iPhone 15 Pro camera eiland detail

iPhone 15 Pro kopen: dit zijn de prijzen van een los toestel

Wil je de iPhone 15 Pro kopen als los toestel? Hier lees je alles over bestellen bij Apple en webwinkels. Ontdek wat de voordelen zijn van een losse iPhone 15 Pro ten opzichte van een langer lopend contract. Combineer met een goedkope sim only en je zit voor de komende tijd helemaal goed!

iPhone 15 Pro review Prijs los toestel (vanaf €1.229,-) ⦁ Met abonnement

iPhone 15 Pro los kopen in Nederland: dit zijn de prijzen

De iPhone 15 Pro is het nieuwste high-end toestel van Apple. Heb je nu een iPhone 13 Pro of eerder, dan zijn er diverse redenen om te upgraden. Zo is de behuizing naar gemaakt van titanium, zijn de schermanden nét iets smaller is de camera weer flink verbeterd en is het design opgefrist. En zelfs als je een iPhone 14 Pro hebt, zijn er redenen om voor dit nieuwste model te kiezen, zoals de titanium behuizing en usb-c. Ga jij voor de iPhone 15 Pro? Wij helpen je op weg met de prijzen en beste acties.

Prijzen losse iPhone 15 Pro

Daarnaast kun je ook terecht bij alle bekende providers die de iPhone 15 Pro abonnementen in het assortiment hebben opgenomen.

iPhone 15 Pro prijsvergelijker

In de iCulture prijsvergelijker kun je kijken waar je het beste terecht kunt. De losse prijzen kunnen per aanbieder variëren. Wil je snel een iPhone 15 Pro hebben voor een prima prijs, dan zul je goed moeten vergelijken. In onze prijsvergelijker kun je filteren opslag en uiteraard ook op prijs bij betrouwbare webwinkels en aanbieders.

Bekijk ook

De beste iPhone aanbiedingen van week 20-2024

Vergelijk de beste iPhone aanbiedingen! Wekelijks zoeken we voor jou de goedkoopste iPhone-aanbiedingen (ook refurbished)! In dit overzicht vind je een iPhone met korting en zie je welke acties er bij providers zijn. Met deze tips vind jij de goedkoopste iPhone!

Bekijk ook ons overzicht van de iPhone 15 prijzen:

Bekijk ook

Dit zijn de Nederlandse prijzen van de iPhone 15-serie

De Nederlandse prijzen van de iPhone 15-serie zijn bekend. En er is goed nieuws: de iPhone 15-serie is goedkoper geworden! Lees hier alles over de exacte prijzen van de iPhone 15, iPhone 15 Pro en de andere modellen.

Wil je meer keuze hebben, dan is het altijd verstandig om ook te kijken of jouw favoriete kleur of uitvoering bij een andere winkel goedkoper of beter leverbaar is.

Dit is de huidige iPhone line-up:

Bij deze aanbieders kun je iPhone 15 Pro abonnementen afsluiten:
Vodafone | Odido | KPN | Belsimpel | Mobiel.nl

Daarnaast kun je voor een losse iPhone 15 Pro bij deze winkels terecht:
Amazon | Bol.com | Coolblue | Belsimpel | Mobiel.nl | MediaMarkt


iPhone 15 Pro als los toestel of met contract

De iPhone 15 Pro als los toestel is aantrekkelijk, omdat je geen gedoe hebt met afbetalen. Maar je moet het bedrag natuurlijk wel paraat hebben. Wil je niet meteen je spaargeld opmaken, dan kan een iPhone 15 Pro met abonnement een betere oplossing kunnen zijn. Het toestelbedrag is dan wat meer verspreid over de hele looptijd. Je voorkomt BKR-registratie door een deel van de toestelprijs zelf voor te schieten.

Losse iPhone 15 Pro: iets voor jou?

Bij een losse iPhone 15 Pro betaal je het complete bedrag in één keer. Dat kan prettig zijn, omdat je precies weet waar je aan toe bent.

De iPhone 15 Pro is een van de vier toestellen van het seizoen 2023-2024. De Pro is het high-end toestel met 6,1-inch scherm. Wil je een goedkopere iPhone of een kleiner of groter scherm, dan kun je ook voor deze modellen kiezen:

  • iPhone 15 Pro Max: hetzelfde high-end model als de iPhone 15 Pro, maar met een nog groter scherm van 6,7-inch.
  • iPhone 15: het standaardmodel met een 6,1-inch scherm.
  • iPhone 15 Plus: voor mensen die een groot scherm zoeken, maar niet het maximale willen betalen.
iPhone 15 Pro titanium

Apple houdt rekening met de hogere vraag naar Pro-modellen en heeft daarom de afgelopen jaren de productielijnen aangepast: de focus is meer op de Pro-modellen komen te liggen, terwijl de normale modellen later in het jaar wat meer geproduceerd worden. Toch kan het best zo zijn dat jouw favoriete model niet meteen op voorraad is. Je zou in dat geval kunnen wachten, of kijken naar een ander model.

