iPhone 13 Pro scherm

iPhone 13 Pro Max kopen als los toestel: prijzen vergelijken en de beste deals

Wil je de iPhone 13 Pro Max als los toestel kopen? We verzamelen hier alle iPhone 13 Pro Max prijzen van de diverse webwinkels. Een losse iPhone 13 Pro Max kan een slimme keuze zijn als je het combineert met een goedkope sim only. Check de beste deals voor iPhone 13 Pro Max hier!

iPhone 13 Pro Max review Prijs los toestel (vanaf €1.388,-) ⦁ Met abonnement

iPhone 13 Pro Max: prijs in Nederland

De iPhone 13 Pro Max heeft als belangrijkste pluspunten het grote scherm en de geavanceerde functies die je alleen op de Plus-modellen vindt. Inmiddels is de opvolger iPhone 14 Pro Max verschenen, maar die is behoorlijk in prijs omhoog gegaan. Daardoor is de iPhone 13 Pro Max een aantrekkelijke keuze geworden voor mensen die wel de Pro-functies willen, maar niet bereid zijn om honderden euro’s meer te betalen. De iPhone 13 Pro Max had een adviesprijs vanaf €1.259,- maar omdat dit toestel al een tijdje op de markt is kun je veel betere deals vinden.


De iPhone 13 Pro Max is bij Apple uit het assortiment gehaald, maar is elders nog wel te krijgen. Dit waren de oorspronkelijke adviesprijzen:

Ter vergelijking: de iPhone 14 Pro Max heeft een adviesprijs vanaf €1.479,- en dat is ruim 200 euro meer. Zelfs met scherp geprijsde aanbiedingen ben je nog steeds duur uit.

iPhone 13 Pro Max prijsvergelijker

De iPhone 13 Pro Max is sinds september 2021 verkrijgbaar en inmiddels zijn er al heel wat winkels die dit toestel met korting aanbieden. Wie slim is betaalt dan ook niet de adviesprijs bij Apple, maar een stuk minder. Het is daarom belangrijk om de prijzen te vergelijken en dat kan prima met onze prijsvergelijker. Hiermee kun je filteren op prijs, kleur, opslag en model. Sommige uitvoeringen kunnen net iets goedkoper zijn, omdat een winkel er veel voorraad van heeft ingekocht. Wil je nog wat extra korting, dan kun je kiezen voor een refurbished iPhone.

Bekijk hier de prijzen voor de iPhone 13 Pro Max 256GB

iPhone 13 Pro Max 256GB prijzen

Wil je meer keuze hebben, dan is het verstandig om ook te kijken of jouw favoriete kleur of uitvoering bij andere winkels verkrijgbaar is. Soms kun je veel geld besparen door wat langer te zoeken. De kleur groen is later toegevoegd en veel winkels beschouwen het daarom als een soort ‘modekleur’, waardoor ze sneller van hun voorraden af willen.

Een losse iPhone 13 Pro Max: iets voor jou?

De iPhone 13 Pro Max heeft een 6,7-inch scherm. Vind je dit iets te groot, dan zou je kunnen kiezen voor een losse iPhone 13 Pro. Deze heeft een wat gebruikelijker schermformaat van 6,1-inch en past beter in je broekzak. Qua functionaliteit zijn beide toestellen vrijwel identiek: ze hebben een OLED-scherm, 5G en een drievoudige camera met LiDAR Scanner voor mooiere portretfoto’s met diepte.

iPhone 13 Pro Max kopen: hier moet je op letten

De iPhone 13 Pro Max is het grootste high-end model in de line-up van 2021. Deze smartphone is bedoeld voor mensen die een zo groot mogelijk scherm willen. Dat kan verschillende redenen hebben: misschien wil je veel films kijken, video’s bewerken of gewoon alles extra groot op het scherm zien, zodat je geen leesbril nodig hebt. Er zit een 6,7-inch OLED-scherm in, aangevuld met alle vernieuwingen zoals de A15 Bionic-processor en 5G-connectiviteit.

De iPhone 13 Pro Max is de beste keuze als je het allernieuwste toestel met een groot scherm wilt. Heb je daar geen budget voor, dan zou je natuurlijk ook voor z’n voorganger iPhone 12 Pro Max kunnen kiezen, of de wat nieuwere iPhone 14 Plus.

Juist bij zo’n duurder toestel is het belangrijk om goed op de iPhone-aanbiedingen te letten, zodat je niet te veel betaalt.

Bij het kopen van een losse iPhone 13 Pro Max kun je het beste op deze punten letten:

  • Kleur: De iPhone 13 Pro Max is leverbaar in meerdere kleuren, die wat rustiger zijn dan die van de instapmodellen. Er zit altijd wel iets bij wat je aanspreekt.
  • Opslag: Het instapmodel heeft 128GB en dat is ook de minimale hoeveelheid die we aanbevelen om lekker met je toestel te kunnen werken. Lees ook onze tip over opslag kiezen en ons artikel over iPhone 13 opslag.
  • Verkrijgbaarheid: De iPhone 13 Pro Max is minder populair dan de normale iPhone 13 Pro, waardoor er voldoende voorraad in de winkels ligt. Je hoeft dan ook geen rekening te houden met langere levertijden. Mocht je toch een heel specifieke uitvoering willen, hou dan een alternatieve kleur en/of capaciteit achter de hand voor als jouw voorkeursmodel moeilijk leverbaar is.

