Apple geeft derde beta van macOS Sierra vrij voor ontwikkelaars

Draai je de ontwikkelaarsbeta van macOS Sierra, de nieuwste versie van het besturingssysteem voor de Mac? De derde beta is zojuist verschenen, zodat ontwikkelaars macOS Sierra verder kunnen testen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft de derde beta van macOS Sierra, de nieuwe naam van het besturingssysteem voor de Mac, zojuist vrijgegeven voor ontwikkelaars. De belangrijkste nieuwe functie van macOS Sierra is de komst van Siri naar de desktop, zodat je ook op je Mac vragen kunt stellen aan de intelligente assistent van Apple. Na de tweede beta op 5 juli is nu dus de derde beta verschenen, vooralsnog alleen voor ontwikkelaars.

macOS Sierra op een MacBook met persoon

Derde beta voor macOS Sierra

macOS Sierra past niet alleen qua naam nu mooi in het rijtje van iOS, watchOS en tvOS, maar ook qua functies ligt dit besturingssysteem nu meer in één lijn met de rest. Dankzij Siri kun je op de desktop allerlei vragen stellen. De antwoorden die Siri op de Mac geeft kun je vervolgens vastzetten in het Berichtencentrum, zodat je ze later kunt raadplegen. Een andere handige mogelijkheid is dat je je Mac kunt ontgrendelen met een Apple Watch die draait op watchOS 3. Deze functie kwam beschikbaar in de tweede beta van macOS Sierra.

Bekijk ook

Beta 2 van macOS Sierra nu te downloaden voor ontwikkelaars

Apple heeft vanavond de tweede beta van macOS Sierra voor ontwikkelaars beschikbaar gesteld. In macOS Sierra komt Siri eindelijk naar de desktop en met deze tweede beta kunnen ontwikkelaars dit verder uittesten.

We verwachten dat deze derde beta ook weer enkele verbeteringen en wijzigingen met zich meebrengt, zoals gebruikelijk is in een testperiode van zo’n grote nieuwe release. Zodra de nieuwe functies of wijzigingen bekend zijn, werken we dit bericht bij.

macOS Sierra beta 3 downloaden

De derde beta van macOS Sierra is te downloaden voor iedere ontwikkelaar die de eerdere beta al op zijn of haar Mac had staan. De update verschijnt vanzelf in de Mac App Store onder het Updates-tabblad. macOS Sierra wordt ook door publieke betatesters getest, maar daarvan is nog geen nieuwe versie beschikbaar. Voor het grote publiek verschijnt macOS Sierra met onder andere de desktopversie van Siri in september.

Bekijk ook

macOS Sierra 10.12: het complete overzicht

Alles over macOS Sierra 10.12 voor de Mac, dat in 2016 beschikbaar kwam voor iMac en MacBooks. Lees over de Sierra functies, release, nieuws en meer.
Bekijk ook

Beschikbaarheid en publieke beta's iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10

Apple kondigde tijdens de WWDC van 2016 allerlei nieuwe versies van iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10 aan. In dit artikel een overzicht van alle beta's die zijn verschenen.

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.