iPhone 14 kleuren

iPhone 14 Plus los kopen: dit zijn de beste aanbiedingen

Wil je de iPhone 14 Plus als los toestel bestellen? Lees hier alles over de prijzen van de iPhone 14 Plus bij Apple en webwinkels en ontdek wat de voordelen zijn van een losse iPhone 14 Plus ten opzichte van een langlopend contract. Sluit er een goedkope sim only en je hebt de perfecte combinatie!

iPhone 14 Plus review Prijs los toestel (vanaf €929,-) ⦁ Met abonnement

iPhone 14 Plus los toestel in Nederland

De iPhone 14 Plus is Apple’s grootste standaard iPhone. Dit model heeft een groot formaat scherm van 6,7-inch, maar is een stuk betaalbaarder dan de iPhone 14 Pro Max.

De iPhone 14-serie is verkrijgbaar bij deze winkels en providers:
Odido | Mobiel.nl | KPN | Vodafone | Belsimpel.nl

Verder kun je terecht bij deze aanbieders:
Amazon | Coolblue | Bol.com | Belsimpel.nl | Mobiel.nl | MediaMarkt

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.


Dit zijn de adviesprijzen van de iPhone 14 Plus:

Dit model is er nu ook in geel!

iPhone 14 Plus prijsvergelijker

In onze prijsvergelijker vind je de actuele aanbiedingen voor de iPhone 14 Plus. Door goed op koopjes te letten kun je al snel een paar euro besparen. Liever een iPhone 14 Plus met abonnement, zodat de de kosten over een wat langere periode kunt uitsmeren? Ook dat kan. Je kunt bij alle providers terecht.

Behalve dit model van 6,7-inch heeft Apple ook een standaard formaat iPhone 14 met een scherm van 6,1-inch. Beide modellen hebben een OLED-scherm, 5G en een dubbele camera. De iPhone 14 Plus heeft echter een groter schermformaat, voor mensen die dit willen.

iPhone 14 blauw

iPhone 14 Plus los toestel kopen: hier moet je op letten

De iPhone 14 Plus is een belangrijke nieuwkomer in de huidige line-up. Hij vervangt de mini-modellen die volgens de statistieken niet zo heel populair waren. Apple gokt erop dat mensen meer zitten te springen om een toestel met groter scherm. Je krijgt allerlei vernieuwingen van dit jaar, zoals een verbeterde camera en nieuwe kleuren. De iPhone 14 Plus is de slimste keuze als je het allernieuwste toestel met een zo groot mogelijk scherm wilt, maar tegelijk een goedkope iPhone zoekt.

Bij het kopen van een losse iPhone 14 Plus kun je het beste op deze punten letten:

  • Kleur: de iPhone 14 Plus is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Je hebt vast al een favoriet, maar het is handig om een extra keuze achter de hand te hebben, voor als jouw favoriete kleur een langere levertijd heeft of als de andere kleuren goedkoper zijn.
  • Opslag: het instapmodel heeft 128GB, maar als je nog wat ruimte in je budget hebt zou je ook voor 256GB opslag kunnen kiezen. Dat kost maakt je iPhone wat toekomstbestendiger en bovendien kun je ‘m in de toekomst weer gemakkelijker verkopen als er meer opslag in zit. Lees ook onze tip over opslag kiezen en ons artikel over iPhone 14 opslag.
  • Verkrijgbaarheid: de iPhone 14 Plus is gemakkelijk verkrijgbaar bij alle aanbieders. Je kunt dus precies kiezen wat je zelf wilt. Er worden voor dit toestel geen lange levertijden verwacht.

Wil je de iPhone 14 Plus los kopen, dan is het van belang of je het toestel later weer wilt doorverkopen. Ben je alweer snel aan een nieuwe iPhone toe, dan is het slim als je een gangbaar model kiest in een neutrale kleur.

