Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts
iPhone 15 Pro titanium

iPhone 15 Pro Max als los toestel: vergelijk de prijzen!

Wil je de iPhone 15 Pro Max als los toestel kopen? We verzamelen hier alle prijzen, zowel bij de Apple Store als bij webwinkels. Een losse iPhone 15 Pro Max kan een slimme keuze zijn als je het combineert met een goedkope sim only!

Prijs los toestel (vanaf €1.479,-)

iPhone 15 Pro Max: prijs voor een los toestel

De iPhone 15 Pro Max is het nieuwste toptoestel uit Apple’s iPhone 2023 line-up. Het is de opvolger van de iPhone 14 Pro Max en is op een aantal cruciale punten verbeterd, waaronder de camera. Wat kost een losse iPhone 15 Pro Max en waar vind je de beste deals? Dat lees je hier!

Losse iPhone 15 Pro Max kopen? Dit zijn de prijzen

Bekijk ook ons overzicht van de iPhone 15 prijzen:

Bekijk ook

Dit zijn de Nederlandse prijzen van de iPhone 15-serie

De Nederlandse prijzen van de iPhone 15-serie zijn bekend. En er is goed nieuws: de iPhone 15-serie is goedkoper geworden! Lees hier alles over de exacte prijzen van de iPhone 15, iPhone 15 Pro en de andere modellen.

Dit is de iPhone 2023 line-up:

Bij deze aanbieders kun je iPhone 15 Pro Max abonnementen afsluiten:
Vodafone | Odido | KPN | Belsimpel | Mobiel.nl

Daarnaast kun je voor een losse iPhone 15 Pro Max bij deze winkels terecht:
Amazon | Bol.com | Coolblue | Belsimpel | Mobiel.nl | MediaMarkt

iPhone 15 Pro Max prijsvergelijker

De iPhone 15 Pro Max ligt vanaf 22 september 2023 in de winkel. Er is dan nog geen sprake zijn van grote kortingen. Sommige winkels zullen vijf cent onder de adviesprijs gaan zitten, om hoog in de prijsvergelijkers terecht te komen. Staar je daar niet blind op, want bij andere winkels heb je soms betere service en meer voorraad, waardoor je sneller krijgt geleverd. Alles over voorraden en levertijden lees je in ons aparte artikel.

Sommige uitvoeringen van kleuren kunnen net iets goedkoper zijn, omdat een winkel er veel van heeft ingekocht. Dit zien we meestal wat later na de release. Bij een dergelijk gloednieuw toestel is er nog geen aanbod van refurbished iPhones, maar dat zal in de maanden na de release gaandeweg veranderen.

Prijzen iPhone 15 Pro Max los toestel

Bij deze aanbieders kun je binnenkort de iPhone 15 Pro Max abonnementen afsluiten:

Wil je meer keuze hebben, dan is het verstandig om ook te kijken of jouw favoriete kleur of uitvoering bij andere winkels verkrijgbaar is. Soms kun je veel geld besparen door wat langer te zoeken.

Een losse iPhone 15 Pro Max: iets voor jou?

De iPhone 15 Pro Max heeft een 6,7-inch scherm. Vind je dit iets te groot, dan zou je kunnen kiezen voor een losse iPhone 15 Pro. Deze heeft een wat gebruikelijker schermformaat van 6,1-inch en past beter in je broekzak. Qua functionaliteit zijn er wel wat verschillen tussen beide toestellen. Hoewel ze allebei een OLED-scherm, 5G, een LiDAR Scanner voor mooiere portretfoto’s met diepte en hetzelfde design hebben, is de camera op de iPhone 15 Pro Max is nét iets beter. Je kan met de telelens verder optisch inzoomen, voor nog mooiere ingezoomde foto’s. Ook is de batterijduur langer en het scherm is uiteraard groter. Dit is een toestel voor mensen die het maximale willen en daar best wat geld voor over hebben.

iPhone 15 Pro Max kopen: hier moet je op letten

De iPhone 15 Pro Max is het grootste high-end model in de line-up van 2023. Deze smartphone is bedoeld voor mensen die een zo groot mogelijk scherm willen. Dat kan verschillende redenen hebben: misschien wil je veel films kijken, video’s bewerken of gewoon alles goed op het scherm kunnen aflezen, zodat je geen leesbril nodig hebt. Het grote formaat kan voor sommige mensen ook iets té groot zijn. Dit formaat past niet meer zo makkelijk in je broekzak en ligt redelijk zwaar in de hand. Heb je niet eerder een 6,7-inch iPhone gehad, dan raden we aan om er eens eentje in de winkel te bekijken. Je zou ook kunnen kiezen voor een losse iPhone 15 Plus, want die heeft hetzelfde formaat en is een stuk goedkoper. Dat is vooral een slimme keuze als jij het grote model vooral vanwege het scherm wil en minder voor het design en de camera.

De iPhone 15 Pro Max is de beste keuze als je het allernieuwste toestel met een groot scherm wilt. Heb je daar geen budget voor, dan zou je ook eens kunnen kijken naar zijn voorganger, de iPhone 14 Pro Max. Beide hebben hetzelfde formaat.

Juist bij zo’n duurder toestel is het belangrijk om goed op de iPhone-aanbiedingen te letten, zodat je niet te veel betaalt.

