Archief voor 'macbook'

Apple M3-chip

iCulture peilt: Kijk jij uit naar een M3 MacBook? [poll]

Apple bereidt zich momenteel voor op de productie van MacBooks met M3-chips. Maar volgens analist Ming-Chi Kuo zal daar minder vraag naar zijn. Is iedereen die dat wilde al voorzien van een M1 of M2 MacBook die krachtig genoeg is?

MacBook Air 2022 met MagSafe.

Zo controleer je hoe vaak een MacBook-accu is opgeladen

Ontdek hoe vaak de accu van je MacBook is opgeladen door het aantal oplaadcycli te controleren. In deze tip lees je hoe je de slijtage van je MacBook-batterij controleert door te kijken hoe vaak de batterij is opgeladen. We leggen uit hoe je dit kunt achterhalen.

13-inch MacBook Pro 2020 zijkant

Langere levensduur voor je MacBook-batterij: zo werkt de batterijfunctie

Met de batterijconditiebeheer-functie op de Mac zorg je ervoor dat de levensduur van de batterij in MacBooks verlengd wordt. Maar het zorgt ook voor een kortere gebruiksduur op een enkele lading. En met geoptimaliseerd opladen op je MacBook zorg je ook voor een langere levensduur.

iFixit MacBook Air 2020 teardown

Zo controleer je de gezondheid van je MacBook-accu

Hoe gezond is de accu in jouw MacBook nog? Volg de stappen in deze tip om te zien wat de huidige batterijstatus van je MacBook is. Ook leggen we uit wat de verschillende statussen betekenen.

My Passport review: in gebruik

De beste Mac-deals tijdens Amazon Prime Day

Amazon Prime Day is in volle gang en als je op zoek bent naar accessoires voor je Mac, dan is dit het moment om je slag te slaan. Op deze pagina verzamelen we de beste deals voor Mac-accessoires. Let op dat je Prime-lid moet zijn om ervan te profiteren, dus schrijf je in!

Groep mensen met 15-inch MacBook Air

Hoeveel opslag heeft mijn nieuwe Mac nodig?

Als je een nieuwe MacBook of Mac wil kopen, vraag je je misschien af hoeveel opslag (SSD) verstandig is. Heb je aan 256GB genoeg? Of heb je meer nodig? Hier zijn enkele punten die je in overweging kunt nemen.