Archief voor 'Mac en macOS'

Apple MacBook Pro in Space Black

iFixit legt uit hoe Apple de Space Black MacBook Pro heeft gemaakt

Het iFixit-team heeft een gedetailleerde teardown gemaakt van de M3 MacBook Pro, die eerder deze week in de verkoop ging. Aan de buitenkant zien de nieuwe laptops er hetzelfde uit als hun voorgangers, met uitzondering van de nieuwe kleur Space Black. iFixit legt uit hoe Apple deze kleur voor elkaar heeft gekregen..

MacBook Air M2

'Dit is wanneer de MacBook een OLED-display krijgt'

Apple heeft plannen om MacBooks met OLED-scherm te maken, ter vervanging van de huidige LCD-schermen. Maar wanneer komt de eerste MacBook met OLED-display op de markt? In dit artikel verzamelen we alle geruchten.

Tim Cook Wonderlust-logo

Apple-producten in 2023: dit heeft Apple allemaal uitgebracht

Welke producten heeft Apple in 2023 allemaal uitgebracht? In dit overzicht lees je precies wat er van Apple allemaal verschenen is dit jaar, lees je de belangrijkste details en welke producten doorgeschoven zijn naar volgend jaar.

Bob Borchers van Apple in een interview

Apple: '8GB RAM is genoeg voor een professionele MacBook'

Nadat Apple de nieuwe MacBook Pro-modellen had aangekondigd, klonk er uit verschillende richtingen kritiek. Het centrale geheugen van 8GB in het standaardmodel zou te weinig zijn voor een laptop met 'pro'-label. Apple beargumenteert echter dat 8GB genoeg is en dat de vergelijking met andere laptops en pc's niet op gaat.