Bij het kopen van een losse iPhone 15 Pro Max kun je het beste op deze punten letten:

  • Kleur: De iPhone 15 Pro Max is leverbaar in meerdere kleuren, die wat rustiger zijn dan die van de instapmodellen. Er zit altijd wel iets bij wat je aanspreekt.
  • Opslag: Het instapmodel heeft 256GB en dat is ook de minimale hoeveelheid die we voor dit toestel aanbevelen om lekker met je toestel te kunnen werken. Lees ook onze tip over opslag kiezen en ons artikel over iPhone 15 opslag.
  • Verkrijgbaarheid: Apple verwacht veel van de iPhone 15 Pro Max en zou er veel van geproduceerd hebben, waardoor we denken dat dit toestel ook wel goed verkrijgbaar zal zijn. Maar wacht niet al te lang, want het kan ook zomaar snel gaan. Hoe dit zit zal snel genoeg blijken uit de levertijden.

Wil je de iPhone 15 Pro Max los kopen, dan is het ook van belang of je het toestel later weer wilt doorverkopen. Ben je alweer snel aan een nieuwe iPhone toe, kies dan een model met gemiddelde opslag en een neutrale kleur wat die raak je het gemakkelijkst weer kwijt.

Kijk ook of een iPhone-verzekering nodig is en of je AppleCare+ wilt hebben. Dit is een soort schadeverzekering waarbij elk jaar twee schadegevallen gedekt zijn, ook als het je eigen schuld is. Laat je je toestel regelmatig vallen en gebruik je geen hoesje, dan kan dit extra rust geven. Je zou ook kunnen kijken naar toestelverzekeringen.

Je kunt je iPhone verzekeren bij:

iPhone 15 Pro Max als los toestel of met contract

De iPhone 15 Pro Max is als los toestel verkrijgbaar, maar je zou ook voor een iPhone 15 Pro Max met abonnement kunnen kiezen. Welke optie voor jou het beste is, is afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden.

Bij een iPhone 15 Pro Max abonnement krijg je al snel te maken met BKR-registratie, tenzij je het bedrag boven de 250 euro zelf voorschiet. Dit kan lastig zijn als je binnenkort van plan bent een hypotheek of lening af te sluiten.

Een tweejarig contract heeft als voordeel dat je de kosten van het toestel over een langere periode kunt uitspreiden. Vaak betaal je zelfs minder dan wanneer je een los toestel met sim only had aangeschaft. Je leest er alles over op onze pagina iPhone 15 Pro Max abonnementen.

Bekijk ook

iPhone 15 Pro Max met abonnement: kies je favoriete provider!

Bekijk hier de iPhone 15 Pro Max abonnementen bij Nederlandse providers. Check de databundels, levertijden en beschikbaarheid en bekijk ons koopadvies bij het uitzoeken van een iPhone 15 Pro Max met abonnement dat bij jou past!

Een los toestel kan voor sommige mensen handiger zijn, omdat je alle vrijheid hebt om zelf je abonnement erbij te kiezen. Je kunt ook je huidige abonnement laten doorlopen. Bij een losse iPhone 15 Pro Max betaal je het complete bedrag in één keer. Je weet dan in één keer waar je aan toe bent en hoeft geen rekening meer te houden met afbetalingen.

Losse iPhone 15 Pro Max of toch iets anders?

De iPhone 15 Pro Max is een van de vier toestellen die Apple in het najaar van 2023 heeft uitgebracht. Je hebt keuze uit vier nieuwe modellen, plus de al bestaande modellen zoals de iPhone SE. Keuze genoeg!

Deze modellen zijn er ook in de iPhone 15-serie:

  • iPhone 15: het standaardmodel met 6,1-inch scherm.
  • iPhone 15 Plus: het goedkopere model in hetzelfde 6,7-inch formaat.
  • iPhone 15 Pro: het topmodel in een handzamer 6,1-inch formaat.

De Pro-modellen bevatten net wat meer extra functies voor de mensen die hogere eisen stellen aan hun toestel. In alle gevallen krijg je de nieuwste processor en het nieuwe design.

iPhone 15 Pro Max met sim only

Een iPhone 15 Pro Max als los toestel is prima te combineren met een sim only abonnement. Dat is een slimme optie voor mensen die zicht willen houden op hun maandlasten. Je hebt meer flexibiliteit en de prijzen liggen bij sim only vaak wat lager.

Kies een sim only met een looptijd van 1, 12 of 24 maanden. Sommige zijn maandelijks opzegbaar, wat erg handig is als je maar korte tijd een abonnement nodig hebt om een periode te overbruggen. Wil je weten waar je de beste sim only-deals kunt vinden? Bekijk dan onze sim only prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen!

Bekijk ook

iPhone sim only: bekijk sim-only abonnementen voor je iPhone

Waar vind je de beste iPhone sim only-aanbiedingen? Bekijk tips hoe je nog meer geld bespaart op een sim-only iPhone. In dit artikel helder en onafhankelijk advies waar je op moet letten als je een iPhone met sim-only abonnement overweegt. Steeds meer mensen kiezen ervoor!

Informatie

Laatst bijgewerkt
september 2023