschillen tussen de iPhone 12 en de iPhone 12 mini, de kleinste van alle nieuwe modellen? We zetten de twee modellen naast elkaar en vergelijken de specificaties. Is er meer verschillend dan alleen het formaat?

Vergelijken iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max verschillen

Net als bij de iPhone XS-serie is het scherm het belangrijkste verschil tussen de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. De iPhone 11 Pro heeft een 5,8-inch display, terwijl de iPhone 11 Pro Max een groter 6,5-inch scherm heeft. Het kleinere model is daarom ook lichter en zo'n €100 goedkoper. Hou er wel rekening mee dat het grotere model een langere batterijduur heeft (zo'n 2 uur langer bij video afspelen). Op alle andere aspecten, zoals camera en processor, zijn beide modellen hetzelfde.

In het kort de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max:

 • De iPhone 11 Pro heeft een 5,8-inch scherm, de iPhone 11 Pro Max heeft een 6,5-inch scherm.
 • De iPhone 11 Pro is lichter dan de iPhone 11 Pro Max. Het verschil is zo’n 30 gram.
 • De iPhone 11 Pro is kleiner dan de iPhone 11 Pro Max.
 • Langere accuduur: de iPhone 11 Pro Max gaat een paar uur langer mee.
 • De iPhone 11 Pro prijs is €100 lager dan van de iPhone 11 Pro Max.

Bekijk alle details in onze vergelijking iPhone 11 Pro vs iPhone 11 Pro Max.

Bekijk ook

iPhone 11 Pro vs iPhone 11 Pro Max: wat zijn de verschillen?

De iPhone 11 Pro en de Pro Max lijken op het eerste gezicht heel erg op elkaar, maar is dat ook zo? We zetten de verschillen tussen de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max voor je op een rijtje.

Vergelijken iPhone 11 en iPhone 11 Pro verschillen

Een andere interessante vergelijking is die tussen de nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Op welke punten verschillen deze toestellen? Net als bij de XS en XR zijn er duidelijke verschillen op het gebied van scherm, camera en design. De iPhone 11 heeft een LCD-scherm van 6,1-inch, terwijl de iPhone 11 Pro twee formaten OLED-schermen heeft.

Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone 11 Pro:

 • Scherm: iPhone 11 heeft een 6,1-inch LCD-scherm. De iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max hebben respectievelijk een 5,8- en 6,5-inch OLED-scherm.
 • Camera: op de iPhone 11 zitten twee camera's (groothoek en ultragroothoek). De 11 Pro (Max) heeft drie camera's met daarnaast een telelens voor optisch inzoomen.
 • Design: de iPhone 11 heeft een aluminium behuizing en een glimmende glazen achterkant. De behuizing bij de iPhone 11 Pro is van roestvrij staal en de achterkant is van getextureerd matglas.
 • Kleuren: de kleurrijkste iPhone is de iPhone 11. Je kan kiezen uit zes vrolijke kleuren. Bij de iPhone 11 Pro kies je uit donkergroen, spacegrijs, zilver en goud.

Check ook ons aparte artikel met daarin de verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Daarin zetten we ook de overeenkomsten tussen de toestellen op een rijtje, met onder andere de verbeterde Face ID.

Bekijk ook

Dit zijn de belangrijkste iPhone 11 en iPhone 11 Pro verschillen

De iPhone 11 en de iPhone 11 Pro zijn Apple's paradepaardjes van 2019. In veel opzichten lijken ze op elkaar, maar er zijn ook heel veel verschillen. In dit artikel lees je de verschillen tussen de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

Vergelijken iPhone 11 en iPhone XR verschillen

De iPhone 11 is de directe opvolger van de iPhone XR. Beide modellen zijn nog bij Apple verkrijgbaar, met een prijsverschil van zo'n €100. Zie je één van beide toestellen wel zitten, welke moet je dan kiezen? De verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone XR zijn groter dan op het eerste gezicht lijkt. De iPhone 11 heeft een nieuw camerasysteem met een dubbele camera die bestaat uit een groothoek- en ultragroothoeklens. Je kan daarmee verder uitzoomen. De waterbestendigheid is verder verbeterd en er zit een verbeterde Face ID op.

Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone XR:

 • Camera: de iPhone 11 heeft een extra ultragroothoeklens voor optisch uitzoomen. Ook ondersteunt deze meer videofuncties en de Nachtmodus.
 • Processor: de iPhone 11 heeft een snellere A13-processor en nieuwe U1-chip.
 • Betere audio: de iPhone 11 ondersteunt ruimtelijke audio voor surround-sound. Ook heeft dit model Dolby Atmos aan boort.
 • Accuduur: de accu gaat tot 1 uur langer mee dan de iPhone XR.

