Reacties voor: Vooruitblik: iPhone in 2021, de 7 belangrijkste verwachtingen van de nieuwe modellen

Wat gaat de iPhone in 2021 brengen? In deze vooruitblik lees je onze verwachtingen van de nieuwe iPhones die in 2021 het licht gaan zien.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Echt jammer dat er niets van innovatie terug te vinden zal zijn. Ik ben nog steeds blij met mijn XS Max. Pas wanneer ze iets innoverend toepassen zal ik overwegen om een nieuwe iPhone kopen.

  2. Origineel geplaatst door Dinesh
    Echt jammer dat er niets van innovatie terug te vinden zal zijn. Ik ben nog steeds blij met mijn XS Max. Pas wanneer ze iets innoverend toepassen zal ik overwegen om een nieuwe iPhone kopen.

    Wat vind jij innovatie?

  3. @Tony: ja elk jaar weer een nieuwe generatie, dat hoeft wezenlijk niet (meer). Het gaat nu met kleine stapjes, je kunt makkelijk 5 jaar met een toestel doen als je dan weer 1 koopt kun je het tenminste nog merken .

  4. @Dinesh: mensen roepen altijd om innovatie, die is er ook onder de motorkap. Maar wat zou jij graag als innovatie willen zien, daar ben ik wel benieuwd naar. Wat mis je momenteel op jouw huidige toestel? Je kunt bellen, berichten sturen, internetten, streamen, betalen, fotograferen, je telefoon is een zaklamp, afstandsbediening, navigatie, trackingdevice muziekspeler etc etc. Wat wil je nog meer?

  5. @Rv: mensen worden bewust of onbewust door sites als deze toch opgejuind om vooral te upgraden . Terwijl mensen met een 5s op dit moment nog goed uit de voeten kunnen. Hoe ook gesproken wordt over de watch 3 hier, mij is letterlijk gezegd alleen een watch 3 nemen als je er niks mee doet. Volgens mij doe ik erop wat dubieuze gezondheid dingen na alles op wat iemand op de 6 ook doet. En ook mijn iPad 2018 en iPhone se eerste generatie voldoen prima. Keer uitgeprobeerd half jaar een 4s, werkelijk alles bleek te kunnen.

  6. @Tony: Als Apple bijvoorbeeld met een notchless en 100% screen zou komen. Volledig over gaat op eSim en een veel sterkere en durezame batterij uitbrengt.

    @Rv: Uiteindelijk innovatie wat Samsung en overige chinezen merken dat doen. Tuurlijk blijf ik een trouwe fan, maar ze zullen mij niet snel overhalen met een snellere processor en of een verbeterde camera.

  7. De evolutie op de smartphonemarkt is er wat uit, dat zie je ook bij de concurrentie. Ik zou het fijn vinden mocht Apple wat meer de aandacht vestigen op de batterij. 3600mAh (Li-ion) is echt niet meer van deze tijd! In de iPhone 13 hoop ik op z’n minst op 4500 mAh (Li-ion) of 5000mAh (Li-Po).

    De A14-chip is snel genoeg, ik hoop vooral op optimalisatie. Bovendien botst Apple daar ook wat tegen de limieten aan. De A14-chip zit op 5nm, naar 3nm is een flinke uitdaging. Energiezuinigheid en verder optimaliseren van de huidige chip is de beste keuze in de iPhone 13.

    Om af te sluiten nog de opslagcapaciteit. Neem definitief afscheid van 64GB 😉
    Ga enkel verder met 128GB, 256GB, 512GB en 1TB.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.