Archief voor 'homekit'

Review: SwitchBot Lock Pro met keypad en hub

Review SwitchBot Lock Pro: dit deurslot werkt met Matter

In deze review lees je onze ervaringen met de SwitchBot Lock Pro, een slim deurslot dat werkt met Matter. Het slot is relatief goedkoop, maar voor de meeste functies moet je wel losse accessoires in huis halen. Hoe goed werkt dit alles samen?

Philips Hue Motion Sensor

Bewegingssensoren voor HomeKit: dit zijn de beste bewegingsmelders

Wil je dat de lampen automatisch aan gaan als je binnenkomt? Kijk dan eens naar een bewegingssensor met HomeKit. Zo kun je allerlei acties automatiseren, afhankelijk van de vraag of er iemand in een kamer aanwezig is of langs de bewegingssensor loopt. Dit zijn de beste HomeKit-bewegingssensoren!

Nuki Smart Lock deurslot

HomeKit deursloten: deze zijn verkrijgbaar in Nederland

Wil je een HomeKit deurslot kopen? In dit artikel lees je wat de huidige stand van zaken is voor slimme deursloten van merken als Nuki, Yale en Danalock. Ook lees je welke slimme deursloten zonder HomeKit je kunt kopen en of dat een goede keuze is.

Philips Hue Smart Plug

Slimme stekkers of stekkerdoos met HomeKit kopen? Dit zijn je opties

Slimme stekkers zijn er genoeg, maar ze zijn lang niet allemaal geschikt voor HomeKit. In deze round-up zie je onze aanraders van slimme stekkers die met HomeKit werken, zodat je ze met Siri kunt bedienen. Ook zetten we de beste HomeKit stekkerdozen voor je op een rij.