Bekijk ons artikel over verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone XR

Bekijk ook

iPhone 11 vs iPhone XR: deze verschillen helpen je met kiezen

Op zoek naar een betaalbare iPhone met Face ID? Dan twijfel je misschien tussen de iPhone 11 en iPhone XR. Weet je niet welke je van deze twee moet kiezen? In dit artikel zetten we de verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone XR op een rij. Welke heeft de beste specs en welke is het voordeligst?

Vergelijken iPhone 11 en iPhone SE 2022 verschillen

Als je een nieuw iPhone wil, maar iets zoekt uit de laagste prijsklasse, heb je drie keuzes: de iPhone 11, iPhone SE 2022 en de iPhone SE 2020. De iPhone SE 2022 heeft de snelste chip (A15), terwijl de iPhone 11 en iPhone SE 2020 beide een A13-chip hebben. De vergelijking tussen de iPhone 11 en iPhone SE houdt daar verder eigenlijk ook wel op. De iPhone 11 heeft Face ID en geen thuisknop en is met 6,1-inch een stuk groter dan de iPhone SE. De nieuwe iPhone SE heeft een homeknop, Touch ID en 4,7-inch scherm. Daarnaast zit er een enkele camera op, terwijl de iPhone 11 een dubbele camera met ultra-groothoeklens heeft. Ook de frontcamera is bij de iPhone 11 een stuk beter. Bovendien is de iPhone 11 ook iets waterbestendiger. Als je graag filmpjes of Netflix kijkt, kun je beter voor de iPhone 11 gaan. Dat model heeft veel betere speakers en het grotere scherm kijkt ook wat prettiger.

iPhone 11 ingezoomd met meerdere kleuren.

Bekijk deze korte opsomming van de belangrijkste verschillen:

 • Ontwerp: de iPhone 11 heeft Face ID, een 6,1-inch scherm en geen thuisknop. De iPhone SE is nog een traditioneel model met homeknop met Touch ID en 4,7-inch scherm.
 • Camera: de iPhone 11 heeft een dubbele camera. Op de iPhone SE vind je een enkele camera.
 • Formaat: de iPhone 11 is een stuk groter dan de relatief compacte iPhone SE.
 • Prijs: de iPhone 11 is zo'n €60 duurder dan de iPhone SE 2022.

Bekijk ook

iPhone SE 2020: alles over Apple's betaalbare en compacte iPhone

De iPhone SE 2020 is het goedkoopste toestel van Apple. Het is een betaalbare 4,7-inch iPhone met Touch ID. Dit is een prima keuze als je lang met je toestel wilt doen, maar niet het allernieuwste nodig hebt.

Vergelijken iPhone XR, iPhone SE 2020 en iPhone 8 verschillen

Is €500,- het absolute maximale wat je aan een iPhone uit wil geven, dan kom je uit bij de goedkopere toestellen. Dit zijn de iPhone XR, iPhone SE 2020 en de iPhone 8. Onthoud dat deze modellen niet meer in Apple's assortiment zitten en dat je dus moet uitwijken naar andere winkeliers of een refurbished iPhone. De iPhone XR is Apple's instapmodel uit 2018 met LCD-scherm en een aluminium behuizing in zes kleuren. Dit toestel werkt met Face ID en veegbewegingen en heeft een vrijwel randloos 6,1-inch scherm.

De iPhone SE 2020 en iPhone 8 hebben nog een thuisknop en Touch ID-sensor en lijken daarmee meer op de traditionele iPhones. Je kunt kiezen uit het normale 4,7-inch formaat en de iPhone 8 Plus met 5,5-inch scherm. De iPhone 8 Plus heeft een dubbele cameralens aan de achterkant, terwijl de iPhone SE 2020 en de iPhone 8 een enkele camera hebben. Bij de iPhone XR heb je een enkele lens, waardoor je geen optische zoom hebt. Toch hebben de iPhone XR en iPhone SE een geavanceerdere camera, omdat je daarmee ook de portretmodus en portetbelichting kan gebruiken, zowel voor als achter. Lees meer over de verschillen tussen de iPhone 8 en iPhone XR en de iPhone SE 2020 vs iPhone 8 in onze aparte artikelen.

Bekijk ook

Verschillen tussen iPhone 8 en iPhone XR: welke kies jij?

De iPhone XR is Apple's nieuwste betaalbare iPhone en is in die zin de opvolger van de iPhone 8. Wat zijn de verschillen tussen de iPhone 8 en de iPhone XR? In dit artikel bespreken we de overeenkomsten en de belangrijkste verschillen.
Bekijk ook

iPhone SE 2020 vs iPhone 8: dit zijn de verschillen

Twijfel je tussen de iPhone SE 2020 en de iPhone 8 voor een goedkoop prijsje? Of wil je weten of het een upgrade waard is? In dit artikel kijken we naar de verschillen tussen de iPhone SE 2020 vs iPhone 8, zodat je weet welke je het beste kan kiezen en of je erop vooruit gaat.

