Reacties voor: Vooruitblik Apple in 2021: dit verwachten we het komend jaar

Wat gaat 2021 brengen voor Apple? Krijgen we elke maand een digitaal event en volgen de nieuwe producten elkaar in rap tempo op? Of wordt het een rustig jaar, waarin Apple zich bezint op de toekomstige koers?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Ik denk dat Apple in 2020 goed gebruik heeft gemaakt van het feit dat alles online is geworden en daarmee veel tijd en kosten heeft bespaard voor het organiseren van congrescentra met alle geheimhouding daaromheen.. zou me niet verbazen als ze dit naar de toekomst toe voortzetten.
    En persoonlijk kijk ik uit naar een nieuwe iMac met Apple silicon ter vervanging van m’n iMac uit 2011 die het overigens nog prima doet, maar ik mis de nieuwe features van MacOS na High Siërra…

  2. Ik ben zelf heel benieuwd naar de Macbook Pro met grafische chip en dan vooral de kracht daar van.
    De M1 is al een krachtige CPU, maar ben nog erg benieuwd naar de GPU in de krachtige modellen.

  3. …MBP 16” met wellicht M2 en nieuwe vormfactor in Q3 please.
    Ben inmiddels wel klaar met m’n MBP 17” 2010. Inmiddels teveel beperkingen op vele fronten

  4. Ik heb sinds kort een HomePod mini en gebruik hem nu in het Engels, maar Siri ondersteuning in het Nederlands mag toch nu echt wel eens komen. Ik weet niet waarom Apple hierover zolang over moet doen !!!

  5. Ik kijk uit naar de vernieuwde M1 chip en wat de mogelijkheden daarvan gaan zijn.
    Verder hier geen aankopen op til, had 2 jaar gespaard om een iPhone 12 Pro en Watch 6 met 4G te kunnen aanschaffen. Daar ben ik ontzettend blij mee, die beestjes moeten hier minstens 10 uur per dag aan de bak. Veel audioboeken en podcasts luisteren, notities nemen, beetje tekstverwerking doen, media volgen, communicatie verzorgen, en wat nog al. En in betere tijden aangeschakeld aan een muziekinstallatie voor repetities en optredens.
    Voor blinden en slechtzienden zijn Apple producten bovendien erg toegankelijk, bij de meest toegankelijke van alles wat aan techniciteiten bestaat. Hun producten vervangen tal van peperdure aankopen, zoals scantoestellen, dure voice over softwarepakketten, toegankelijke notitietoestellen, voorleestoestellen, Daisyspelers voor audioboeken, en ga zo maar door. Zelfs navigatie is toegankelijk geworden voor ons, om van fotografie en videografie nog maar te zwijgen. Wat erg fijn is, want zo kan je als blinde of slechtziende eindelijk de visuele wereld betreden met voor zienden begrijpbare, dus visuele, taal, haha.
    Ben dus een erg dankbare gebruiker.

  6. Ik hoop dat de iPhones in de toekomst toch nog een Lightning poort blijven behouden voor CarPlay. Zat standaard op de auto, met kabel (2018 model), dus geen idee of daar een update naar bluetooth gebruik mogelijk is

  7. Ik hoop dat er een nieuwe Mac komt dit jaar.

  8. Origineel geplaatst door Dave
    Ik hoop dat de iPhones in de toekomst toch nog een Lightning poort blijven behouden voor CarPlay. Zat standaard op de auto, met kabel (2018 model), dus geen idee of daar een update naar bluetooth gebruik mogelijk is

    Ik hoop dat er inderdaad een Bluetooth oplossing komt hiervoor van Apple uit. Momenteel kan men usb dongles kopen van andere fabrikanten maar de recensies daarvan zijn zeer uiteen lopend, van zeer goed werkend tot helemaal niet werkend. Ik vraag me af of het gebruik van bedrade CarPlay niet slecht is voor de batterij die bij de kortere ritten toch altijd maar voor een deeltje opgeladen word. Ik meen wel begrepen te hebben dat CarPlay niet draadloos kan gemaakt worden met een software update van je console.

  9. Jammer dat het nog niet bekend is wanneer de nieuwe iMac met m1 chip uitkomt in 2021. Mijn oude iMac uit 2011 begint inmiddels kuren te vertonen en ben ik genoodzaakt om voor een alternatief te kiezen, dat gaat hoogstwaarschijnlijk de mini Mac worden met de m1 chip en de LG 5K monitor.
    Het enige wat jammer is dat opslag en geheugen niet uit te breiden is maar het lijkt mij een goed alternatief voor de iMac 27 inch.

  10. Jammer dat het nog niet bekend is wanneer de nieuwe iMac met m1 chip uitkomt. Mijn oude iMac uit 2011 begint kuren te vertonen dus moet ik voor een alternatief kiezen. Dit wordt waarschijnlijk de mini Mac met de m1 chip waarvan ik uitstekende testen heb gelezen. Uiteraard moet er nog een monitor bij, dat wordt de LG 5 K 27 inch. Het enige wat jammer is dat de mini Mac achteraf niet uit te breiden is met opslag en geheugen.

  11. Ik reken/hoop op een iMac 27 inch met vernieuwde design. Ik tracht mijn iMac 27inch uit 2012 ondertussen in good shape te houden. Tot nu toe met succes maar het mag niet te lang aanslepen natuurlijk!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.