Archief voor 'Geruchten'

Concept van opengeklapte opvouwbare iPhone.

Dit weten we nu al over de opvouwbare iPhone (en dit verwachten we)

Geruchten over een opvouwbare iPhone gaan al jarenlang rond. Hoewel steeds meer smartphonefabrikanten met eigen opvouwbare of inklapbare toestellen komen, lijkt de uitvoering van Apple nog altijd ver te zoeken. Dit weten we wel al over de opvouwbare iPhone.

Apple 5G modem

'Eigen 5G-modem van Apple komt op zijn vroegst eind 2025'

Apple's eigen 5G-modem voor de iPhone laat nog even op zich wachten. Het bedrijf zit daardoor nog even vast aan de 5G-modems van Qualcomm, waarmee het eerder in de clinch lag. Apple verlengde de overeenkomst voor het afnemen van Qualcomms netwerkchips onlangs tot en met 2026. Wanneer verschijnt het eigen 5G-modem van Apple dan wel?

Dimming zones iPad Pro

Wanneer krijgt de iPad een OLED-scherm? Dit zijn de nieuwste geruchten

Apple zou volgens bronnen al een tijdje het plan hebben om iPads met OLED-scherm uit te brengen en er wordt nu zelfs al gesproken over de tweede generatie OLED-iPads. Welke iPads maken als eerste de overstap en wanneer kunnen we de eerste OLED-iPad verwachten? Hier zijn de nieuwste geruchten!

MacBook Air M2

'Dit is wanneer de MacBook een OLED-display krijgt'

Apple heeft plannen om MacBooks met OLED-scherm te maken, ter vervanging van de huidige LCD-schermen. Maar wanneer komt de eerste MacBook met OLED-display op de markt? In dit artikel verzamelen we alle geruchten.

iPhone SE 2022 review

De nieuwste iPhone SE 4 geruchten: design gebaseerd op iPhone 14

Waar blijft de opvolger van de iPhone SE 2022? Er zijn al genoeg geruchten over de iPhone SE 4, die waarschijnlijk pas volgend jaar op de markt komt. Of misschien wordt het wel 2025? Op deze pagina vind je een round-up van alle recente geruchten.

Tim Cook Wonderlust-logo

Apple-producten in 2023: dit heeft Apple allemaal uitgebracht

Welke producten heeft Apple in 2023 allemaal uitgebracht? In dit overzicht lees je precies wat er van Apple allemaal verschenen is dit jaar, lees je de belangrijkste details en welke producten doorgeschoven zijn naar volgend jaar.

Mac Studio Display met Mac Studio

Wanneer brengt Apple nog meer Macs met M3-chip uit?

Een nieuwe Mac kost een hoop geld en je wil er lang plezier van hebben. heeft het voor jou zin om te wachten op de volgende modellen met M3-chip, of is nu het moment om nog een model met M2-chip te kopen? We kijken vooruit naar de verwachte release van de overige Mac-modellen.