Je zou ook kunnen kiezen voor een van de andere modellen uit de iPhone 15-familie. Vind je die wat te duur, dan kan de iPhone 14 Pro van voorgaand jaar ook een goede keuze zijn. Je leest er meer over op onze pagina over de prijzen van een losse iPhone 14 Pro.

Bekijk ook

iPhone 14 Pro kopen: dit zijn de prijzen van een los toestel

Wil je de iPhone 14 Pro kopen als los toestel? Lees hier alles over bestellen bij de diverse winkels en wat de voordelen zijn van een losse iPhone 14 Pro ten opzichte van een langer lopend contract via een provider. Combineer met een goedkope sim only en je zit voor de komende tijd helemaal goed!

iPhone 15 Pro los kopen: hier moet je op letten

De iPhone 15 Pro is de directe opvolger van de iPhone 14 Pro. Er zit eveneens een 6,1-inch scherm in en op het eerste gezicht is veel hetzelfde gebleven. Maar aan de binnenkant is alles op diverse punten verbeterd, met een snellere processor en een sterk verbeterde camera. Ook is er weer MagSafe en 5G-ondersteuning aanwezig. De Lightning-aansluiting heeft plaats gemaakt voor usb-c met USB 3-snelheden.

Je kunt zoals gebruikelijk kiezen uit meerdere rustige kleuren. Wil je knalkleuren, dan ben je beter af met de normale iPhone 15 als los toestel.

Bij het kopen van een losse iPhone 15 Pro kun je op een aantal punten letten:

  • Kleur: de iPhone 15 Pro is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals zwart, blauw en wit. Welke is jouw favoriet? Nieuwe kleuren doen het meestal goed, maar zijn soms ook weer sneller afgeprijsd.
  • Opslag: het instapmodel met 128GB opslag is op zich genoeg voor de meeste mensen. Maar twijfel je over de hoeveelheid opslag kiezen, dan hebben we daar een aparte tip over. Lees ook ons artikel over de iPhone 15 opslag.
  • Verkrijgbaarheid: de iPhone 15 Pro is een populair toestel en er is veel vraag naar. Hou daarom in het begin rekening met langere levertijden en beperkte voorraden. Als jouw voorkeursmodel moeilijk leverbaar blijkt is het handig als je een andere kleur of opslagcapaciteit ook wel oké vindt. Maar kies niet zomaar iets, want het is een product dat je elke dag gaat gebruiken en waar je een behoorlijke duit voor betaalt. Dan wil je ook iets wat het beste bij je past.
iPhone 15 Pro line-up met kleuren

Ben je van plan je toestel later weer door te verkopen, dan moet je bij het kopen van een losse iPhone 15 Pro opletten dat je voor een gangbaar model kiest. Bij de overstap naar een nieuwe iPhone wil je immers zoveel mogelijk ontvangen voor je huidige toestel. Een gangbare kleur is dan gemakkelijker door te verkopen.

Bedenk ook of je een iPhone-verzekering nodig hebt. Je zou kunnen kijken naar speciale toestelverzekeringen. Soms is het gedekt op de inboedelverzekering, maar je moet daar steeds vaker een speciale dekking voor afsluiten.

Je kunt je iPhone verzekeren bij:

En natuurlijk kun je ook je toestel verzekeren bij je provider (KPN, Odido of Vodafone) of bij erkende webshops als Coolblue en Mediamarkt.

Een andere optie is AppleCare+. Dit is een soort schadeverzekering, waarbij je twee incidenten per jaar mag claimen. Je betaalt alleen een eigen risico. Gebruik je geen hoesje, dan kan deze extra dekking je een rustiger gevoel geven.

iPhone 15 Pro met sim only

Een iPhone 15 Pro als los toestel met sim only abonnement is een slimme oplossing als je niet aan een langlopend abonnement wilt vastzitten. Bij sim only kun je eenvoudig kiezen voor maandelijkse contracten.

Ben je wat honkvaster, dan zijn er ook sim only’s van 1 of 2 jaar. Je hebt meer flexibiliteit en de prijzen liggen bij sim only vaak wat lager. Bovendien kun je de beste iPhone 14 Pro-deal uitzoeken, onafhankelijk van de provider. Wil je weten waar je de beste sim only-deals kunt vinden? Bekijk dan onze sim only prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen!

Bekijk ook

iPhone sim only: bekijk sim-only abonnementen voor je iPhone

Waar vind je de beste iPhone sim only-aanbiedingen? Bekijk tips hoe je nog meer geld bespaart op een sim-only iPhone. In dit artikel helder en onafhankelijk advies waar je op moet letten als je een iPhone met sim-only abonnement overweegt. Steeds meer mensen kiezen ervoor!

Informatie

Laatst bijgewerkt
februari 2024