Archief voor 'Geruchten'

Apple Music Classical op iPad

Alles over de verwachte release van de iPads in 2024

Wat zijn de verwachte releasedata van de iPads in 2024? Er zijn al meerdere geruchten over de verschillende iPad-modellen, die verspreid over het jaar zullen uitkomen. Dit zijn de verwachte iPad-releasedata van 2024!

Conversation Boost voor AirPods

Gerucht: 'AirPods Pro krijgen in iOS 18 extra gehoorfuncties'

De AirPods krijgen mogelijk nieuwe functies voor je gehoor, vergelijkbaar met gehoorapparaten. Er zijn al enkele gehoorfuncties beschikbaar, maar zie zijn nog niet door gezondheidsinstanties goedgekeurd. Daar komt dus mogelijk verandering in, wellicht al in iOS 18.

Sonos speaker in wit op een tafel

Sonos-hoofdtelefoon goedgekeurd door FCC

Sonos werkt aan een eigen high-end hoofdtelefoon die in 2024 zou moeten verschijnen. Het accessoire gaat rond de 449 dollar kosten en zal een concurrent worden van de AirPods Max. Maar wanneer komt deze rivaal?

Mac Studio Display met Mac Studio

Wanneer brengt Apple nog meer Macs met M3-chip uit?

Een nieuwe Mac kost een hoop geld en je wil er lang plezier van hebben. heeft het voor jou zin om te wachten op de volgende modellen met M3-chip, of is nu het moment om nog een model met M2-chip te kopen? We kijken vooruit naar de verwachte release van de overige Mac-modellen.

Tim Cook tijdens Peek Performance event

Wanneer komen Apple's maart 2024-aankondigingen? 'Eerste producten al deze week'

Apple lijkt dit voorjaar veel aan te gaan kondigen, waaronder nieuwe iPads. Het lijkt logisch dat Apple dit via een maart-event gaat doen, maar hoe groot is de kans op een daadwerkelijk maart 2024-event en wat wordt de mogelijke datum? In dit artikel praten we je bij over de nieuwste geruchten over Apple's maart-aankondigingen.

Apple Vision Pro bij een klant in een Apple Store

'Release Vision Pro 2 met betere specs pas in 2027'

Het zou zomaar nog 18 maanden of langer kunnen duren voordat de tweede generatie Vision Pro verschijnt. De release van de Vision Pro 2 zou pas op z'n vroegst in 2025 zijn. Maar het kan ook wel eens tot 2027 duren voordat we betere specs krijgen.