macOS Sierra op een MacBook met persoon

Verrassing: Public beta 6 en developer beta 7 van macOS Sierra nu beschikbaar

Je kon erop wachten, want Apple heeft zojuist de zevende beta van macOS Sierra vrijgegeven. Afgelopen vrijdag verscheen de zevende beta van iOS 10, maar de overige platformen moesten het nog zonder testversie doen. De nieuwe beta is beschikbaar voor ontwikkelaars en publieke testers.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Na de onverwachte betaversie van iOS 10 van afgelopen vrijdag konden we erop wachten: er is weer een nieuwe testversie beschikbaar gekomen van macOS Sierra. Dat betekent dat deze testversie weer gelijkloopt met de betaversies van iOS 10. Het gaat om de zevende beta van macOS Sierra voor ontwikkelaars en de zesde versie voor publieke testers.

Publieke beta 6 macOS Sierra

De nieuwe beta van macOS Sierra volgt dus enkele dagen na de nieuwste beta van iOS 10. Afgelopen vrijdag verscheen plotseling de zevende ontwikkelaarsbeta van iOS 10, maar de andere versies zoals macOS bleven uit. Daar komt vandaag dus verandering met de nieuwe beta macOS Sierra, de nieuwste versie van het besturingssysteem voor de Mac. Deze is beschikbaar voor publieke testers en ontwikkelaars en kan nu worden gedownload.

Mac ontgrendelen met je Apple Watch in macOS Sierra

De komst van Siri naar de desktop is de belangrijkste nieuwe functie van macOS Sierra. Hierdoor kun je van achter je computer desktop gerelateerde vragen aan Siri stellen, zoals het opzoeken van documenten of specifieke afbeeldingen via internet. Verder kun je met macOS Sierra je Mac ontgrendelen dankzij je Apple Watch (mits deze draait op watchOS 3) en kun je in nagenoeg elk programma tabbladen gebruiken. Ook de Foto’s-app is verbeterd met de nieuwe Aandenkens-functie, terwijl ook de Berichten-app nieuwe dingen krijgt.

Nieuwe van macOS Sierra installeren

De zesde publieke beta en zevende ontwikkelaarsbeta van macOS Sierra is nu beschikbaar en verschijnt in het Updates-tabblad in de Mac App Store. macOS Sierra moet ergens rond september beschikbaar komen voor iedereen met de juiste Mac. Meer over deze nieuwe versie lees je in het dossier macOS Sierra.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2016, 17:00
Categorie iOS
Onderwerp macos sierra

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.