Archief voor 'homekit'

Aqara met Matter-support.

Matter-update voor Aqara Hub E1 nu beschikbaar

· Smart home-fabrikant Aqara heeft meer dan 40 accessoires die vanaf februari 2023 geschikt zijn voor Matter. Het wordt allemaal mogelijk dankzij een (beta-)update van de Aqara Hub M2. Aqara beloofde eerder al om Matter uitgebreid te gaan ondersteunen.

Accessoires
Ezviz C2 Mini S camera

Eerste Ezviz-camera met HomeKit onthuld

Matter-ondersteuning komt later

· Voor liefhebbers van goedkope smart home-merken komt er binnenkort een nieuwe aanbieder bij. Ezviz gaat HomeKit ondersteunen en dat is goed nieuws, want er wordt ook gewerkt aan Matter en Zigbee 3.0. De eerste camera met HomeKit is de Ezviz C2 Mini S.

Accessoires
HomeKit-accessoires in HomePass.

HomePass-app is een kluis voor al je HomeKit- en Matter-codes

· Is je HomeKit-verzameling inmiddels zo groot geworden dat je overspoeld wordt door HomeKit-codes? Of wil je de digitale Matter-codes vastleggen? Met de HomePass-app verzamel je deze codes allemaal overzichtelijk bij elkaar, zodat je ze niet kwijt kunt raken.

Apps
Aqara Presence Sensor FP2 aan de muur

Aqara Presence Sensor FP2 is slimmer dan je denkt

· Aqara brengt vandaag een bijzondere nieuwe aanwezigheidssensor aan, die ook personen kan detecteren als je muisstil zit. De sensor werkt optimaal bij maximaal 3 personen, maar kan indien nodig tot 5 personen lokaliseren binnen de ruimte.

Accessoires