Archief voor 'Diensten'

Vrouw met iPad in de sneeuw

Hoe goed zijn jouw gegevens in iCloud beveiligd?

Hoe zit het met de beveiliging van iCloud-data? Zijn je gegevens met end-to-end encryptie versleuteld en hoe zit het met je privacy? In deze gids leggen we uit hoe de iCloud beveiliging precies geregeld is en hoe goed jouw gegevens met encryptie zijn beveiligd.

Amazon Echo Dot grijs

Amazon Alexa in Nederland gebruiken: zo werkt het

Alexa is de spraakassistent van Amazon. Alexa is ook vanuit Nederland te gebruiken en de bijbehorende Alexa-app is te downloaden via de Belgische en Nederlandse App Store. Maar wat heb je eraan?

Evernote platforms

Alles over Evernote op iPhone, iPad en Mac

Met de Evernote maak je razendsnel allerlei notities. Teksten, lijstjes, recepten, knipsels en gedachten raak je nooit meer kwijt. Deze gids legt uit wat je met Evernote zoal kunt doen en of je Evernote Premium nodig hebt.

No Man's Sky

Dit zijn de beste games voor Apple Silicon Macs

Macs en MacBooks zijn inmiddels een prima keuze als het gaat om gaming. Steeds meer games worden ondersteund en Apple voegde de afgelopen tijd handige features toe voor gamers. Benieuwd met welke games je aan de slag kunt? We zetten de beste games voor Apple Silicon Macs op een rij.

Smart HDR gezichten

Wat is Smart HDR op de iPhone en hoe gebruik je het?

Ontdek hoe Smart HDR werkt, de slimme HDR-functie op recente iPhones. Met Smart HDR wordt je foto nog mooier, met meer detail bij schaduwen en en betere balans tussen lichte en donkere delen van een foto. Zo werkt het.

Google op een laptop

Alternatieven om Google uit je leven te verbannen

Als een van je goede voornemens is om Google, Facebook, Amazon en andere privacy-ondermijnende bedrijven uit je leven te bannen, dan lijkt Google van die drie misschien wel het meest lastig om ermee te stoppen. Maar er zijn alternatieven.

shutterstock_120211552

Klassieke muziek luisteren met iPhone en Apple Music

Klassieke muziek luisteren doe je met Apple Music of met speciale apps zoals Idagio op de iPhone. Deze gids legt uit met welke bijzonderheden je rekening moet houden bij het luisteren, importeren en taggen van klassieke muziek in de Muziek-app in macOS en het doorzoeken van Apple Music.