Archief voor '2020 iPhone'

iPhone 12 Pro

Dit maakt de camera's van de iPhone 12-serie bijzonder

De iPhone 12-serie heeft een aantal verbeteringen voor de camera gekregen. In dit artikel zetten we op een rij wat er nou eigenlijk nieuw is aan de camera's van alle modellen: van de iPhone 12 (mini) tot de iPhone 12 Pro (Max).

iPhone 12 kleuren

Opslag in de iPhone 12-serie: dit zijn je opties

In dit overzicht lees je alles over de opslagcapaciteit van de iPhone 12-serie. Afhankelijk van het model varieert de opslag van 64GB tot wel 512GB. Maar je kunt niet de volledige opslag gebruiken. Ook vertellen we hoeveel werkgeheugen (RAM) er in de iPhone 12-serie zit.

iPhone 12-event uitnodiging in blauw en groen.

Round-up: samenvatting met alle aankondigingen van het iPhone 12-event

Het iPhone 12-event is achter de rug! Apple heeft weer een aantal interessante aankondigingen gedaan. In deze round-up lees je de complete samenvatting van Apple's iPhone event van 2020. Van de iPhone 12 mini tot de HomePod mini en de iPhone 12 Pro Max: dit zijn de aankondigingen!

iPhone 12 dummy zijkant Sonny Dickson

Nieuwe foto's tonen 'iPhone 12' dummy's in drie schermformaten

Op internet zijn nieuwe foto's opgedoken van wat de 'iPhone 12' moet worden. De foto's tonen een realistisch nieuw design gebaseerd op dat van de iPad Pro. Zoals eerdere geruchten al zeiden komt de iPhone 12 volgens deze informatie ook in drie schermformaten.