Het Bedieningspaneel op de Apple Watch.

Apple brengt vierde beta van watchOS 3 voor de Apple Watch uit

Apple heeft beta 4 van watchOS 3 voor de Apple Watch vrijgegeven. Iedere ontwikkelaar met een Apple Watch en een iPhone met iOS 10 kan deze nieuwe beta downloaden. In watchOS 3 worden apps een stuk sneller en zijn er nieuwe complicaties.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Het Bedieningspaneel op de Apple Watch.
Apple gaat nog even door met testen, want de vierde beta van watchOS 3 is zojuist verschenen. Iedere ontwikkelaar met een Apple Watch en een iPhone met iOS 10 kan deze nieuwe beta van watchOS 3 downloaden en installeren. watchOS 3 belooft een fijne update te worden, omdat je favoriete apps straks een stuk sneller draaien.

Beta 4 voor watchOS 3

watchOS 3 is de grootste update voor de Apple Watch tot nu toe. De nieuwe Dock maakt het bijvoorbeeld mogelijk om je favoriete apps apart in te stellen, zodat deze razendsnel geopend en geladen worden. Hierdoor wordt het aantal laadschermen op de Apple Watch flink beperkt, in ieder geval voor de tien favoriete apps. Verder wordt de Apple Watch een stuk toegankelijker voor mensen met een rolstoel en is er een nieuwe Home-app voor je HomeKit-apparaten. Ook wissel je makkelijker tussen wijzerplaten en zijn er vele nieuwe complicaties.

De afgelopen beta’s voor de Apple Watch bevatten nog weinig vernieuwingen ten opzichte van de eerste beta. Wel is het zo dat de Scribble-functie waardoor je zelf woorden kunt schrijven via de Apple Watch, niet goed werkte of afwezig was. Onderstaande is aangepast in deze vierde beta van watchOS 3.

  • De knoppen in iMessage op de Apple Watch om te dicteren, een emoji te kiezen of een Digital Touch te gebruiken, worden nu in het blauw weergegeven. Ook de automatische animaties van iMessage zijn nu zichtbaar. De Scribble-functie om zelf letters te schrijven is nog niet beschikbaar.
  • watchos-3-beta-4-imessage watchos-3-beta-4-imessage-animatie

    watchOS 3 beta 4 downloaden

    watchOS 3 voor de Apple Watch verschijnt vermoedelijk pas in september, maar ontwikkelaars kunnen nu dus wel aan de slag met de nieuwe beta. Deze is te installeren via de gekoppelde iPhone, maar een vereiste is wel dat deze moet draaien op iOS 10. Van watchOS 3 wordt geen publieke beta verwacht.

    https://www.iculture.nl/nieuws/beschikbaarheid-ios-10-macos-sierra-watchos-3-tvos-10/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2016, 21:44
Categorieën iDevices, iOS
Onderwerpen apple watch, watchos 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.