Nieuws

Het laatste iPhone nieuws en alle andere Apple geruchten. Ook aandacht voor iPad, Apple TV, Apple Watch en iOS en al het andere moois wat van Apple is. Dagelijks bovenop het Apple nieuws door onze experts. iCulture is drie jaar achtereen verkozen tot Beste Website van het Jaar! 🏆👨‍💻👩‍💻

Toon categorieën ↓

Dead Boy Detectives

Weekend kijktips: Priscilla, Tiger, Dead Boy Detectives en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

Nieuws ·
Apple Watch waterbestendiger

Hoe waterdicht is de Apple Watch en kun je ermee douchen?

Je houdt Apple Watch het liefst de hele dag om, ook tijdens het zwemmen, douchen of wanneer je de afwas doet. Maar hoe waterdicht is de Apple Watch? En hoe zit het met zweet en regen? In dit artikel leggen we je of de Apple Watch waterdicht is en hoe je waterschade kunt voorkomen.

Tips ·
Voetbal kijken via deze apps

Live voetbal kijken op je iPhone, iPad en Apple TV

Voetbal kijken op je iPhone, iPad en Apple TV kan via allerlei apps. In dit overzicht zetten we alle opties voor je op een rijtje: welke voetbalcompetitie vind je bij welke aanbieder? En hoe combineer je het beste de diverse abonnementen om voetbal te kijken bij Viaplay, Ziggo Sport, ESPN en dergelijke?

Gids ·
Mac Pro 2022

Mac Pro: een zwaargewicht met performance

De Mac Pro is de professionele desktopcomputer van Apple. Na lang wachten bracht Apple in 2023 een nieuw model met Apple Silicon uit. Wij kijken alvast vooruit naar de Mac Pro 2025 met M4-chip, die nog krachtiger belooft te zijn.

Device ·