Archief voor 'iOS'

iOS 16.4 functies

Dit zijn de nieuwe functies in iOS 16.4

Bijgewerkt voor beta 3

· iOS 16.4 voor de iPhone is momenteel als beta te downloaden. Er zitten verrassend veel verbeteringen in en in dit overzicht lopen we alle belangrijke iOS 16.4 functies met je langs!

iOS
Beta's testen met schakelaar

Beta's nu te testen met schakelaar en zelfgekozen Apple ID

Betaprofielen voor ontwikkelaars verdwijnen

· Apple gaat een belangrijke wjiziging doorvoeren voor betatesters. Met ingang van de iOS 16.4 beta is het niet meer mogelijk om zomaar de ontwikkelaarsbeta te installeren. Je zult ontwikkelaar moeten zijn, of wachten op de publieke beta.

iOS
Unicode 15 volgens emojipedia

Deze emoji zijn nieuw in iOS 16.4: ezel, gans, kwal en meer

· Apple gaat in iOS 16.4 een reeks nieuwe emoji toevoegen. Je kunt nu alvast uitkijken naar hartjes in drie nieuwe kleuren en een hoofdschuddend gezicht. De ezel, gans en kwal zijn nieuwe emoji uit het dierenrijk, terwijl de hyacint en een stuk gember de plantaardige emoji komen aanvullen.

iOS

Apple's HomeKit architectuur-update: Apple doet nieuwe poging in iOS 16.4 [FAQ]

· Apple heeft in december 2022 een aparte update voor HomeKit uitgebracht, met een nieuwe architectuur. Deze update is teruggetrokken, maar binnenkort volgt een nieuwe poging, zeer waarschijnlijk in iOS 16.4. De vernieuwde HomeKit-architectuur moest voor verbeterde prestaties zorgen. Wat moet je doen als je de update al hebt en waar is de update eigenlijk goed voor?

iOS
iOS 15 Final.

Apple brengt iOS 15.7.3 uit voor oudere iPhones en iPads

Ook iOS en iPadOS 12.5.7 zijn uit

· Heb je nog een iPhone 5s of een iPad Air 2? Dan kun je ook die toestellen nu updaten, samen met nog een paar andere oudere modellen. Apple heeft namelijk iOS 15.7.3 en iOS 15.7.3 uitgebracht, beide met bugfixes.

iOS