Archief voor 'apple'

Apple Store-medewerker

Vertrekkende Apple-werknemers stappen vaak over naar Google

Van de Apple-werknemers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging in de techindustrie, stappen de meeste over naar concurrent Google. Dat blijkt uit een analyse van LinkedIn-profielen van voormalig Apple-werknemers. Ook Google-werknemers gaan soms bij Apple aan de slag, maar meestal zijn ze afkomstig van drie andere bedrijven.

Mede Apple-oprichter Steve Wozniak.

Steve Wozniak: alles over de medeoprichter van Apple

Steve Wozniak is een van de oprichters van Apple. Hij speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van de Apple I en Apple II, de eerste pc's van het bedrijf. Daarnaast staat Wozniak, ook wel 'Woz' genoemd, bekend om zijn filantropie en zijn inzet voor onderwijs.

Vision Pro in woonkamer

Eerste 3D-films voor Apple Vision Pro verschijnen in Apple TV-app

Apple heeft ondersteuning voor 3D-films toegevoegd in de bètaversie van tvOS 17.2. Onder meer Jurassic World Dominion, Mortal Engines en Pacific Rim: Uprising zijn beschikbaar in de Apple TV-app. De 3D-films zijn te kijken via de aankomende Apple Vision Pro, die vooralsnog niet in Nederland en België verschijnt.

Tim Cook podium oktober 2020

Hier zijn 10 hoogtepunten uit de kwartaalcijfers FQ4 2023

De kwartaalcijfers FQ4 2023 zijn binnen en dat betekent dat we weer flink in de uitspraken van CEO Tim Cook en CFO Luca Maestri kunnen graven. Welke interessante uitspraken moet je weten en wat valt er te concluderen uit de cijfers?

MacBook Air 2022 in middernacht, zwevend.

Deze producten verwachten we (nog) niet op het Apple oktober-event 2023

Op 31 oktober is niet alleen de datum van Halloween, maar ook de dag dat het volgende Apple-event plaatsvindt. We hebben al een goed idee welke producten Apple uit de doeken zal doen, maar we vertellen je ook welke producten er naar verwachting niet gepresenteerd worden tijdens het Apple-event van oktober.