elgato-eve-2

De beste HomeKit-tips om meer uit HomeKit te halen

Bekijk de beste HomeKit-tips voor je slimme accessoires! Van het aansluiten en verwijderen van HomeKit-producten tot het instellen van favorieten: alle HomeKit-tips die je nodig hebt om het maximale eruit te halen vind je hier overzichtelijk bij elkaar!

Ben je op zoek naar HomeKit-tips? We hebben op deze pagina al onze tips over HomeKit op deze pagina gebundeld, zodat je meteen ziet wat de mogelijkheden zijn.

HomeKit tips

HomeKit-tips voor beginners

Is HomeKit nieuw voor je? Dan hebben we een overzicht waarin we uitleggen wat het is en wat je ermee kunt doen. Ook hebben we een handleiding om je eerste stappen te zetten bij het in gebruik nemen van accessoires.

Aan de slag met HomeKit

Als je eenmaal de eerste stappen hebt genomen is het tijd om aan de slag te gaan. We wijzen je de weg in het enorme aanbod van HomeKit-producten en geven tips welke apps van derden handig zijn. Ook leggen we uit hoe je een HomeKit-hub kunt instellen, zodat je je accessoires ook buitenshuis kunt bedienen. En als leuk project voor de feestdagen leggen we uit hoe je je kerstboom geschikt maakt voor HomeKit.

HomeKit-tips voor de Woning-app

Veel activiteiten die je met HomeKit uitvoert, doe je via de Woning-app. Deze app staat dan ook centraal in de tips die we hieronder op een rijtje hebben gezet. Van het toevoegen en verwijderen van accessoires tot het uitnodigen van mensen om ook de HomeKit-accessoires te mogen bedienen: we hebben zoveel mogelijk onderwerpen geprobeerd af te dekken. Mis je nog een nuttige HomeKit-tip? Stuur dan een reactie via de link onder dit artikel!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt december 2017
Categorie Diensten
Onderwerp homekit