Hieronder nog een korte opsomming van de belangrijkste verschillen:

 • De iPhone XR heeft geen thuisknop, de iPhone SE 2020 en iPhone 8 wel.
 • De iPhone XR heeft Face ID, de iPhone SE 2020 en iPhone 8 hebben Touch ID.
 • De iPhone XR is beschikbaar in meerdere vrolijke kleuren. Bij de iPhone SE 2020 en iPhone 8 kies je uit de meer standaard kleuren als spacegrijs, wit en zwart.
 • De iPhone XR is een stuk groter dan de andere modellen.

Conclusie verschillen iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 12, iPhone SE 2020 en iPhone 11 vergelijken

Maar welke iPhone past nou het beste bij jou? Hieronder hebben we de belangrijkste redenen onder elkaar gezet waarom je voor een specifieke iPhone zou moeten kiezen.

Bekijk ook

iPhone kopen in Nederland: prijzen, abonnementen en simlockvrij

Alles over de Apple iPhone kopen in Nederland. Van voordelige iPhone-abonnementen tot leuke deals met sim only: als je een nieuwe iPhone zoekt vind je hier alle tips.

Ga de iPhone 13 Pro Max kopen als...

 • ...je het allernieuwste toestel met de beste functies wil.
 • ...je het mooiste en grootste OLED-scherm wil hebben.
 • ...je de allerbeste camera wil.
 • ...je niet of minder aanhikt tegen de hogere prijs.
 • ...je de grootste iPhone met het grootste scherm wil.
 • ...je de langste batterijduur wil hebben.
 • ...je hele grote handen hebt.

Bekijk ook

iPhone 13 Pro Max kopen als los toestel: prijzen vergelijken en de beste deals

Wil je de iPhone 13 Pro Max als los toestel kopen? We verzamelen hier alle iPhone 13 Pro Max prijzen van Apple en diverse webwinkels. Een losse iPhone 13 Pro Max kan een slimme keuze zijn als je het combineert met een goedkope sim only. Check de beste deals voor iPhone 13 Pro Max hier!

Ga de iPhone 13 Pro kopen als...

 • ...je het allernieuwste toestel met de beste functies wil.
 • ...je het mooiste OLED-scherm wil hebben.
 • ...je de allerbeste camera wil.
 • ...je niet of minder aanhikt tegen de hogere prijs.
 • ...je het allernieuwste toestel wil, maar niet met een te groot formaat.

Bekijk ook

iPhone 13 Pro kopen: dit zijn de prijzen van een los toestel

Wil je de iPhone 13 Pro kopen als los toestel? Lees hier alles over bestellen bij Apple en webwinkels en wat de voordelen zijn van een losse iPhone 13 Pro ten opzichte van een langer lopend contract via een provider. Combineer met een goedkope sim only en je zit voor de komende tijd helemaal goed!

Ga de iPhone 13 kopen als...

 • ...je het allernieuwste en snelste toestel wil, zonder de hoofdprijs te betalen.
 • ...je niet hoeft in te zoomen met de camera in de hoogste kwaliteit.
 • ...6,1-inch voor jou het perfecte formaat is.
 • ...je een frisse nieuwe kleur wil.
 • ...je nog minstens 4 jaar met je iPhone wil doen, maar niet meer dan €1000 wil betalen.

Bekijk ook

iPhone 13 los toestel kopen: prijzen vergelijken en de beste deals

Wil je de iPhone 13 als los toestel kopen? Lees hier alles over bestellen bij Apple en webwinkels en wat de voordelen zijn van een losse iPhone 13 ten opzichte van een langer contract. Combineer met een goedkope sim only en je zit helemaal goed!

Ga de iPhone 13 mini kopen als...

 • ...je de beste en kleinste iPhone in het assortiment wil.
 • ...je het allernieuwste en snelste toestel wil, zonder de hoofdprijs te betalen.
 • ...je niet hoeft in te zoomen met de camera in de hoogste kwaliteit.
 • ...je een frisse nieuwe kleur wil.
 • ...je nog minstens 4 jaar met je iPhone wil doen, maar niet meer dan €900 wil betalen.

Bekijk ook

iPhone 13 mini los kopen: dit zijn de beste aanbiedingen

Wil je de iPhone 13 mini als los toestel bestellen? Lees hier alles over de prijzen van de iPhone 13 mini bij Apple en webwinkels en ontdek wat de voordelen zijn van een losse iPhone 13 mini ten opzichte van een langlopend contract. Sluit er een goedkope sim only en je hebt de perfecte combinatie!

