Beta 5 van watchOS 3 voor de Apple Watch verschenen

Apple heeft beta 5 van watchOS 3 voor de Apple Watch vrijgegeven. Iedere ontwikkelaar met een Apple Watch en een iPhone met iOS 10 kan deze nieuwe beta downloaden. In watchOS 3 worden apps een stuk sneller en zijn er nieuwe complicaties.

Apple Watch met watchOS 3.
Apple heeft zojuist de vijfde beta van watchOS 3 voor de Apple Watch vrijgegeven. Iedere ontwikkelaar met een Apple Watch en een iPhone met iOS 10 kan deze nieuwe beta van watchOS 3 downloaden en installeren. watchOS 3 belooft een fijne update te worden, omdat je favoriete apps straks een stuk sneller draaien.

Beta 5 voor watchOS 3

watchOS 3 is de grootste update voor de Apple Watch tot nu toe. De nieuwe Dock maakt het bijvoorbeeld mogelijk om je favoriete apps apart in te stellen, zodat deze razendsnel geopend en geladen worden. Hierdoor wordt het aantal laadschermen op de Apple Watch flink beperkt, in ieder geval voor de tien favoriete apps. Verder wordt de Apple Watch een stuk toegankelijker voor mensen met een rolstoel en is er een nieuwe Home-app voor je HomeKit-apparaten. Ook wissel je makkelijker tussen wijzerplaten en zijn er vele nieuwe complicaties.

Bekijk ook

Apple Watch Dock gebruiken voor apps: zo werkt het

Het Apple Watch Dock zorgt ervoor dat je je favoriete Apple Watch-apps altijd binnen handbereik hebt. Ontdek hoe het Dock van de Apple Watch werkt en hoe je apps kunt toevoegen en verwijderen.
Bekijk ook

Dit zijn alle nieuwe complicaties, wijzerplaten en meer in watchOS 3 op de Apple Watch

Wat is er allemaal nog meer nieuw in watchOS 3 op de Apple Watch? Er zijn heel veel nieuwe complicaties en wijzerplaten, maar je kunt bijvoorbeeld ook makkelijker een emoji vinden en een wijzerplaat instellen.

De afgelopen beta’s voor de Apple Watch bevatten nog weinig vernieuwingen ten opzichte van de eerste beta. De Scribble-functie werkte nu bijvoorbeeld beter. Zodra bekend is wat Apple in deze nieuwe betaversie aangepast heeft, passen we dit bericht aan.

Bekijk ook

Apple brengt vierde beta van watchOS 3 voor de Apple Watch uit

Apple heeft beta 4 van watchOS 3 voor de Apple Watch vrijgegeven. Iedere ontwikkelaar met een Apple Watch en een iPhone met iOS 10 kan deze nieuwe beta downloaden. In watchOS 3 worden apps een stuk sneller en zijn er nieuwe complicaties.

watchOS 3 beta 5 downloaden

watchOS 3 voor de Apple Watch verschijnt vermoedelijk pas in september, maar ontwikkelaars kunnen nu dus wel aan de slag met de nieuwe beta. Deze is te installeren via de gekoppelde iPhone, maar een vereiste is wel dat deze moet draaien op iOS 10. Van watchOS 3 wordt geen publieke beta verwacht.

Bekijk ook

Beschikbaarheid en publieke beta's iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10

Apple kondigde tijdens de WWDC van 2016 allerlei nieuwe versies van iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10 aan. In dit artikel een overzicht van alle beta's die zijn verschenen.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.