HomeKit gebruiken op Apple TV met tvOS 10.

Vierde beta van tvOS 10 voor de Apple TV door Apple uitgebracht

De vierde beta van tvOS 10 voor de Apple TV is beschikbaar gekomen voor ontwikkelaars. Iedere developer met de nieuwste Apple TV kan nu weer aan de slag met een nieuwe versie van tvOS 10. Deze heeft onder andere een donkere modus.

HomeKit gebruiken op Apple TV met tvOS 10.
Ook de Apple TV kan niet achterblijven en daarom heeft Apple de vierde beta van tvOS 10 uitgebracht. tvOS, dat gebaseerd is op iOS, loopt qua nummering gelijk met het mobiele besturingssysteem, maar is Apple’s nieuwste platform voor de vierde generatie Apple TV. tvOS 10 bevat onder andere een dankere stand en bevat de Nederlandse versie van Siri.

tvOS 10 met Nederlandse Siri bij vierde beta

Als je uitkeek naar de Nederlandse versie van Siri op de Apple TV, dan is het moment bijna daar. tvOS 10 bevat namelijk de Nederlandse Siri, waardoor je via de televisie kan vragen hoe het weer is, hoe de aandelen van Apple staan en andere commando’s kunt geven. Zo kun je apps starten en zoeken, aanbevelingen krijgen voor films en je Apple Music-bibliotheek raadplegen. Ook bedien je met tvOS 10 en Siri je HomeKit-apparaten.

We verwachten in deze vierde beta nog weinig spectaculaire dingen. Mogelijk werkt Apple enkele functies nog verder uit, worden er mogelijkheden verbeterd en bugs opgelost. Zodra er toch nog nieuwe functies in deze vierde beta blijken te zitten, werken we dit bericht bij.

Beta 4 van tvOS 10

De vierde beta van tvOS 10 voor de Apple TV is alleen beschikbaar voor ontwikkelaars en is te downloaden via Instellingen > Systeem > Software-update. Ben je geen ontwikkelaar, dan zul je nog even geduld moeten hebben. Er komt geen publieke beta van tvOS 10 en de definitieve versie verschijnt vermoedelijk ergens in september.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2016, 19:14
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, tvOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.