iPhone 14 Pro kleuren

iPhone 14 Pro Max met abonnement: kies je favoriete provider!

Vergelijk hier de iPhone 14 Pro Max abonnementen van Nederlandse providers, zodra ze bekend zijn! Check de databundels, levertijden en beschikbaarheid en bekijk ons koopadvies bij het uitzoeken van een iPhone 14 Pro Max met abonnement dat bij jou past!

iPhone 14 Pro Max met abonnement

Wil je een iPhone 14 Pro Max met abonnement? We verwachten dat de providers op 9 september hun tarieven bekendmaken. Je kunt dan goed de verschillende bundels en maandprijzen vergelijken. De grootste iPhone 14 Pro Max is hét toptoestel van 2022 dus alle Nederlandse providers zullen deze in hun assortiment opnemen. Met de iPhone 14 Pro Max zit je goed als je echt alle functies wilt in een zo groot mogelijk toestel.

De iPhone 14-serie is verkrijgbaar bij deze winkels en providers:
T-Mobile | Tele2 | Mobiel.nl | KPN | Vodafone | Belsimpel.nl

Verder kun je terecht bij deze aanbieders:
Amac | Amazon | Coolblue | YourMacStore | BCC | Bol.com | Belsimpel.nl | Mobiel.nl | MediaMarkt

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.

iPhone 14 Pro Max abonnement in Nederland

Ben je toe aan een nieuwe iPhone en wil je het beste wat er momenteel te krijgen is? Dan heeft Apple in het najaar de iPhone 14 Pro Max voor jou, met 6,7-inch scherm en verbeterde camera. Je bepaalt zelf of je een losse iPhone 14 Pro Max neemt, of een toestel met abonnement. Via een provider betaal je een vast maandbedrag per toestel en dat kan handig zijn voor mensen die zicht willen houden op hun maandelijkse uitgaven.

Bij deze aanbieders kun je iPhone 14 Pro Max abonnementen afsluiten:


Bovendien is het vaak zo dat een toestel met abonnement goedkoper uitpakt omdat de eenmalige kosten voor het toestel lager zijn dan bij Apple. Zo kun je zomaar honderd euro besparen ten opzichte van de adviesprijs in de Apple Store. Bovendien kun je de toestelprijs over een langere periode van 24 maanden uitsmeren, zonder dat je rente betaalt. Het enige waar je rekening mee moet houden is BKR-registratie, maar dat kun je voorkomen door je toestel in één keer te betalen, of door een zodanig bedrag voor te schieten dat je onder de 250 euro blijft.

iPhone 14 Pro Max bij providers

De Nederlandse abonnementen voor de iPhone 14 Pro Max zijn nog niet bekend, maar je kunt uit de bundels van de voorganger al een indruk krijgen hoeveel je gaat betalen.

Zodra de iPhone 14 Pro Max abonnementen bekend zijn, vind je uiteraard alle deals in onze prijsvergelijker.

Vind je dit toestel te groot? Kijk dan eens naar de kleinere variant met 6,1-inch scherm, de iPhone 14 Pro met abonnement.

Bekijk ook

iPhone 14 Pro met abonnement: dit zijn de beste deals

Zoek je een iPhone 14 Pro abonnement bij de Nederlandse providers? Check dan hier de databundels, acties en de beste aanbiedingen nu ze bekend zijn. Of lees ons koopadvies voor een iPhone 14 Pro met abonnement. Zo vind je precies de bundel die bij jou past.

iPhone 14 Pro Max met 5G abonnement

Alle Nederlandse providers gaan de iPhone 14 Pro Max met abonnement in het assortiment opnemen, zodat je goed de maandbedragen kunt vergelijken. Is het nodig om daarbij een speciaal 5G-abonnement af te sluiten? Wat ons betreft niet. Bij de meeste (duurdere) abonnementen is het standaard al inbegrepen en als je je databundel bij een budgetprovider afsluit heb je vaak niet eens de mogelijkheid om voor 5G te kiezen.

