Gidsen

Bekijk how-to’s, stappenplannen en applijsten over onderwerpen die we wat verder willen uitdiepen. Je vindt hier startgidsen die wat dieper ingaan op een bepaald onderwerp. Ontdek hoe bepaalde Apple-functies werken, wat de beste apps rondom een bepaald thema zijn en hoe je bepaalde Apple-gerelateerde instellingen en taken het makkelijkst aanpakt. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Toon categorieën ↓

Rijmapps voor gedichten

Met deze rijm- en gedichtenapps sla je geen flater

Zelfs als je alle rijmwoorden uit je hoofd hebt geleerd, is een beetje hulp soms niet verkeerd. Met een onmogelijk woord om op te rijmen heb je nu niet langer pech, want met deze gids met rijmapps helpt iCulture je op weg.

Apple Arcade in tvOS 13.

Dit zijn de beste (Apple Arcade-) games voor de Apple TV

Wat zijn de beste Apple TV-games? In deze round-up zetten we de leukste voor je op een rijtje, zowel voor Apple Arcade als voor mensen die liever een losse app installeren. Dit zijn onze aanraders voor gamen op de Apple TV!

iMessage apps en games

De beste iMessage-apps, games en stickers voor de iPhone

iMessage werkt met apps voor stickers, spelletjes en andere nuttige apps. In dit artikel vind je de beste iMessage-apps. Ben je op zoek naar stickers, het versturen van gifs of wil je extra productief zijn in iMessage? Dan ben je hier op het goede adres.

Hue Secure contactsensor

Raam- en deursensoren met HomeKit: dit zijn je opties

Een raam- en deursensor (ook wel contactsensor) is een nuttige toevoeging voor elk HomeKit-huis. Ze zijn redelijk geprijsd, eenvoudig te installeren en bieden allerlei handige functies. Er zijn diverse raam- en deursensoren verkrijgbaar, vaak met HomeKit. In dit overzicht stellen we ze aan je voor.

Muziek en podcasts luisteren via AirPods op een Apple Watch

Dit zijn de beste podcast-apps voor iPhone en iPad

Wat zijn de beste apps om op je iPhone en iPad podcasts mee te kunnen beluisteren? Overcast, Castro, Podimo of misschien Apple's eigen app? Dat lees je hier in dit overzicht van de beste podcast-apps voor iPhone en iPad.

Threads FAQ: komt het sociale netwerk nog naar Nederland?

Instagram Threads is het nieuwste sociale netwerk en is de meest kansrijke vervanger van X / Twitter. Maar wanneer komt Threads naar Nederland en andere EU-landen? Hoe kun je er nu toch al gebruik van maken? Werkt het met een VPN? En heeft het wel zin om zoveel moeite te doen? Dat alles beantwoorden we in deze Threads FAQ!

Fitbit Sense zwart

Fitbit in 2023: welke tracker past bij jou?

Fitbit is een bekende naam voor fitnesstrackers en wearables. Er zijn armbanden en smartwatches die je dagelijkse activiteiten, slaap, voeding en gewicht in de gaten houden. Welke Fitbits zijn in 2022 de moeite waard om te kopen? We helpen je op weg!

MacBook toetsenbord en scherm

Snelladen van je MacBook: wat heb je daarvoor nodig?

Als je MacBook snelladen ondersteunt, scheelt dat een hoop stress. Je lege laptop is binnen de kortste keren weer klaar voor de actie. In deze gids leggen we je uit wat je nodig hebt voor het snelladen van je MacBook.