macOS Sierra

macOS Sierra beta 8 en publieke beta 7 brengen weinig nieuws

Apple heeft beta 8 en publieke beta 7 van macOS Sierra uitgebracht, zodat ontwikkelaars en publieke betatesters kunnen kijken of alle bugs zijn opgelost. Veel nieuws zit er echter niet in.

macOS Sierra

Zeven dagen na de vorig beta’s heeft Apple nu macOS Sierra beta 8 en publieke beta 7 beschikbaar gesteld. Her is iets minder spannend dan de beta’s van iOS 10, waarin regelmatig nieuwe functies erbij komen. Bij Sierra bestaan de beta’s voornamelijk uit bugfixes. Het laat zien dat Apple het proces goed onder controle heeft, maar voor de testers blijft er weinig te ontdekken over.

Publieke beta 7 macOS Sierra

De meeste functies zijn namelijk al besproken tijdens de WWDC in juni en de testers zelf hebben alle uithoeken van Sierra al zelf kunnen bestuderen. Zo kun je in bijna alle programma’s nu tabbladen gebruiken en schreven we onlangs over geoptimaliseerde opslag in Sierra.

Mac ontgrendelen met je Apple Watch in macOS Sierra

Nu Apple de datum van het iPhone-evenement bekend heeft gemaakt (7 september!) komt de publieke release van macOS Sierra ook dichterbij. Er is echter kans dat we tijdens het iPhone-event niets op het gebied van macOS en MacBooks zullen zien. Apple heeft plannen om dit jaar nog nieuwe iMacs en MacBooks uit te brengen, maar die zouden ook in oktober aangekondigd kunnen worden, tegelijk met de publieke release van Sierra. In de code van Sierra zijn aanwijzingen gevonden voor Thunderbolt 3 en supersnelle USB, wat mogelijk samenhangt met nieuwe producten zoals een eigen 5K-scherm, dat Apple in samenwerking met LG aan het ontwikkelen is.

Nieuwe van macOS Sierra installeren

De zesde publieke beta en zevende ontwikkelaarsbeta van macOS Sierra is nu beschikbaar en verschijnt in het Updates-tabblad in de Mac App Store. macOS Sierra moet ergens rond september beschikbaar komen voor iedereen met de juiste Mac. Meer over deze nieuwe versie lees je in het dossier macOS Sierra.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2016, 8:36
Categorie Achtergrond
Onderwerp macos sierra

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.