Archief voor 'ipad pro'

Dimming zones iPad Pro

Wanneer krijgt de iPad een OLED-scherm? Dit zijn de nieuwste geruchten

Apple zou volgens bronnen al een tijdje het plan hebben om iPads met OLED-scherm uit te brengen en er wordt nu zelfs al gesproken over de tweede generatie OLED-iPads. Welke iPads maken als eerste de overstap en wanneer kunnen we de eerste OLED-iPad verwachten? Hier zijn de nieuwste geruchten!

iPad Pro 2022 op tafel

'Grote update voor iPad Pro gepland in 2024 (en dit zit erin)'

Het lijkt erop dat we dit jaar weinig hoeven te verwachten van de iPad Pro, maar dat betekent niet dat Apple stil zit. Voor 2024 wordt wel een grote update voor de iPad Pro verwacht, zo zegt een betrouwbare bron. Maar welke verbeteringen zijn er dan?

iPad Pro 2022 op tafel

'iPads met OLED-scherm worden flink duurder'

iPads met OLED-scherm zouden wel eens een stuk duurder kunnen worden. Apple zou te maken hebben met hogere kosten in het productieproces, zo claimt een Koreaanse site.

iPad Pro 2018 creatief

De beste creatieve apps voor de iPad Pro

Met deze creatieve apps voor de iPad Pro kun je je helemaal uitleven. Van fotobewerkingen tot tekeningen maken, dit zijn de beste iPad Pro-apps voor creatieve professionals.

iPad Pro 2022

Gerucht: '16-inch iPad komt eind volgend jaar'

Apple zou werken aan een extra grote 16-inch iPad, die in het vierde kwartaal van 2023 op de markt moet komen. Dat zegt The Information. Het zou de grootste iPad ooit worden, nog groter dan de 12,9-inch iPad Pro.