Zit je in een gebied met slechte dekking van 4G en is je wifi ook niet vooruit te branden, dan kan het zin hebben om wel een 5G-bundel af te sluiten. Check wel even of de provider die je hebt uitgekozen al een goed dekkend 5G-netwerk op jouw locatie heeft.

iPhone 14 Pro Max abonnement of niet?

Kies je voor een iPhone 14 Pro Max met vast contract of heb je liever een losse iPhone 14 Pro Max in combinatie met een sim only abonnement? Dit is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en omstandigheden. Ook je budget en de financiële buffers die je hebt, spelen daarbij mee.

Bij een iPhone 14 Pro Max abonnement heb je een vast maandbedrag en wordt de aankoop wat meer gespreid over de hele periode van het contract. Je houdt dan meer geld over voor leuke dingen en bent niet meteen honderden euro’s kwijt voor je nieuwe toestel. Heb je niet gespaard, dan kan dit de beste oplossing zijn. Met onze iPhone-prijsvergelijker vind je de beste aanbieding die binnen jouw budget past.

Wil je liever een losse iPhone 14 Pro Max kopen, dan zul je dit bedrag wel op je bankrekening moeten hebben. We raden af om geld te lenen voor de aanschaf van een losse iPhone, want voor dergelijke consumentenleningen betaal je vaak een extreem hoge rente. In dat geval kun je veel beter je iPhone 14 Pro Max met abonnement afsluiten, want via de provider betaal je minder voor het toestel en heb je niet te maken met rente of andere bijkomende kosten. Of je je toestel nu in één keer afbetaalt of in 24 maandelijkse termijnen: het bedrag voor het toestel is altijd hetzelfde.

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen als je op zoek bent naar een koopje – al moet je er natuurlijk wel rekening mee houden dat dit geen budgetmodel is.

Waarop letten bij een iPhone 14 Pro Max abonnement?

Kies je voor de iPhone 14 Pro Max, dan loont het de moeite om je goed te verdiepen in de geschikte abonnementen. Providers organiseren regelmatig kortingsacties of geven extra MB’s bij hun databundels. Je kunt bij je provider vaak ook combinatievoordeel halen. KPN, Vodafone en T-Mobile geven je leuke extra’s als je naast een internet- en tv-bundel ook een telefoonabonnement afsluit. Soms betekent het extra korting, gratis onderling bellen, een verdubbeling van de databundel of extra zenderpakketten. Laat dit voordeel niet liggen, want je hoeft er niets voor te doen! Je kunt ook overwegen om alles naar één aanbieder over te zetten, zodat je een beter overzicht hebt en ook nog wat korting meepakt.

Deze providers geven extra korting
Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht.

De iPhone 14 Pro Max heeft een 6,7-inch scherm en dat is een ideaal formaat als je graag films en series kijkt. Om al die content te streamen heb je ook een wat grotere databundel nodig, zodat je onderweg kunt blijven kijken. We raden je aan om te kiezen voor een provider met een goed dekkend 4G- en 5G-netwerk in jouw regio, in combinatie met een wat grotere databundel vanaf 20GB. Zo loop je nooit tegen verrassingen en extra kosten aan. Mocht je het abonnement bij de iPhone 14 Pro Max toch iets te krap hebben gekozen, dan kun je bij de meeste providers gewoon tijdens de looptijd overstappen naar een grotere databundel.

Twijfel je over de bundel die je nodig hebt? Pak dan eens wat oude facturen erbij om te zien hoeveel je maandelijks nodig hebt. Je krijgt dan een goede indruk wat voor jou het meest ideaal is. Dat kan een onbeperkt abonnement zijn, maar als je aan 10GB genoeg hebt is het onzin om een veel te grote bundel af te sluiten.

Liever een iPhone 14 Pro? Kijk dan eens bij de iPhone 14 Pro abonnementen!

Bekijk ook

iPhone kopen in Nederland: prijzen, abonnementen en simlockvrij

Alles over de Apple iPhone kopen in Nederland. Van voordelige iPhone-abonnementen tot leuke deals met sim only: als je een nieuwe iPhone zoekt vind je hier alle tips.

Informatie

Laatst bijgewerkt
september 2022