tvOS 10 muziek-app

tvOS 10 beta 7 voor de Apple TV verschenen

tvOS 10 beta 7 voor de vierde generatie Apple TV is zojuist beschikbaar gekomen voor ontwikkelaars. Iedere ontwikkelaar met een Apple TV met deze testsoftware, kan nu updaten naar de nieuwste beta. Nieuw in tvOS 10 is Nederlandse Siri en een dark mode.

tvOS 10 muziek-app

Apple heeft voor ontwikkelaars tvOS 10 beta 7 klaargezet. Een bijbehorende publieke beta is niet beschikbaar gesteld. Om te updaten kun je gebruik maken van de update-functie op de Apple TV of een configuratieprofiel ophalen uit Apple’s Developer Center. Deze nieuwe versie bevat onder andere een dankere stand en de Nederlandse versie van Siri.

tvOS 10 beta 7 met Nederlandse Siri

tvOS 10 bevat voor het eerst de Nederlandse Siri, waardoor je via de televisie kan vragen hoe het weer is, hoe de aandelen van Apple staan en andere commando’s geven. Zo kun je apps starten en zoeken, aanbevelingen krijgen voor films en je Apple Music-bibliotheek raadplegen. Ook bedien je met tvOS 10 en Siri je HomeKit-apparaten. Bovendien ondersteunt tvOS 10 voor Nederland de Dicteren-functie, zodat je wachtwoorden, zoektermen en andere teksten kunt invoeren met je stem.

Apple Music op een Apple TV met tvOS 10.

We verwachten in deze zevende beta nog weinig spectaculaire dingen. Mogelijk werkt Apple enkele functies nog verder uit en worden er wat functies verbeterd en bugs opgelost. Zodra er toch nog nieuwe functies in beta 7 blijken te zitten, werken we dit bericht bij. De releasenotes bieden in ieder geval geen aanknopingspunten voor nieuwe functies.

Beta 7 van tvOS 10

De zevende beta van tvOS 10 voor de Apple TV is alleen beschikbaar voor ontwikkelaars en is te downloaden via Instellingen > Systeem > Software-update. Ben je geen ontwikkelaar, dan zul je nog even geduld moeten hebben. Er komt geen publieke beta van tvOS 10 en de definitieve versie verschijnt vermoedelijk ergens in september.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2016, 19:23
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, tvOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.