Archief voor 'iDevices'

Actieknop op iPhone 15 Pro

'Alle iPhone 16-modellen krijgen een actieknop'

Apple zou van plan zijn om de actieknop in 2024 naar de gehele iPhone 16 line-up te brengen. De instelbare knop werd geĆÆntroduceerd in de Pro-modellen van de iPhone 15-serie. Het lijkt erop dat de standaard- en Plus-modellen volgend jaar ook een actieknop krijgen.

tvOS 17 beta V2

Apple brengt vierde tvOS 17.2 beta uit

De nieuwste beta van tvOS 17.2 is beschikbaar voor testers. Voegt Apple deze keer weer nieuwe functies toe? Dat laten we je in dit artikel weten.

Concept van opengeklapte opvouwbare iPhone.

Dit weten we nu al over de opvouwbare iPhone (en dit verwachten we)

Geruchten over een opvouwbare iPhone gaan al jarenlang rond. Hoewel steeds meer smartphonefabrikanten met eigen opvouwbare of inklapbare toestellen komen, lijkt de uitvoering van Apple nog altijd ver te zoeken. Dit weten we wel al over de opvouwbare iPhone.

Apple Watch Ultra had oorspronkelijk mogelijk zwarte keramische achterkant

'Oorspronkelijke Apple Watch Ultra had zwarte achterkant'

Het design van de Apple Watch Ultra onderscheidt zich van de gewone Apple Watch-modellen. Dat zit hem onder meer door de titanium behuizing, maar ook in de achterkant. Waar de keramische achterkant van de Apple Watch Series 9 zwart is, is die bij de Apple Watch Ultra lichtgrijs. Het lijkt erop dat Apple die wijziging last-minute doorvoerde.

Dimming zones iPad Pro

Wanneer krijgt de iPad een OLED-scherm? Dit zijn de nieuwste geruchten

Apple zou volgens bronnen al een tijdje het plan hebben om iPads met OLED-scherm uit te brengen en er wordt nu zelfs al gesproken over de tweede generatie OLED-iPads. Welke iPads maken als eerste de overstap en wanneer kunnen we de eerste OLED-iPad verwachten? Hier zijn de nieuwste geruchten!

iPhone SE 2022 review

De nieuwste iPhone SE 4 geruchten: design gebaseerd op iPhone 14

Waar blijft de opvolger van de iPhone SE 2022? Er zijn al genoeg geruchten over de iPhone SE 4, die waarschijnlijk pas volgend jaar op de markt komt. Of misschien wordt het wel 2025? Op deze pagina vind je een round-up van alle recente geruchten.

Tim Cook Wonderlust-logo

Apple-producten in 2023: dit heeft Apple allemaal uitgebracht

Welke producten heeft Apple in 2023 allemaal uitgebracht? In dit overzicht lees je precies wat er van Apple allemaal verschenen is dit jaar, lees je de belangrijkste details en welke producten doorgeschoven zijn naar volgend jaar.