Reviews

Lees hier iPhone reviews, iPad reviews en artikelen over geteste accessoires. We testen regelmatig Apple-producten en interessante accessoires waar je als Apple-gebruiker iets aan hebt, zoals hoesjes, koptelefoons en speakers. Natuurlijk vind je in dit overzicht ook Apple reviews van alle belangrijke producten die Apple uitbrengt. Alles onafhankelijk getest door de iCulture-redactie!

Toon categorieën ↓

iPhone 15 Pro Max in de hand

Review iPhone 15 Pro Max: de beste, maar is het ook de beste voor jou?

In deze review van de iPhone 15 Pro Max vertellen we onze testervaringen met het grootste vlaggenschip van Apple in 2023. De iPhone 15 Pro Max heeft een groter zoombereik, maar zijn er nog meer redenen om deze 6,7-inch smartphone te kopen? Je leest het in onze iPhone 15 Pro Max review!

iPhone 15 review in groen in bos

Review iPhone 15: nu ook voor de semi-pro's

In deze iPhone 15 review lees je onze ervaringen met het nieuwe standaardmodel van 2023. De afgelopen jaren kreeg dit type iPhone maar een paar kleine verbeteringen, maar dit jaar heeft dit toestel meer nieuws te bieden. Hoe bevallen de verbeteringen van de iPhone 15 ten opzichte van de voorgangers? In deze review lees je het.

iPhone 15 Pro review blauw titanium

Review: iPhone 15 Pro, klaar voor de actie(knop)

In deze review van de iPhone 15 Pro lees je over onze ervaringen met het toptoestel van 2023. Dit jaar zijn er bij de Pro-modellen weer veel vernieuwingen. Maar is dat genoeg om te upgraden? We vertellen er alles over in ons iPhone 15 Pro review!

macOS Sonoma review

macOS Sonoma review: een opgepoetst OS

macOS Sonoma bevat diverse verbeteringen; het zijn er zelfs meer dan we hadden verwacht. In deze rreview bespreken we onze ervaringen met nieuwste update voor de Mac. Ook vertellen we welke functies ons het meest zijn opgevallen - in positieve of negatieve zin.

iPadOS 17 review

iPadOS 17 review: de iPad maakt een kleine inhaalslag

Hoe bevalt iPadOS 17? Wij zijn aan de slag gegaan met nieuwste update en vertellen je in deze iPadOS 17 review over onze hands-on ervaringen. Zijn de verbeteringen voor Stage Manager genoeg? Hoe bevalt het vernieuwde toegangsscherm?

watchOS 10 review

watchOS 10 review: andere bediening, toch vertrouwd

watchOS 10 is de jubileum-update voor de Apple Watch en dat is te merken: diverse apps en functies zijn vernieuwd. Er is deze keer extra goed nagedacht over verbeteringen in de interface. Gelukkig voelt alles nog steeds vertrouwd, maar tegelijk zul je aan een andere bediening moeten werken. Dit is onze watchOS 10 review!

iOS 17 review

iOS 17 review: weinig grote vernieuwingen, maar toch de moeite waard

In deze review van iOS 17 lees je onze ervaringen met de aankomende software-update voor je iPhone. De update biedt een aantal fijne vernieuwingen, maar grote veranderingen blijven achterwege. De nieuwe functies die er zijn, zijn gelukkig wel de moeite waard.