Uitleg

Bekijk uitleg over belangrijke Apple-begrippen en onderwerpen in helder Nederlands. Ontdek hoe bepaalde Apple-functies en technologieën werken en wat je er als Apple-gebruiker aan hebt, uitgelegd door onze Apple-experts. Geen Apple-begrip is te ingewikkeld voor onze uitlegpagina’s! Zo vergroot jij je Apple-kennis en praat je in no-time erover mee als een expert.

Mede Apple-oprichter Steve Wozniak.

Steve Wozniak: alles over de medeoprichter van Apple

Steve Wozniak is een van de oprichters van Apple. Hij speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van de Apple I en Apple II, de eerste pc's van het bedrijf. Daarnaast staat Wozniak, ook wel 'Woz' genoemd, bekend om zijn filantropie en zijn inzet voor onderwijs.

Eve Energy met HomePod

Matter FAQ: wat betekent het voor jouw smart home?

Matter is de oplossing die verschillende smart home-standaarden met elkaar gaat verbinden. Er zijn al diverse Matter-producten verkrijgbaar. Wat betekent het voor jou als HomeKit-gebruiker? Moet je nog op het HomeKit-logo letten of zit je met Matter beter?

Nearby Interactions met Ultra Wideband

Ultra wideband-chip in Apple-producten: alles over nauwkeurige plaatsbepaling

Apple gebruikt ultra wideband-technologie om nauwkeuriger de locatie van devices te kunnen bepalen. In heel wat producten vind je de U1-chip en de ultra wideband-chip van de tweede generatie. Wat is UWB en wat kun je ermee? In deze uitleg lees je alles over de ultra wideband-chips in de iPhone, Apple Watch en andere apparaten.

iPhone 14 modellen hand

eSIM: alles over de ingebouwde simkaart in Apple-producten

Lees alles over eSIM en Apple SIM, de digitale simkaart in Apple-toestellen. De eSIM is een ingebouwde simkaart in sommige iPhones, iPads en Apple Watch-modellen. In welke landen is eSIM en hoe zit het met eSIM in Nederland?