Apple Music op een Apple TV met tvOS 10.

Derde beta van tvOS 10 voor de Apple TV door Apple vrijgegeven

Apple heeft zojuist de derde beta van tvOS 10 voor de Apple TV beschikbaar gesteld. Iedere ontwikkelaar met een eerdere beta voor de nieuwste Apple TV, kan deze derde beta downloaden.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Heb je een vierde generatie Apple TV met de ontwikkelaarsbeta draaien? Bereid je dan maar voor, want Apple heeft de derde beta van tvOS 10 voor de Apple TV vrijgegeven. tvOS 10 voor de Apple TV bevat vooral voor Nederlandse gebruikers fijne functies, want Siri kan dan voor het eerst Nederlands verstaan en antwoord geven op je televisie.

Apple Music op een Apple TV met tvOS 10.

tvOS 10 met Nederlandse Siri

De Nederlandse Siri op de Apple TV in tvOS 10 maakt het mogelijk om handig naar films te zoeken, apps op te starten of om het weer te vragen. Bovendien kun je op de Apple TV ook gebruikmaken van de dicteer-functie, zodat je sneller content kunt zoeken en niet meer tekst in hoeft te voeren met je Siri Remote. Daarnaast heeft de Apple TV met tvOS 10 ook nog een donkere weergave gekregen en kunnen apps meldingen geven met badge-iconen.

De tweede beta van tvOS 10 kreeg voor het eerst de nieuwe indeling voor Apple Music. tvOS 10 op de Apple TV wordt momenteel dus hard getest door ontwikkelaars. Deze ontwikkelaars kunnen nu dus aan de slag met de derde beta van tvOS 10, zodat de uiteindelijke versie zonder grote bugs vrijgegeven kan worden. Zodra er nog nieuwe functies ontdekt worden in deze derde beta, werken we dit bericht bij.

Derde beta van tvOS 10

De derde beta van tvOS 10 voor de Apple TV is te downloaden voor iedere ontwikkelaar die een eerdere beta geïnstalleerd heeft. De update is vervolgens te downloaden via Instellingen > Systeem > Software-update. Van tvOS 10 wordt geen publieke beta verwacht, waardoor eindgebruikers nog tot later in het jaar moeten wachten. tvOS 10 wordt ergens in september verwacht voor de vierde generatie Apple TV.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2016, 20:03
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, tvOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.