Amazon Echo Show 10 met videocall

Reacties voor: tvOS hint opnieuw naar HomePod met scherm

Apple zou nog steeds werken aan een HomePod met beeldscherm. Er lijkt actief aan te worden gewerkt, nu er in de code van tvOS 17.2 en tvOS 17.4 aanwijzingen zijn gevonden van een krachtiger HomePod-model met A15-chip.
Lees het complete artikel → tvOS hint opnieuw naar HomePod met scherm
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Heb kortgeleden de Mini aangeschaft, voornamelijk voor gebruik als woninghub. Nu kan ik in ieder geval via de Woning app van Appel mijn Honeywell Lyric thermostaat weer normaal op afstand bedienen, zonder dat ik de app van Honeywell hoef te gebruiken, waarmee ik met geen mogelijkheid meer een verbinding kon instellen. Het geluid van dit kleine apparaat valt mij zeker niet tegen en is prima voor en beetje achtergrondmuziek. Moeilijk te zeggen of ik er een meer uitgebreid scherm op zou willen hebben, mis dat nu ook niet. Verwacht wel dat het met een scherm voor meer stroomverbruik zal gaan zorgen.

    Reageer op hans

  2. Heb drie homepods mis het scherm niet

    Reageer op Danny

  3. De consument zit volgens mij meer te wachten op een lagere prijs dan om een display. De mini is een prima koop

    Reageer op Rv

  4. Ik zou het geweldig vinden een scherm
    Zou het ook zeker kopen
    Geniet nu heel erg van de echo show met draaibaar scherm en de nieuwe Google pixel tablet met losse luidspreker
    Dus Apple graag met scherm

    Reageer op Robert Klein Iphone Pro

  5. Heb zelf onlangs een HomePod gen 2 aangeschaft. Ik zou in godsnaam niet weten wat de meerwaarde is van een display.
    Het gaat ‘m in de eerste instantie toch over het geluid (wat overigens goed is op die HomePod maar ook weer niet WOAAAW is voor dat geld).

    Reageer op Egres

  6. Ik ben al een tijd benieuwd of zo’n product wat voor mij is. Deze week krijg ik de Echo Show binnen en ik ga deze maar eens uitproberen. In de keuken lijkt mij dat wel een leuke toevoeging.

    Reageer op Ro

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.