Apple Music op een Apple TV met tvOS 10.

Vijfde beta van tvOS 10 voor de Apple TV door Apple uitgebracht

De vijfde beta van tvOS 10 voor de vierde generatie Apple TV is zojuist beschikbaar gekomen voor ontwikkelaars. Iedere ontwikkelaar met een Apple TV met deze testsoftware, kan nu updaten naar de nieuwste beta. Nieuw in tvOS 10 is bijvoorbeeld Nederlandse Siri.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Apple Music op een Apple TV met tvOS 10.
Apple heeft voor ontwikkelaars een nieuwe versie van tvOS 10 klaargezet. Het gaat om de vijfde betaversie van tvOS 10 voor de vierde generatie Apple TV. Deze nieuwe versie bevat onder andere een dankere stand en de Nederlandse versie van Siri.

tvOS 10 met Nederlandse Siri bij vijfde beta

tvOS 10 bevat voor het eerst de Nederlandse Siri, waardoor je via de televisie kan vragen hoe het weer is, hoe de aandelen van Apple staan en andere commando’s kunt geven. Zo kun je apps starten en zoeken, aanbevelingen krijgen voor films en je Apple Music-bibliotheek raadplegen. Ook bedien je met tvOS 10 en Siri je HomeKit-apparaten. Bovendien ondersteunt tvOS 10 voor Nederland de Dicteren-functie, zodat je wachtwoorden, zoektermen en andere teksten kunt invoeren met je stem.

We verwachten in deze vijfde beta nog weinig spectaculaire dingen. Mogelijk werkt Apple enkele functies nog verder uit, worden er mogelijkheden verbeterd en bugs opgelost. Zodra er toch nog nieuwe functies in deze vijfde beta blijken te zitten, werken we dit bericht bij.

Beta 5 van tvOS 10

De vijfde beta van tvOS 10 voor de Apple TV is alleen beschikbaar voor ontwikkelaars en is te downloaden via Instellingen > Systeem > Software-update. Ben je geen ontwikkelaar, dan zul je nog even geduld moeten hebben. Er komt geen publieke beta van tvOS 10 en de definitieve versie verschijnt vermoedelijk ergens in september.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2016, 20:27
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, tvOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.