Ga de iPhone SE 2022 kopen als...

 • ...je de beste iPhone met homeknop en Touch ID wil.
 • ...je een snelle chip wil in een compact model.
 • ...je een betrouwbaar toestel wilt, zonder de hoogste prijs te betalen.
 • ...je wel een supersnelle iPhone wil, maar geen groot scherm nodig hebt.
 • ...je klaar wil zijn voor de komende jaren.
 • ...je niet meer dan €550,- wil uitgeven aan een nieuwe iPhone.

Bekijk ook

iPhone SE 2022 als los toestel: dit zijn de beste deals

Wil je de iPhone SE 2022 als los toestel kopen? Lees hier alles over dit nieuwe toestel bij Apple. Je kunt ook terecht bij webwinkels, waar je een losse iPhone SE 2022 vaak nog iets goedkoper kunt krijgen. Bekijk wat je opties zijn en waar je de beste deal vindt!

Ga de iPhone 12 Pro Max kopen als...

 • ...je niet of minder aanhikt tegen de hogere prijs.
 • ...je de grootste iPhone met het grootste scherm wil.
 • ...je hele grote handen hebt.
 • ...je een goede deal kunt vinden (rond de €1000,-).

Bekijk ook

iPhone 12 Pro Max kopen als los toestel: prijzen vergelijken en de beste deals

Wil je de iPhone 12 Pro Max als los toestel kopen? We hebben hier alle iPhone 12 Pro Max prijzen verzameld, zowel bij Apple als bij webwinkels. Een losse iPhone 12 Pro Max kan een slimme keuze zijn als je het combineert met een goedkope sim only. Check de beste deals voor iPhone 12 Pro Max hier!

Ga de iPhone 12 Pro kopen als...

 • ...je niet of minder aanhikt tegen de hogere prijs.
 • ...je een recent Pro-model wil, maar niet met een te groot formaat.
 • ...je een goede deal kunt vinden (rond de €1000,-).

Bekijk ook

iPhone 12 Pro los toestel: prijzen vergelijken en de beste deals

Wil je de iPhone 12 Pro als los toestel kopen? Lees hier alles over bestellen bij Apple en webwinkels en wat de voordelen zijn van een losse iPhone 12 Pro ten opzichte van een langer lopend contract via een provider. Combineer met een goedkope sim only en je hebt de beste deal te pakken!

Ga de iPhone 12 kopen als...

 • ...je een recent toestel wil, zonder de hoofdprijs te betalen.
 • ...je niet hoeft in te zoomen met de hoogste kwaliteit.
 • ...6,1-inch voor jou het perfecte formaat is.
 • ...je van donkerblauw houdt of een andere frisse kleur wil.
 • ...je nog minstens 4 jaar met je iPhone wil doen, maar niet meer dan €900,- wil betalen.

Bekijk ook

iPhone 12 kopen als los toestel: prijzen vergelijken en de beste deals

Wil je de iPhone 12 als los toestel kopen? Lees hier alles over bestellen bij Apple en webwinkels en wat de voordelen zijn van een losse iPhone 12 ten opzichte van een langer contract. Combineer met een goedkope sim only en je hebt de perfecte combinatie!

Ga de iPhone 12 mini kopen als...

 • ...je de kleinste iPhone in het assortiment wil.
 • ...je één van de nieuwere toestellen wil, zonder de hoofdprijs te betalen.
 • ...je niet hoeft in te zoomen met de hoogste kwaliteit.
 • ...je van donkerblauw houdt of een andere frisse kleur wil.
 • ...je nog minstens 4 jaar met je iPhone wil doen, maar niet meer dan €800,- wil betalen.

Bekijk ook

iPhone 12 mini kopen als los toestel: de beste deals

Wil je de iPhone 12 mini kopen als los toestel? Lees hier alles over de prijzen van de iPhone 12 mini bij Apple en webwinkels en ontdek wat de voordelen zijn van een losse iPhone 12 mini ten opzichte van een langlopend contract. Sluit er een goedkope sim only en je hebt de perfecte combinatie!

Ga de iPhone 11 kopen als...

 • ...je de beste iPhone met afgeronde zijkanten wil.
 • ...je graag een gele iPhone wil.
 • ...je erg mooie foto's wil maken, maar dit niet dagelijks doet.
 • ...5G voor jou niet nodig is.
 • ...je een betaalbare en recente iPhone zoekt.

Bekijk ook

iPhone 11 los toestel: alles over los kopen, prijzen en meer

De iPhone 11 als los toestel kopen? Lees hier alles over bestellen bij Apple en webwinkels en wat de voordelen zijn van een losse iPhone 11. Combineer met een goedkope sim only!

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
maart 2022