Apple Store shopping

iPhone met Vodafone abonnement: aanbiedingen en actuele prijzen

Zoek je een nieuwe iPhone met Vodafone abonnement? Hier vind je de prijzen en aanbiedingen voor sim only en Vodafone-abonnementen met iPhone, zodat je altijd een scherpe deal vindt.

Refurbished

iPhone met Vodafone abonnement

Wil je een iPhone met Vodafone abonnement kopen, dan ben je hier op de juiste plek. We hebben in onze prijsvergelijker alle interessante Vodafone-aanbiedingen voor je verzameld. Er zijn regelmatig leuke kortingen voor de iPhone en als je weet waar je moet zoeken kun je scherpe abonnementsprijzen vinden. Hieronder vind je de beste deals bij deze provider. Je kunt bij Vodafone ook gebruik maken van de eSIM zodat je vandaag nog kunt bellen en internetten.

iPhone 15 bij Vodafone

Wil je de nieuwste iPhone 15 kopen bij Vodafone, hou dan deze pagina in de gaten. Vodafone gaat alle iPhone 15-modellen in het assortiment opnemen en heeft regelmatig acties. Ook kun je extra besparen als je internet van Ziggo hebt. Meer acties vind je op de aanbiedingenpagina bij Vodafone.

iPhone 14 bij Vodafone

Natuurlijk kun je bij Vodafone ook een abonnement nemen met de iPhone 14. Alle modellen zijn in het assortiment te vinden en de toestelprijs ligt lager dan de adviesprijs Apple! Zo betaal je bij Apple €1016,- voor het instapmodel met 128GB opslag, terwijl je bij Vodafone maar €744,- betaalt. En je kunt ook nog zelf beslissen hoe lang je erover doet om dit bedrag te betalen: in één keer of verspreid over 24 maanden.

Bekijk hier de iPhone 14 Plus


Bekijk hier de iPhone 14 Pro


Bekijk hier de iPhone 14 Pro Max


Goedkopere iPhones bij Vodafone

Vodafone heeft ook nog de volgende modellen in het assortiment, waarmee je veel goedkoper uit bent omdat ze al wat langer verkrijgbaar zijn:

Daarnaast kun je bij Vodafone ook de refurbished iPhone 11 en de refurbished iPhone SE 2020 vinden, die ze in samenwerking met partners aanbieden.

Vodafone abonnementen vergelijken

Met onze handige abonnementenvergelijker kun je Vodafone abonnementen gemakkelijk vergelijken. Je kiest bij Vodafone uit een 1- of 2-jarig abonnement en heb vervolgens de keuze uit een databundel vanaf 2,5 GB tot onbeperkt. Bij een RED-abonnement is bellen en sms’en onbeperkt inbegrepen en kun je gratis gebruik maken van het 5G-netwerk op plekken waar dit beschikbaar is. Heb je internet van Ziggo, dan krijg je op geselecteerde abonnementen dubbele data, een extra korting van €5 per maand en een extra tv-pakket.

Zelf je Vodafone-abonnement samenstellen

Bij Vodafone heb je de keuze uit meerdere abonnementen. Wil je onbeperkt bellen en sms’en en heb je veel data nodig, dan kies je voor de RED-abonnementen met een databundel oplopend tot 50 GB. Je kunt dit zelfs nog verdubbelen naar 100 GB, als je internet via Ziggo hebt. Volledig onbeperkte data is ook mogelijk bij Vodafone. Kies je een databundel met een maximum, dan kun je deze volledig in de EU gebruiken.

Heb je minder data nodig, dan zijn er ook de Start-abonnementen nemen in de varianten M en XL. Je kunt ook kiezen voor sim only, zodat je zelf kunt kiezen welk toestel je neemt. Wij adviseren om minimaal 10 GB te nemen, zodat je niet met onverwachte kosten te maken krijgt.

Meer info vind je in de webshop van Vodafone.


Verder lezen:

Vodafone sim only

Heb je al een iPhone en wil je daarbij een Vodafone sim only afsluiten? Ook dan hebben we voor jou de beste deals verzameld. Hieronder zie je in onze prijsvergelijker welke sim only bundels er verkrijgbaar zijn, zodat je weet wat het beste bij jou past.

Vodafone 5G-netwerk

Vodafone is een behoorlijk grote provider in Nederland, die het 4G- en 5G-netwerk goed voor elkaar heeft. Ze waren een van de eerste operators die 3G en 4G uitrolden in ons land. Sinds september 2014 is er landelijke dekking voor 4G en daarnaast biedt Vodafone op veel plekken 4G+ aan, dat net iets sneller is. Dit is bij alle abonnementen standaard inbegrepen. Bij alle Vodafone RED-abonnementen krijg je toegang tot het 5G-netwerk, zonder dat het je iets extra kost.

Zoek je een goedkopere provider op het Vodafone-netwerk? Kijk dan eens naar een sim only van dochterbedrijf HollandsNieuwe.

iPhone 12 rood
De rode iPhone 12 is helemaal in Vodafone-stijl.

Vodafone als provider in Nederland

Vodafone is wereldwijd een van de grootste aanbieders van mobiele telefonie, met lokale providers in diverse landen. In de meeste Europese landen is het bedrijf actief; in Nederland aanvankelijk onder de merknaam Libertel (sinds 1985). De huidige handelsnaam Vodafone Libertel herinnert daar nog aan. Er zijn in Nederland enkele dochterbedrijven actief, waaronder HollandsNieuwe (sim only). Anddere merknamen zoals Blyk (jongeren) en Sizz (vrouwen) zijn inmiddels weer verdwenen. De hoofdkantoren bevinden zich in Maastricht en Amsterdam.

Een leuk weetje: Vodafone is een afkorting van ‘Voice data fone’.

Non-stop met korting

Dankzij het samenwerkingsverband tussen Vodafone en Ziggo kun je extra korting krijgen. Ziggo levert internet, vast bellen en tv voor thuis, terwijl Vodafone zorgt voor mobiel bellen en internetten via het 4G/5G-netwerk. Dit levert een aantal voordeeltjes op. Heb je namelijk een Red abonnement, dan krijg je €5 korting op je abonnement. Je krijgt bij Start en Red dubbele data en je krijgt een gratis tv-pakket naar keuze, dat je elke maand kunt wijzigen. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende tv-pakketten. Daarnaast krijg je het beveiligingspakket Safe Online XL voor maximaal 20 apparaten (smartphones, tablets, laptops en desktops). Ook als zakelijke klant krijg je dergelijke voordeeltjes.

Meer informatie vind je op de website van Vodafone.

iPhone 12 rood

Vodafone zakelijke abonnementen

Bij Vodafone kun je goed terecht als zakelijke iPhone-gebruiker. Met een speciale adviestool vind je de oplossing die bij jouw bedrijfgrootte of branche past. Naast gloednieuwe toestellen zoals de iPhone 15 Pro vind je ook eerder verschenen toestellen zoals de iPhone 14, waarmee je een stuk goedkoper mee uit bent. Kijk voor zakelijke abonnementen op de Vodafone website.

Kijk ook eens naar het aanbod van andere providers:

Informatie

Laatst bijgewerkt
augustus 2023