Apple Tracker: de AirTag

Gerucht: ‘AirPods Studio en AirTag uitgesteld, HomePod mini vanaf $99’

Een bekende geruchtenlekker zegt dat Apple de AirPods Studio en AirTag uitgesteld heeft. De twee nieuwe producten zouden niet meer tijdens het event aangekondigd worden.

Het iPhone 12-event van 13 oktober leek bomvol te zitten met aankondigingen. Naast de iPhone 12-serie heeft Apple ook nog de AirPods Studio en de AirTag in petto, maar volgens geruchtenlekker Jon Prosser gaan deze twee nieuwe producten het najaar niet meer halen. Zowel de AirTag als de AirPods Studio zijn volgens hem uitgesteld.

‘AirPods Studio en AirTag uitgesteld’

In een reeks tweets deelt Prosser dat Apple zowel de aankondiging als de release van de AirTags uitgesteld heeft naar maart 2021. Dat betekent dat de slimme tracker met Bluetooth en U1-chip pas in het voorjaar officieel onthuld wordt. Wanneer Apple de AirPods Studio gaat aankondigen, is nog de vraag. In een opéénvolgende tweet zegt Prosser dat de AirPods Studio niet tijdens het oktober-event aangekondigd worden. Wanneer deze dan wel onthuld wordt, blijkt niet uit zijn informatie.

Er komen van de AirPods Studio in ieder geval twee varianten. De duurste kost volgens de informatie $599. Deze is gemaakt van leer en roestvrij staal. Een goedkopere sportvariant van de hoofdtelefoon zou zo’n $350 kosten. Deze is gemaakt van goedkoper materiaal.

Hou er rekening mee dat het nog gaat om geruchten. Hoewel Prosser in het verleden juiste informatie gedeeld heeft, zat hij er een aantal keren ook flink naast. Hou dus nog een slag om de arm.

‘HomePod mini kost $99’

Tegelijkertijd heeft een bron op het Chinese Weibo laten weten dat de HomePod mini er wel aan zit te komen. Deze kleinere speaker zou tijdens het event aangekondigd worden en vanaf 16 november verkrijgbaar zijn. De prijs van de speaker is volgens de bron $99. Of de HomePod mini ook naar Nederland komt, is nog altijd onduidelijk.

De speaker doet zijn naam eer aan. De kleinere versie is volgens de info 3,3-inch hoog (bijna 8,5 centimeter). De gewone HomePod is 6,8-inch groot (ruim 17 centimeter). De nieuwe HomePod mini zou een S5-processor hebben. Dat is dezelfde chip als in de Apple Watch Series 5 en Apple Watch SE. Die keuze is opmerkelijk, want de gewone HomePod heeft nog een A8-chip.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2020, 14:05
Categorieën Accessoires, iDevices
Onderwerpen airpods studio, airtag

AirPods Studio

De AirPods Studio is Apple's aankomende high-end hoofdtelefoon. De geruchten dat deze hoofdtelefoon eraan zit te komen, gaan al een hele tijd. Naast ruisonderdrukking, krijgt de AirPods Studio, zoals deze vermoedelijk gaat heten, verwisselbare onderdelen en nek- en hoofddetectie.

AirPods Studio

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.