Apple Store shopping

iPhone met KPN abonnement: aanbiedingen en actuele prijzen

Zoek je een nieuwe iPhone met KPN abonnement? Check de prijzen en aanbiedingen voor KPN sim only en abonnementen met iPhone, zodat je nooit te veel betaalt.

KPN abonnementen voor de iPhone

Wil je een iPhone met KPN-abonnement? Dat kan! We hebben in onze prijsvergelijker alle interessante aanbiedingen voor je verzameld. Er zijn regelmatig leuke kortingen voor de iPhone bij KPN en als je weet waar je moet zoeken kun je scherpe abonnementsprijzen vinden. Bovendien kun je met KPN Hussel zelf bepalen hoe je je bundel samenstelt en krijg je korting als je mobiel met vast internet combineert. Hieronder vind je de beste iPhone-abonnementen bij KPN.

iPhone 12 bij KPN

Wil je de nieuwe iPhone 12 met abonnement bij KPN, hou dan onze website en prijsvergelijker in de gaten! KPN heeft dit toestel in het assortiment en heeft regelmatig interessante aanbiedingen, zoals dubbele data of een maandelijkse extra korting.

De speciale iPhone 12-pagina bij KPN vind je hier.KPN-abonnement voor iPhone vergelijken

Met onze handige abonnementenvergelijker kun je KPN-abonnementen voor iPhone gemakkelijk vergelijken. Bij een iPhone met KPN-abonnement kies je in eerste instantie hoeveel data je nodig hebt, variërend van 0GB tot 20GB en onbeperkt. Verder is bellen en sms’en bij alle bundels onbeperkt, dus daar hoef je verder niet over na te denken. Je krijgt ook extra voordeel als je al andere KPN- of Telfort-producten hebt.Zelf je KPN-abonnement samenstellen

Wil je zelf een iPhone met KPN-abonnement samenstellen? Dat doe je het snelst via de KPN-site, maar je kunt ook terecht bij diverse webwinkels waarvan je de aanbiedingen via onze prijsvergelijker hierboven kunt vinden.

Wil je geen hoofdbrekens, dan kies je voor een bundel van 15GB of meer, waarbij onbeperkt bellen en sms’en standaard is inbegrepen. Dat geldt trouwens voor alle KPN-abonnementen. Je kunt er ook voor kiezen om je belbundel te verkleinen tot 150 minuten per maand, maar dat levert je slechts €1 korting per maand op. Als je écht nooit belt kan dat de moeite zijn. Voor de bijbetaling van je toestel heeft KPN een handige schuifknop: beweeg de knop heen en weer en je ziet meteen hoeveel je voor je abonnement en toestel gaat betalen.

KPN 5G-netwerk

KPN heeft abonnementen voor consumenten en zakelijke gebruikers. Bij alle KPN-abonnementen krijg je toegang tot het 5G-netwerk.

KPN abonnement beheren met app

Bij de iPhone KPN-abonnementen betaal je een vast bedrag per maand, waarbij de databundel het uitgangspunt is. Zoek je een goedkopere provider op het KPN-netwerk? Kijk dan eens naar de iPhone-aanbiedingen van andere providers of naar goedkope abonnementen met sim only.

Voor meer informatie over de KPN iPhone-abonnementen kijk je op de website van KPN.

KPN iPhone-aanbod

KPN is vaak een wat duurdere provider, maar heeft wel alle recente iPhone-modellen in het assortiment, inclusief de iPhone 12 (Pro) in alle beschikbare kleuren.

Zoek je een goedkoper toestel, dan heeft KPN ook toestellen van vorige generaties die sindsdien zijn gezakt in prijs. Zeker in combinatie met een 2-jarig abonnement kan dit een goedkope optie zijn om een nieuwe iPhone te nemen. KPN biedt meestal als een van de eerste providers in Nederland de nieuwe iPhones aan en heeft vanwege de nauwe banden met Apple vaak ook snel nieuwe iPhones op voorraad.

Verder lezen:

KPN sim only

Heb je al een iPhone en wil je daarbij een KPN sim-only afsluiten? Ook dan hebben we voor jou de beste deals verzameld. Hieronder zie je in onze prijsvergelijker welke KPN sim-onlybundels er verkrijgbaar zijn, zodat je weet wat het beste bij jou past.


KPN-abonnementen in Nederland

KPN is al jarenlang de grootste mobiele provider en Nederland en heeft dat vooral te danken aan de vele zakelijke gebruikers. Het bedrijf werd in de huidige vorm opgericht in 1989 en is gevestigd in Den Haag. Officieel staat de naam voor Koninklijke PTT Nederland NV, maar sinds de verzelfstandiging in 1989 heeft de afkorting geen verdere betekenis meer. KPN voert sindsdien de bedrijfsvoering zelf. De mobiele tak heeft ook nog een aantal dochterondernemingen, zoals Simyo (sim only). Het jongerenmerk Hi en het budgetmerk Telfort bestaan niet meer en zijn opgegaan in KPN. We raden aan om in plaats daarvan een iPhone met Symio te nemen. Ook AH Mobiel, Aldi Talk, Hema Telefonie, Jumbo Mobiel, Kruidvat Mobiel, Lebara, Lycamobile, Yes Telecom en Youfone zitten op het KPN-netwerk.

KPN Compleet

Combineer je Thuis en Mobiel dan krijg je extra voordelen, zoals elke maand €5 korting op je mobiele abonnement, gratis tv-zenders en films, een gratis zenderpakket naar keuze en dubbel zoveel data, ook in de EU. Verder kun je gratis onbeperkt mobiel bellen en kun je onderling MB’s delen. Maak je gebruik van speciale acties, dan krijg je ook verdubbeling van je databundel. Je regelt het via de KPN-app op je iPhone. Check hiervoor de website van KPN.

Zakelijke iPhone met KPN-abonnement

Je kunt bij deze provider ook goed terecht voor een zakelijke iPhone met KPN-abonnement. De bundels zijn in feite hetzelfde, maar de prijzen zijn weergegeven zonder BTW zodat je meteen ziet wat je werkelijk betaalt. Vaak kun je ook korting krijgen of gebruik maken van speciale acties. Bij alle zakelijke bundel kun je onbeperkt bellen en sms’en. Eventueel kun je je belbundel verkleinen naar 150 belminuten per maand, maar dit levert nauwelijks extra voordeel op. Je kunt makkelijker besparen door een deel van de toestelprijs zelf voor te schieten, zodat je maandprijs wordt verlaagd.

Kijk ook eens bij deze andere providers:

Informatie

Laatst bijgewerkt
oktober 2020