Kijk ook of even of een iPhone-verzekering nodig is. Je kunt je iPhone verzekeren bij:

Een andere mogelijkheid is AppleCare+. Dit is een soort schadeverzekering waarbij elk jaar twee schadegevallen gedekt zijn, ook als het je eigen schuld is. Laat je je toestel regelmatig vallen en gebruik je geen hoesje, dan kan de extra dekking een gerust gevoel geven.

iPhone 14 Plus als los toestel of met contract

De iPhone 14 Plus is zowel als los toestel als met abonnement leverbaar. Welke keuze voor jou het beste is, is afhankelijk van je voorkeuren. Voordeel van een abonnement via een provider is dat je de kosten wat meer over de looptijd van het contract kunt uitsmeren.

Bij een iPhone 14 Plus abonnement krijg je al snel te maken met een BKR-registratie omdat deze smartphone meer dan 250 euro kost. Dit kan problemen opleveren als je binnenkort een lening wilt aanvragen. Eventueel zou je een deel van de toestelprijs kunnen voorschieten, zodat je onder de 250 euro blijft.

Een los toestel kan voor sommige mensen prettiger zijn. Bij een losse iPhone 14 Plus betaal je het complete bedrag in één keer. Je weet dan in één keer waar je aan toe bent en hoeft vanaf dat moment geen rekening meer te houden met afbetalingen.

In de iCulture prijsvergelijker kun je zien waar je het beste terecht kunt. De losse prijzen kunnen per aanbieder variëren. Wil je snel een iPhone 14 Plus hebben voor een scherpe prijs, dan zul je goed moeten vergelijken. In onze prijsvergelijker kun je filteren op model, kleur, opslag en uiteraard ook op prijs bij betrouwbare webwinkels en aanbieders.

Losse iPhone 14 Plus: iets voor jou?

De iPhone 14 Plus is een van de vier toestellen die Apple in het najaar van 2022 heeft uitgebracht. Je hebt daardoor heel veel keuze en er zit altijd wel iets van je gading bij.

Het aantrekkelijke van de iPhone 14 Plus is dat het een nieuw en groot toestel is met de allernieuwste processor, maar dat je een veel lagere prijs betaalt dan voor de Pro-modellen. Het kan wel een paar honderd euro schelen.

Deze modellen zijn ook in de iPhone 14-serie verschenen:

  • iPhone 14: technisch hetzelfde als dit model, maar met een kleiner 6,1-inch scherm.
  • iPhone 14 Pro: het high-end model met geavanceerdere camera en andere extra’s.
  • iPhone 14 Pro Max: idem, maar met een groot scherm van 6,7-inch.

De Pro-modellen bevatten net wat meer extra functies voor de mensen die hogere eisen stellen aan hun toestel.

iPhone 14 Plus of liever een goedkopere iPhone?
De iPhone 14 Plus zal vanaf najaar 2022 in Nederland verkrijgbaar zijn via Apple, diverse providers en webwinkels. Heb je toch liever een nog goedkopere iPhone, dan zou je ook kunnen kiezen voor een losse iPhone 13, de voorganger van dit model met een standaard formaat scherm. Wil je toch een groter 6,7-inch scherm dan zou je kunnen kijken naar een losse iPhone 13 Pro Max, maar die is waarschijnlijk nog niet erg veel afgeprijsd.

iPhone 14 Plus met sim only

Een iPhone 14 Plus als los toestel is prima te combineren met een sim only abonnement. Dat is een slimme optie voor mensen die zicht willen houden op hun maandlasten. Je hebt meer flexibiliteit en de prijzen liggen bij sim only vaak wat lager.

Kies een sim only met een looptijd van 1, 12 of 24 maanden. Sommige zijn maandelijks opzegbaar, wat erg handig is als je maar korte tijd een abonnement nodig hebt om een periode te overbruggen. Wil je weten waar je de beste sim only-deals kunt vinden? Bekijk dan onze sim only prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen!

Bekijk ook

iPhone sim only: bekijk sim-only abonnementen voor je iPhone

Waar vind je de beste iPhone sim only-aanbiedingen? Bekijk tips hoe je nog meer geld bespaart op een sim-only iPhone. In dit artikel helder en onafhankelijk advies waar je op moet letten als je een iPhone met sim-only abonnement overweegt. Steeds meer mensen kiezen ervoor!