Apple Watch met watchOS 3.

Apple brengt derde beta van watchOS 3 voor Apple Watch uit

Apple heeft zojuist watchOS 3 voor de Apple Watch gedownload. De derde beta is beschikbaar voor ontwikkelaars, zodat zij de nieuwe functies verder kunnen uitproberen.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Apple Watch met watchOS 3.
Er staat de Apple Watch later dit jaar een flinke update te wachten in de vorm van watchOS 3, maar voor het zover is wordt deze uitgebreid getest door ontwikkelaars. Vandaag is watchOS 3 weer een stapje dichter bij de uiteindelijke lancering, want Apple heeft de derde beta van watchOS 3 vrijgegeven. Deze nieuwe versie is nu beschikbaar voor ontwikkelaars.

watchOS 3 met derde beta voor Apple Watch

In watchOS 3 worden veel verbeteringen en nieuwe functies toegevoegd. De belangrijkste vernieuwing is de nieuwe Dock, waardoor je je tien favoriete apps veel sneller kunt opstarten. De informatie van deze apps wordt in de achtergrond gedownload, waardoor de apps meteen te gebruiken zijn zodra je ze opent. In een apart artikel leggen we je uit hoe deze Dock op de Apple Watch precies werkt. Daarnaast kunnen rolstoelgebruikers straks volop gebruikmaken van de Activiteit-app dankzij de roldoelen in plaats van staandoelen.

watchOS 3 bevat daarnaast nog een nieuw Bedieningspaneel, vergelijkbaar met het Bedieningspaneel op iOS. Hierdoor kun je enkele functies van de Apple Watch makkelijk in- en uitschakelen, zoals de Niet storen-stand en de Vliegtuigmodus. Zodra er nog nieuwe ontdekkingen gedaan worden, werken we dit artikel bij met de meest recente nieuwe ontdekkingen. Van watchOS 3 wordt geen publieke beta verwacht.

watchOS 3 beta 3

De derde beta van watchOS 3 voor de Apple Watch is te downloaden vanaf de Watch-app op de gekoppelde iPhone met iOS 10. Je vindt de update bij Mijn Watch > Algemeen > Software-update. De definitieve versie van watchOS 3 voor de Apple Watch wordt in september verwacht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2016, 20:04
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, watchos 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.