Reacties voor: Beschikbaarheid en publieke beta’s iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10

Apple kondigde tijdens de WWDC van 2016 allerlei nieuwe versies van iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10 aan. In dit artikel een overzicht van alle beta's die zijn verschenen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. (Red.) Laatste waarschuwing. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. @Gerard: Ja hoor dan krijg je gewoon updates!

  3. Origineel geplaatst door Gerard
    Er zijn al veel ipsw te vinden op het internet en de reacties zijn goed en goed stabiel , ik vraag me af als je een dev ipsw installeert deze ook automatische updates krijgt ? Zelf ben ik al een tijd aangemeld als publieke beta tester

    Dat is erg omslachtig…
    Er is een veel snellere en makkelijkere manier, waarmee geen mac nodig is haha! Kan gewoon via de iPhone zelf 😊👍🏻

  4. Is al bekend met welke terminal command je van Sierra een bootable USB kunt maken? Mi veranderde dit toch tussen Yosemite en El Capitan? Zou me niks verbazen als dat nu weer gebeurt… 🙂

  5. Heb het beta profiel al gedownload

  6. Heb hem gisterenavond ook gedownload, heb een developers account en ging snel en probleemloos via telefoon (6S) zelf.

    Niet verwacht maar hij draait tot nu toe behoorlijk stabiel en ook mijn meest gebruikte apps zoals whatsapp, Evernote etc lopen goed.

    Ziet er goed uit allemaal!

  7. Weet iemand of de cross-platform diensten gewoon blijven werken. Dus, kan ik gewoon bij iCloud, kunnen mijn apps gewoon iCloud blijven gebruiken, werkt handoff tussen iOS en OSX? iMessages synchronisatie?
    Dank jullie wel.

  8. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  9. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  10. Ik ben nu iOS 10 OTA aan het installeren op de iPhone 6. Komt bij iOS 10 automatisch WatchOS 3 mee of moet ik daar nog iets speciaals voor doen? Op de developer site zie ik wel een aparte download daarvoor, maar ik hoop dat straks na installatie van de beta op de iPhone ook automatisch de beta voor de AppleWatch kan installeren.

  11. Het heeft op mijn toestel (iPhone 6s plus) enorm last van vertraging en de boel loopt geregeld vast. Zit te denken om weer te gaan downgraden, dit is haast niet te doen..

  12. Ah, ik zie al hoe het moet. De WatchOS 3 download van de developer site moet je op de iPhone downloaden en van daaruit kan een profiel op de Watch worden geïnstalleerd en kan de update in gang worden gezet. Logisch, wel 🙂

  13. Watch os heeft ook al een publieke beta deze is gelijk met iOS 10 public beta uitgebracht. Via de website een profiel voor je apple watch installeren en dan updaten via je app op je telefoon en voila watch os 3 public beta

  14. Waarom is IOS 10 niet voor alle apparaten van Apple?
    Zou wel zo mooi zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.