Apple Watch met watchOS 3.

Beta 5 van watchOS 3 voor de Apple Watch verschenen

Apple heeft beta 5 van watchOS 3 voor de Apple Watch vrijgegeven. Iedere ontwikkelaar met een Apple Watch en een iPhone met iOS 10 kan deze nieuwe beta downloaden. In watchOS 3 worden apps een stuk sneller en zijn er nieuwe complicaties.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Apple Watch met watchOS 3.
Apple heeft zojuist de vijfde beta van watchOS 3 voor de Apple Watch vrijgegeven. Iedere ontwikkelaar met een Apple Watch en een iPhone met iOS 10 kan deze nieuwe beta van watchOS 3 downloaden en installeren. watchOS 3 belooft een fijne update te worden, omdat je favoriete apps straks een stuk sneller draaien.

Beta 5 voor watchOS 3

watchOS 3 is de grootste update voor de Apple Watch tot nu toe. De nieuwe Dock maakt het bijvoorbeeld mogelijk om je favoriete apps apart in te stellen, zodat deze razendsnel geopend en geladen worden. Hierdoor wordt het aantal laadschermen op de Apple Watch flink beperkt, in ieder geval voor de tien favoriete apps. Verder wordt de Apple Watch een stuk toegankelijker voor mensen met een rolstoel en is er een nieuwe Home-app voor je HomeKit-apparaten. Ook wissel je makkelijker tussen wijzerplaten en zijn er vele nieuwe complicaties.

De afgelopen beta’s voor de Apple Watch bevatten nog weinig vernieuwingen ten opzichte van de eerste beta. De Scribble-functie werkte nu bijvoorbeeld beter. Zodra bekend is wat Apple in deze nieuwe betaversie aangepast heeft, passen we dit bericht aan.

watchOS 3 beta 5 downloaden

watchOS 3 voor de Apple Watch verschijnt vermoedelijk pas in september, maar ontwikkelaars kunnen nu dus wel aan de slag met de nieuwe beta. Deze is te installeren via de gekoppelde iPhone, maar een vereiste is wel dat deze moet draaien op iOS 10. Van watchOS 3 wordt geen publieke beta verwacht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2016, 20:27
Categorieën iDevices, iOS
Onderwerpen apple watch, watchos 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.