Apple Store shopping

iPhone met KPN abonnement: aanbiedingen en actuele prijzen

Zoek je een nieuwe iPhone met KPN abonnement? Check de prijzen en aanbiedingen voor KPN sim only en abonnementen met iPhone, zodat je nooit te veel betaalt.

KPN abonnementen voor de iPhone

Wil je een iPhone met KPN-abonnement? Dan ben je hier op de juiste plek! We hebben in onze prijsvergelijker namelijk alle interessante aanbiedingen voor je verzameld. Er zijn regelmatig leuke kortingen voor de iPhone bij KPN en als je weet waar je moet zoeken kun je scherpe abonnementsprijzen vinden. Hieronder vind je de beste iPhone-abonnementen bij KPN.

iPhone XS bij KPN

Wil je de nieuwe iPhone XS kopen bij KPN, hou dan onze website en prijsvergelijker in de gaten! Binnenkort worden namelijk de KPN abonnementen voor dit nieuwe toestel bekendgemaakt.

KPN-abonnement voor iPhone vergelijken

Met onze handige abonnementenvergelijker kun je KPN-abonnementen voor iPhone gemakkelijk vergelijken.


Zelf je KPN-abonnement samenstellen

Wil je zelf je KPN-abonnement voor je iPhone samenstellen? Dat doe je het snelst via de KPN-site, maar je kunt ook terecht bij diverse webwinkels waarvan je de aanbiedingen via onze prijsvergelijker hierboven kunt vinden.

Wil je geen hoofdbrekens, dan kies je voor het KPN Zorgeloos abonnement, waarmee je onbeperkt kunt bellen en sms’en in Nederland. Deze bundels zijn ook in de EU geldig en je bepaalt zelf of je er een nieuwe telefoon bij wilt hebben. Je krijgt extra korting op het Spotify Premium-lidmaatschap, wat interessant kan zijn voor mensen die graag muziek luisteren.

Ben je een minder fanatieke gebruiker, dan kun je voor je iPhone-abonnement ook kiezen voor de KPN Budget en Basis abonnementen. Daarmee kun je voordelig bellen, sms’en en internetten waarbij je ook de keuze hebt of je er een nieuwe iPhone bij neemt. Als je gebruik maakt van KPN Compleet (zie verderop), dan krijg je korting op je bundel en een verdubbeling van de hoeveelheid data.

KPN 4G-netwerk

KPN staat bekend om het betrouwbare netwerk en heeft abonnementen voor consumenten en zakelijke gebruikers. Bij alle KPN-abonnementen krijg je toegang tot het supersnelle 4G-netwerk, waarmee je afhankelijk van toestel en locatie snelheden kunt halen tot maximaal 300 Mbit/s. Al in februari 2013 startte de uitrol van het KPN 4G-netwerk in de Randstad. Sinds de zomer van 2014 heb je overal in Nederland 4G-dekking en ondertussen wordt er alweer gewerkt aan het 5G-netwerk.

KPN abonnement beheren met app

Bij de iPhone KPN-abonnementen betaal je een vast bedrag per maand. Er zijn ook bundels met weinig belminuten en veel data. Zoek je een goedkopere provider op het KPN-netwerk? Kijk dan eens naar een iPhone via Telfort. Of bekijk de iPhone-aanbiedingen van andere providers.

Voor meer informatie over de KPN iPhone-abonnementen kijk je op de website van KPN.

KPN iPhone-aanbod

KPN is vaak een wat duurdere provider, maar heeft wel alle recente iPhone-modellen in het assortiment, inclusief de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X in alle beschikbare kleuren.

In het najaar komen daar de nieuwste 2018 iPhones zoals de iPhone XS bij. Zoek je een goedkoper toestel, dan heeft KPN ook toestellen van vorige generaties die sindsdien zijn gezakt in prijs. Zeker in combinatie met een 2-jarig abonnement kan dit een goedkope optie zijn om een nieuwe iPhone te nemen. KPN biedt meestal als een van de eerste providers in Nederland de nieuwe iPhones aan en heeft vanwege de nauwe banden met Apple vaak ook snel nieuwe iPhones op voorraad.

Verder lezen:

KPN sim only

Heb je al een iPhone en wil je daarbij een KPN sim-only afsluiten? Ook dan hebben we voor jou de beste deals verzameld. Hieronder zie je in onze prijsvergelijker welke KPN sim-onlybundels er verkrijgbaar zijn, zodat je weet wat het beste bij jou past.


KPN-abonnementen in Nederland

KPN is al jarenlang de grootste mobiele provider en Nederland en heeft dat vooral te danken aan de vele zakelijke gebruikers. Het bedrijf werd in de huidige vorm opgericht in 1989 en is gevestigd in Den Haag. Officieel staat de naam voor Koninklijke PTT Nederland NV, maar sinds de verzelfstandiging in 1989 heeft de afkorting geen verdere betekenis meer. KPN voert sindsdien de bedrijfsvoering zelf. De mobiele tak heeft ook nog een aantal dochterondernemingen, zoals Telfort (prijsvechter) en Simyo (sim only). Het jongerenmerk Hi bestaat niet meer en is opgegaan in KPN.

KPN Compleet

Combineer je Thuis en Mobiel dan krijg je extra voordelen, zoals elke maand €5 korting op je mobiele abonnement, gratis tv-zenders en films, een gratis zenderpakket naar keuze en dubbel zoveel data, ook in de EU. Verder kun je gratis onbeperkt mobiel bellen en kun je onderling MB’s delen. Kies je voor een Zorgeloos Mobiel abonnement, dan krijg je ook verdubbeling van je sms- en belbundel. Je regelt het via de KPN-app op je iPhone. Check hiervoor de website van KPN.

Zakelijk KPN iPhone-abonnement

Je kunt bij de groene provider ook goed terecht als zakelijke iPhone-gebruiker. Ze bieden de iPhone aan als zakelijk toestel in alle denkbare kleuren. Kies uit Bundel (XL) als je genoeg hebt aan een beperkte hoeveelheid MB’s. We raden daarbij aan om Bundel XL te kiezen omdat de kleinere bundel te weinig MB’s bevat voor de meeste mensen. Heb je meer data nodig, dan kun je kiezen voor Onbeperkt (XL), waarbij het aantal belminuten en sms’jes onbeperkt is, maar het aantal MB’s niet.

Of kijk eens bij de andere providers:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!