Wil je de iPhone 13 Pro Max los kopen, dan is het van belang of je het toestel later weer wilt doorverkopen. Ben je alweer snel aan een nieuwe iPhone toe, dan wil je je toestel weer gemakkelijk kunnen doorverkopen op Marktplaats of elders. Een gemiddelde opslag en een neutrale kleur zoals spacegrijs leveren het meest op.

Kijk ook of een iPhone-verzekering nodig is en of je AppleCare+ wilt hebben. Dit is een soort schadeverzekering waarbij elk jaar twee schadegevallen gedekt zijn, ook als het je eigen schuld is. Laat je je toestel regelmatig vallen en gebruik je geen hoesje, dan kan dit extra rust geven. Je zou ook kunnen kijken naar toestelverzekeringen.

Je kunt je iPhone verzekeren bij:

iPhone 13 Pro Max als los toestel of met contract

De iPhone 13 Pro Max is als los toestel verkrijgbaar, maar je zou ook voor een iPhone 13 Pro Max met abonnement kunnen kiezen. Welke optie voor jou het beste is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Bij een iPhone 13 Pro Max abonnement krijg je al snel te maken met BKR-registratie omdat dit toestel meer dan 250 euro kost. Dit kan lastig zijn als je binnenkort van plan bent een hypotheek of lening af te sluiten. Een tweejarig contract heeft wel als voordeel dat je de kosten van het toestel over een langere periode kunt uitspreiden. Vaak betaal je zelfs minder dan wanneer je een los toestel met sim only had aangeschaft. Een andere mogelijkheid is om een deel van de toestelprijs voor te schieten, zodat je onder de grens van 250 euro blijft.

Een los toestel kan voor sommige mensen handiger zijn, omdat je alle vrijheid hebt om zelf je abonnement erbij te kiezen. Je kunt ook je huidige abonnement laten doorlopen. Bij een losse iPhone 13 Pro Max betaal je het complete bedrag in één keer. Je weet dan in één keer waar je aan toe bent en hoeft geen rekening meer te houden met afbetalingen.

In de iCulture prijsvergelijker kun je kijken waar de beste deals te vinden zijn. De losse prijzen kunnen per aanbieder variëren. Wil je snel een iPhone 13 Pro Max hebben voor een scherpe prijs, dan loont het de moeite om te vergelijken. In onze prijsvergelijker kun je filteren op model, kleur, opslag en uiteraard ook op prijs bij betrouwbare webwinkels en aanbieders.

Daarnaast kun je ook terecht bij alle bekende providers die de iPhone 13 Pro Max abonnementen in het assortiment hebben.

Bekijk ook

iPhone 13 Pro Max met abonnement: kies je favoriete provider!

Vergelijk hier de iPhone 13 Pro Max abonnementen van Nederlandse providers! Check de databundels, levertijden en beschikbaarheid en bekijk ons koopadvies bij het uitzoeken van een iPhone 13 Pro Max met abonnement dat bij jou past!

Losse iPhone 13 Pro Max of toch iets anders?

De iPhone 13 Pro Max is een van de vier toestellen die Apple in het najaar van 2021 heeft uitgebracht. Je hebt keuze uit vier nieuwe modellen, plus de al bestaande modellen zoals de iPhone SE. Keuze genoeg!

Deze modellen verschijnen ook in de iPhone 13-serie:

  • iPhone 13 mini: het kleinste model met 5,4-inch scherm.
  • iPhone 13: technisch hetzelfde als dit model, maar met een groter 6,1-inch scherm.
  • iPhone 13 Pro: het high-end model maar met een handzamer 6,1-inch scherm.

De Pro-modellen bevatten net wat meer extra functies voor de mensen die hogere eisen stellen aan hun toestel. In alle gevallen krijg je de nieuwste processor en het nieuwe design.

iPhone 13 Pro Max met sim only

Een iPhone 13 Pro Max als los toestel is prima te combineren met een sim only abonnement. Dat is een slimme optie voor mensen die zicht willen houden op hun maandlasten. Je hebt meer flexibiliteit en de prijzen liggen bij sim only vaak wat lager.

Kies een sim only met een looptijd van 1, 12 of 24 maanden. Sommige zijn maandelijks opzegbaar, wat erg handig is als je maar korte tijd een abonnement nodig hebt om een periode te overbruggen. Wil je weten waar je de beste sim only-deals kunt vinden? Bekijk dan onze sim only prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen!

Bekijk ook

iPhone sim only: bekijk sim-only abonnementen voor je iPhone

Waar vind je de beste iPhone sim only-aanbiedingen? Bekijk tips hoe je nog meer geld bespaart op een sim-only iPhone. In dit artikel helder en onafhankelijk advies waar je op moet letten als je een iPhone met sim-only abonnement overweegt. Steeds meer mensen kiezen ervoor!

Informatie

Laatst bijgewerkt
oktober 2022