Archief voor 'Apple'

App Store toestemming app installeren

Exclusief interview: Apple over DMA en de vrees voor onvoorziene iOS-dreigingen

De afgelopen vijftien jaar heeft Apple naar eigen inzicht het ecosysteem rondom de iPhone en iOS kunnen opbouwen. De Digital Markets Act (DMA) maakt daar een einde aan: het gesloten systeem moet in de EU op allerlei punten worden opengebroken. iCulture sprak met Gary Davis, Data Protection Officer van Apple, hoe het bedrijf daarmee omgaat. Hij vreest voor meer aanvallen op iOS en hoopt dat gebruikers voldoende heeft gedaan om het vertrouwen vast te houden.

Vrouw in Apple Brompton Road met iPhones

Dit ga jij merken van de nieuwe EU-maatregelen

Inmiddels is iOS 17.4 uit en dat betekent dat de nieuwe EU-maatregelen in iOS van kracht gegaan zijn. Wat ga jij ervan merken? Misschien wel helemaal niets. We leggen puntsgewijs uit wat de impact is en of je verplicht bent om mee te doen.

Tim Cook tijdens Peek Performance event

Wanneer komen Apple's maart 2024-aankondigingen? 'Eerste producten al deze week'

Apple lijkt dit voorjaar veel aan te gaan kondigen, waaronder nieuwe iPads. Het lijkt logisch dat Apple dit via een maart-event gaat doen, maar hoe groot is de kans op een daadwerkelijk maart 2024-event en wat wordt de mogelijke datum? In dit artikel praten we je bij over de nieuwste geruchten over Apple's maart-aankondigingen.

Apple Store medewerkster

Apple Ask AI-tool moet zorgen voor snellere technische support

Apple is bezig een intern ChatGPT-achtige tool te testen, waarmee medewerkers voortaan sneller technische ondersteuning kunnen bieden. De tool heet 'Ask' en kan automatisch antwoorden kan genereren op technische vragen die ze van klanten krijgen.