Beschikbaarheid en publieke beta’s iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10

Apple kondigde tijdens de WWDC van 2016 allerlei nieuwe versies van iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10 aan. In dit artikel een overzicht van alle beta's die zijn verschenen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iOS 10 op de iPhone en iPad.Apple kondigde in 2016 nieuwe versies aan voor alle belangrijke besturingssystemen: iOS 10 voor de iPhone, iPad en iPod touch, macOS Sierra voor alle Macs, watchOS 3 voor de Apple Watch en tvOS voor de nieuwste Apple TV. Maar wanneer kan jij zelf met deze nieuwe versies aan de slag? In dit artikel vind je een handig overzicht van de complete planning van deze nieuwe besturingssystemen.


Update 8 september 2016: iOS 10 en watchOS 3 komen op 13 september beschikbaar voor iedereen met een geschikt apparaat. macOS Sierra komt op 20 september beschikbaar. Voor tvOS 10 is nog geen datum bekendgemaakt.

Bekijk ook

WWDC 2016: dit is er allemaal door Apple aangekondigd

Wat heeft Apple op WWDC 2016 allemaal aangekondigd over iOS 10, macOS 10.12 Sierra, watchOS 3, tvOS 10 en Apple Music? Wij hebben alles voor je op een rij gezet in dit overzicht.

Beschikbaarheid iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10

De WWDC-keynote van 2016 stond helemaal in het teken van software, want Apple had het met vier besturingssystemen drukker dan ooit. Voor elk besturingssysteem zijn meerdere nieuwe functies, mogelijkheden en vernieuwingen geïntroduceerd. Maar jij als gebruiker wil natuurlijk maar één ding weten: wanneer kan ik aan de slag met alle aankondigingen? De ontwikkelaars hebben al een hele reeks beta’s van de verschillende besturingssystemen in handen, terwijl van de publieke beta’s van iOS 10 en macOS Sierra inmiddels ook meerdere versies zijn verschenen. In onderstaand overzicht vind je alle precieze data die op dit moment bekend zijn.

iOS 10

Bekijk ook

Apple kondigt iOS 10 aan: dit zijn de nieuwe functies

Apple heeft iOS 10 aangekondigd. Lees hier over de nieuwe functies die op WWDC 2016 zijn onthuld.

macOS Sierra

Bekijk ook

Apple onthult macOS Sierra

Apple heeft op WWDC 2016 een nieuwe software-update voor de Mac aangekondigd: macOS Sierra. In dit artikel vatten we alle nieuwe functies samen.
Bekijk ook

macOS Sierra 10.12: het complete overzicht

Alles over macOS Sierra 10.12 voor de Mac, dat in 2016 beschikbaar kwam voor iMac en MacBooks. Lees over de Sierra functies, release, nieuws en meer.

watchOS 3

Bekijk ook

watchOS 3 voor Apple Watch onthuld

Apple heeft zojuist watchOS 3 aangekondigd. In dit artikel lees je meer over alle functies.

tvOS 10

Bekijk ook

tvOS 10 voor Apple TV aangekondigd: alle nieuwe functies op een rij

Apple heeft een nieuwe versie van tvOS voor de Apple TV onthuld. Hier lees je alles over de nieuwe functies van dit besturingssysteem.

*Wij zijn hierbij uitgegaan van de vermoedelijke datum zoals Apple die in het verleden altijd heeft aangehouden, gelijktijdig met de release van de nieuwe iPhone.

LET OP! Het is niet toegestaan naar ontwikkelaarbeta’s te vragen en/of die aan te bieden. Dit kan leiden tot een reactieban.

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 08 september: Releasedata voor de definitieve versies van iOS 10, watchOS 3 en macOS Sierra toegevoegd.

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren. De update is opgevolgd door iOS 11.

iOS 10

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.