Deals

De redactie van iCulture deals verzamelt de scherpste aanbiedingen van apps, accessoires en abonnementen, speciaal voor Apple-gebruikers. Voor flitsdeals volg je ons account @iCulturedeals.

Viaplay kijken bij Ziggo

Het Viaplay-jaarabonnement verdwijnt: zo kun je alsnog 50 euro besparen

Wil je de Formule 1 kijken of ben je meer geïnteresseerd in de Premier League en Bundesliga? Dan moet je bij Viaplay zijn! Check de actuele aanbiedingen om ViaPlay met korting te kijken via KPN, Odido, Ziggo en andere aanbieders. In dit artikel leggen we uit hoe je Viaplay zo goedkoop mogelijk kunt kijken.

Zo word je een Mac Pro

Bestel met korting het boek: 'Zo word je een Mac Pro'

Haal meer uit je Mac met dit nieuwe boek van iCulture en Van Duuren Media. In dit Nederlandstalige boek ontdek je de geavanceerde mogelijkheden van je Mac en MacBook: dingen die je nooit voor mogelijk had gehouden krijg je in heldere taal uitgelegd.

MLS Season Pass op Apple TV

Apple verlaagt prijs van MLS Season Pass 2024

Major League Soccer is de Amerikaanse voetbalcompetitie en met de MLS Season Pass van Apple kun je alle wdstrijden kijken. Daarnaast zijn er regelmatig wedstrijden gratis te zien.

Amazon Prime Day handen

Amazon Prime Day 2024: wanneer is het zover?

Amazon Prime Day is elk jaar hét grote feest met koopjes, ook voor Apple-producten. Het betekent scherpe aanbiedingen en duizenden geweldige deals. Maar: je moet wel Amazon Prime-lid zijn om ervan te kunnen profiteren. Heb je nog geen Amazon Prime, sluit dan een Amazon Prime proefabonnement van 30 dagen af, zodat je meteen kunt meedoen!

Youfone tv

Korting op Youfone: dit zijn de beste acties

Bij Youfone vind je goedkope sim only voor je iPhone, maar ook een scherpe bundel voor tv en internet thuis. Bekijk van welke Youfone kortingen en acties je momenteel kunt profiteren.

AirPods Max in spacegrijs

Hier vind je de AirPods Max het goedkoopst

Normaal betaal je voor de AirPods Max bij Apple 579 euro. Wie dat te duur vindt kan gelukkig ook goedkoper terecht. Ontdek waar momenteel de beste AirPods Max-aanbiedingen te vinden zijn!